2015 Şubat Anneleri

Günaydın anne adayları, güne grip olarak başladım yine dün sadece çorba içtim bir şey de yiyemedim, bebeğimi besleyemedim dün. Allah a şükür dün hastaneye gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim. Her şey yolunda yoğun grip dışında.

Allah a şükür bir ayda yüzde yüz çıkmış 112 oldu bu ay, gerçekten dikkat ettim hem vitamin hem kan hapı bir de yediklerime çok dikkat ettim yükseldi.

Günaydın fıstıklar bugün kendimi okula zor attım okulda kahvaltı yapıyoruz ama evden çıkarken o kadar sç hissetmiyordum arabada bayılacak gibi oldum kahvaltımı yaptım ama hala kendime gelemedim bebeğimi uzun süre aç bıraktığım için kendimi affedemiyorum ama anlamıyorum kan şekerim birden düşüyor . Sizde ne var ne yok?

Göbüşe de mi bişey sürmüyosun canım?

Bende de bir çekinme başladı özellikle eşimin ailesine karşı. Bayramda gidicez diye sıkıntı yapıyorum gibi. Babacık iyidir ama bişi derse diye tırsıyorum

Kızlar doktor bana ailede şeker var mı diye sordu yok dedim, zayıfsın sende dedi, senden şeker istemeyeceğim dedi.

Bana da eşim taşıdı mikrobu bakalım toparlarız inşallah.

Herkeze guanydinnn
S Sond canim aneliyatun iyu gecmesine cok sevindim umarim allah tez zamanda eski sagligina kavusturur anneni

fyz35 bak cnm gordunmu minnosun gayet iyi endise etme bol bol dua et annesi hic bisicikler olmaz kuzucuga allah sagkikli evlatlar nasip etsib

özel bir hastanede 160 tl ödedim, güzel inceledi.

Bizimki 350 lirayı doktor servikse Bakıcam diye tutturdu o da alttan ultrason. Ben dedim bebişe zararı oluyormuş yaptırmam dedim Dr da o zaman inceleme raporunu vermem dedi. Perinatologlar sanırım alttan da muayene ediyorlar ama radyologlar sadece üstten. Ayrıntılı yapacaklar bunu da bilsin.

Sabahları aynı durum oluyor canım. Birkaç kaşık yulaf ve sütü sabah atıştırmalık olarak yiyip çıkarsan çok iyi oluyor.

çok geçmiş olsunn.. Allah acil şifalar versin, biran önce sağlığına kavuştursun inşallah.. Hamilelerin duası kabul olur inşallah bolca dua edelim hepimiz..

hamile koleksiyonunda mı? Baktım ama hep kısa şeyler vardı..Tesettürlü olunca seçenek çok azmış hamilelikte onu anladım..

aynen aynen
ben iki tane fln dizde bol tek renk içime giyebileceğim bişey diktirip üzerine hırka yelek vs. idare etmeyi düşünüorum kış boyu.. çalışınca bide zor ya, hergün kıyafet giyiyorsun, en azından eski hırka ve yeleklerim fln olur, öyle idare ederim inşallah.. ama bayramlık bende bulamadım

Günaydın kızlarrr çok halsizim parmak uçlarım ağrıyorr gece inanılmaz bir bacak ağrısı kramp mahvetti beni

Benim ayrıntılıyı kim yapacak bilmiyorum.270 tl anlaştık. Görüntüleme merkezi iyi bir yer ama oralarda radyoloji uzmanı bakar genelde

muhtemelen radyologtur, ya bana bi arkadaşım söylemişti , bildiğim bi radyolog var çok iyi bakıyor ona git demişti de ben kadın doğumcu bakıyor diye yok ya ben esas doktora gideyim demiştim haha güldüm kendime : )))

Bize öyle bir test yapılmadan 0.4ml verildi. Belki 0.38 değeri 0.4 için sınırda oldugundan 0.6 yı önermiştir Dr. Onlar daha iyi bilir canım.
Günaydınnnnn ne testi yapıyorlarmış,banada test yapmadan 0.4 verdiler.

Ben kimin baktığı konusunda o kadar takıntılı değilim. Benim dr zaten git demedi hem cihazı çok iyi hemde her seferinde bütün organlara bakıyor.ayrıca görüntüleme merkezi de ünlü bir yer milyonlarca görüntüleme yapıyor elbet işini bilen biridir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…