21.5 tan sonrası 6 oluyomuş banada öle dediDün doktor 6. ayına girdin dedi :) 22. haftada nasıl 6. ay oluyor anlamadım ahahah
Ben kimin baktığı konusunda o kadar takıntılı değilim. Benim dr zaten git demedi hem cihazı çok iyi hemde her seferinde bütün organlara bakıyor.ayrıca görüntüleme merkezi de ünlü bir yer milyonlarca görüntüleme yapıyor elbet işini bilen biridir diye düşünüyorum.
Bende zaman zaman kasıklara ağrı giriyor,normal mi bilmiyorum,ve alt tarafta bir dolgunluk oluyor,bide vajinada beyaz akıntu,sizlerde de oluyor mu?Kızlar sizde de var mı, benim bu vajina sorunum hiç bitmiyor maalesef, sızlama gibi bir ağrı var, o yüzden eşimle kardeş gibi takılır olduk:) ve idrarımda köpürme başladı, bu sorunlar sizde de var mı?
Herkesler uyumuşmu?
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar mutlu günler
Günaydın anne adayları, güne grip olarak başladım yinedün sadece çor bir şey de yiyemedim, bebeğimi besleyemedim dün. Allah a şükür dün hastaneye gittiğimde bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrendim. Her şey yolunda yoğun grip dışında.
Günaydın fıstıklar bugün kendimi okula zor attım okulda kahvaltı yapıyoruz ama evden çıkarken o kadar sç hissetmiyordum arabada bayılacak gibi oldumkahvaltımı yaptım ama hala kendime gelemedim bebeğimi uzun süre aç bıraktığım için kendimi affedemiyorum ama anlamıyorum kan şekerim birden düşüyor . Sizde ne var ne yok?
Bizimki 350 lirayı doktor servikse Bakıcam diye tutturdu o da alttan ultrason. Ben dedim bebişe zararı oluyormuş yaptırmam dedim Dr da o zaman inceleme raporunu vermem dedi. Perinatologlar sanırım alttan da muayene ediyorlar ama radyologlar sadece üstten. Ayrıntılı yapacaklar bunu da bilsin.
21.5 tan sonrası 6 oluyomuş banada öle dedi
valla bilmiyom :) iyi olsunda içimde 12 ayda dursa razıyımO zaman bebişler onların hesabına göre on ayda mı doğuyor ki
Ah nerde oksurukten tikanmaktan sabahi dar ettim yine
Gunaydin canimcim
Kuzum biz nasil iyilescez yahu
yaninda atstrmalik biseyler bulundur mutlka boyle anlarda ativer agzina canim
oyle bi ayrim yok kuzum ben ilk kizimda da perinotologa yaptrdim ustten usg yapti arkadaslarmda da alttan diye duymadim hic belki o doktorun tarziyla ilgilidir rahim agzi yetmezligini de kontrol etme prensbi vardr
valla bilmiyom :) iyi olsunda içimde 12 ayda dursa razıyım
Bende zaman zaman kasıklara ağrı giriyor,normal mi bilmiyorum,ve alt tarafta bir dolgunluk oluyor,bide vajinada beyaz akıntu,sizlerde de oluyor mu?
ben kocaelı darıcada yasıyorum..ama cok seyımı lcw den alıyorum hep.. bırde hala normal kıyafetlerımı gıyıyorum sukurkı hamılelık kıyafetı gıyecek boyutlarda degılım henüz@esoba annene çok çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlar kendini..
Arkadaşlar KOCAELİ de yaşayan kimse yok mu ? Ya ben bayram için bişeyler almak istiyorum kendime ,sonuçta kıyafet kalmadı artık. nerden nasıl birşey alabilirim. Aile ziyaretlerine gidicez. Fikir istiyorum lütfen
gunaydınnn..günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar mutlu günler
benım oğlanda etmezdı hıc bu hafta yerınde durmadı velet.. hele dun sohbette kuran okuyordum aman Allahım dedım sanıye durmadı ..yavrum anladı annesının ne okuduğunuSelam kızlar benim cimcime çok hareket etmiyor arada bir hissediyorum ama artık alıştım bu duruma ilk başlarda korkuyordum. bide sabahları inanılmaz ac uyanıyorum benim gibi olan varmı
bende babamın yanında rahat edemiyorum yaa sankı utanılacak bır ıs yapmışım gıbı geliyor tevbe ya rabbımdaha almadım ama almam lazım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve geçen haftadan beri karnım büyümeye başladı aslında hissedilir derecede yeni bişeyler alsam bol olur rahat ederim babamla erkek kardeşimden çekiniyorum ya fazla belli olmasın istiyorum biliyolar gerçi de ne bilim
kadın doğumcuda yapıyor radyolog ta.. yeterkı alanında uzmanlaşmış olsun..ben bu ayrıntılıyı yine kadın doğumcu yapıyor sanıyordum demek radyolog yada periantolog muymuş,
ayy bende bırden acıkıyorum sekerım düşüyor gozum kararıyor bı sinir basıyor o sıra hele esım falan yanımdaysa cok açıl dıyorum cabuk yemek koy banaGünaydın fıstıklar bugün kendimi okula zor attım okulda kahvaltı yapıyoruz ama evden çıkarken o kadar sç hissetmiyordum arabada bayılacak gibi oldumkahvaltımı yaptım ama hala kendime gelemedim bebeğimi uzun süre aç bıraktığım için kendimi affedemiyorum ama anlamıyorum kan şekerim birden düşüyor . Sizde ne var ne yok?
bencede bu koşullar altında yaptırmaKızlar doktor bana ailede şeker var mı diye sordu yok dedim, zayıfsın sende dedi, senden şeker istemeyeceğim dedi.
benım esımde hasta..okulda bın tane ogrencıyle havayı teneffüs etmenın sık sık yasadıgımız sonucu... bu evde hastalanmak yasak dıye yırtıyorum bı tarafımı ama anlayan kımBana da eşim taşıdı mikrobu bakalım toparlarız inşallah.
ne dengesızmıs ,sey görme meraklısı gıbı tevbe ya rabbımBizimki 350 lirayı doktor servikse Bakıcam diye tutturdu o da alttan ultrason. Ben dedim bebişe zararı oluyormuş yaptırmam dedim Dr da o zaman inceleme raporunu vermem dedi. Perinatologlar sanırım alttan da muayene ediyorlar ama radyologlar sadece üstten. Ayrıntılı yapacaklar bunu da bilsin.
bende ya evden dışarı çıkmaya goruyum..arabayla gıdıp arabayla geliyorum..sanarsın gıttıgım yerde bı ton ıs goruyorum.. eve gelınce kramplardan kalçamı oynatamıyorum..sabahlarıda ellerım parmaklarım cok agrıyorrGünaydın kızlarrr çok halsizim parmak uçlarım ağrıyorr gece inanılmaz bir bacak ağrısı kramp mahvetti beni
bendede var o alt tarafta kı acıdanKızlar sizde de var mı, benim bu vajina sorunum hiç bitmiyor maalesef, sızlama gibi bir ağrı var, o yüzden eşimle kardeş gibi takılır olduk:) ve idrarımda köpürme başladı, bu sorunlar sizde de var mı?
40 haftada doguyor kızlar bebısler 9 ay degıl 10 ay yanıO zaman bebişler onların hesabına göre on ayda mı doğuyor ki
bencede bencede..valla bilmiyom :) iyi olsunda içimde 12 ayda dursa razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?