2015 Şubat Anneleri

benım dusuk degıl ama kırmızı et tuketmedıgım ıcın ılk kızımda b12 ıgnesı yaptırdım..ve ınanılmaz dınc hıssettırdı bana kendımı..bunda korkulcak bısey yok ..
Canım doktorlar kolay doğum için merdiven inip çıkmayı öneriyor ben sırf bu yüzden ne işte ne evde asansör kullanmıyorum inip inip çıkıyorum kaslarim güçlensin diye :)
son ay ıcın merdıven ınıp çıkmak ıyı bısey ama sımdıden degıl kızlar. ben son ayda parktakı egzersız aletleriyle çalışıyordum resmen normal doğurayım dıye neler yapmadım neler..12 saat sancıyla anca pırtlatabıldım
Kizlar gogus agrisi ceken varmi aranizda arada acayip agriyo
ılk aylarda cok oldu dokunamıyordum bıle.. sımdılerde yok pek... bebıklere sütler doluyor kızlarrr..7 . ayda sutunuz gelebılır
benımde ellerımde parmaklarımda var..duşunun kı yemek yaparken soğanı bıberı doğrayamadığım oluyor acısından.. yataktan kalkma faslını hıc demeyım herüfcan vıncı kaldırıyor

vala gurbet çok zalım , bir gidebilsem ah ahh

günaydın kızlar herkese hayırlı mutlu günler
buraya bildiğin kış geldi
millet botları montları giymeye başladı bile
normalde kasımda anca yakardık kaloriferleri
ama 4 akşamdır yakmaya başladık
bu beni daha çok heyecanlandırıyor
sanki kasım aralık ayı gelmişte doğuma az kalmış gibi

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir

Merhaba Günaydın kizlar kalp çarpıntısi yaşayan var mı aranızda bazen cok hizli atıyor nefeste zorluk cekiyorum hemde durup dururken hareket etsem olabilir dicem ama yatarken oluyo neden olabilir

bende de oldu bi iki kere yatarken kalp sesimi duydum yani çok hızlı attı ama çabuk geçti anlamlandıramadım ama benim gebelikten öncede yaşamışlığım var bu durumu

gögüs ağrısı demeyin :'( benim aşırı büyüdü ağrıyo kaşınıyo napıcağımı bilemiyorum kamufile etmekte de zorlanıyorum artık herkesin dikkatini çekiyo çünkü zaten büyüktü iyice büyüdü iç çamaşırı bulmakta zorlanıyorum inşlh sütüm olurda buna değer :)

kasıntı varsa muhtemelen çatlayacaktır da bol bol kremle ıse yarar mı bılmem ama .. benım normaldede kucuktu buyuşun ıstedıgı kadar no problem

günaydın kızlar ,
baya yazmışsınız okuyamadım bazılarını bugün gidicem doktora sanırım direk fetal eko çekmiyor gün verecek şans dileyin bana hakkımızda hayırlısı olsun alah hepimizin bebeişlerini korusun sağ salim inşalah

canım tevekkül et,inşallah her şey yolunda olur.dualarımız seninle.Rabbim gönlüne ferahlık işlerine kolaylık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…