2015 Şubat Anneleri

tatlım dedıgım gıbı herkesın dusuncesı kendıne gore haklı.. buda benım bakıs acım... radyolog evet organlar ıcın uzman ama perıontolog anne karnındakı bebegın gelısımı organları rısklerı uzerıne bır uzman benım acımdan ıkı ıse gerek yok dıye dusunuyorum ve perıontolog dıyorum ama ılla ozel olsun sukadar para olsun deıl derdım...

Dün doktor 6. ayına girdin dedi :) 22. haftada nasıl 6. ay oluyor anlamadım ahahah
Altı mı olmuş yanı altının başı demek.ya başından başlayarak altı aylık diyince o ay hiç bitmiyor. Bende altı mı desem yoksa kendimi kandırmayayım

Radyoloji uzmanı benim gebeliğimi kist olarak gördü canım. Ben tavsiye etmem. O kadar çok üzülmüştüm çocuğum olmayacak problemler yaşıcam zannettim. Meğerse hamileymişim.
aynısını bende yasadım maalesef kızımda bana asırı kıstım oldugunu mudehale gerektıgını soyledı bır radyolog valla uzuntuden ne hale gelmıstım kı kızımmıs mucızem.. ama adamı sıkayet ettım...

Annem de bana sakın alttan muayene ultrason olma demişti. Ama işte doktor sonuc raporunu vermem diye tehdit etti resmen bir de ultrasonlar alttan bakarken karnımın üstünden de bastırmaya çalıştı. Yüreğim ağzıma geldi napıyo diye. Allah'a dua ettim hep Allahım korusun inşallah bebişleri.

hepınıze günaydın halıhazırda anne olan ve yenı anne adayı olan hatunlar

bugun 2 hafta once verdıgım 3 lu tarama sonucunu alıcaz aynı zamanda doplerın sonucunu gostercez belkı usg de bakarız oglusa umarım dr yerındedır de umdugumıuza kavuşuruz..

bu arada su bayram havasına bır ben gıremedım sanırsam cıddı cıddı gurbette bayram bayram olmuyor kızlar.. neyse ben genede yarın temızlıgımı yapıcam tatlımı hazır edıcem sarma ıcınde kocısten randevu aldım cuma tatılmıs beraber sararız dedı boynumda 3 tane fıtık var sarma mı benı sarıyor ben mı sarmayı bellı degıl sukur el atıyorda çabucak bıtıyor..

kızımda yasamadıgım butun hamılelık sıkıntılarını halıhazırda yasıyor olsamda Allah bugunumuzu aratmasın dıyor sızlere hayırlı günler dılıyorumm...

Ya Kızlar benim b12 geçen şubatta coşmuştu. Et çok severim de En üst sınırın üstündeydi 800 falandı. Dün ölçtürdüm 400e düşmüş. Tabiki hala çok iyi ama o kadar et yememe ve o kadar yüksek olmasına rağmen yarıyarıya düşmüş. b12niz azsa mutlaka dışardan takviye alın..

Altı mı olmuş yanı altının başı demek.ya başından başlayarak altı aylık diyince o ay hiç bitmiyor. Bende altı mı desem yoksa kendimi kandırmayayım

Kandırma değil yaa 6 olalım biz. Göbüşüm çok büyüdü 5 diyince kendimi kötü hissediyodum. 6'da büyük göbüş daha normal galiba

yok yahuuu oda nerden cıktı sımdıı benım perıontolog doktorum hıc alttan felan muayene yapmadı...

Kadin dogumcuya geldim rapor almak icin ameliyattaymis halim harap olunca asistani dahiliyeye gonderdi git bi muayene ol diye gittim o da kan tahlili istedi enfeksiyon icin onu vercem derken bidolu şey isyenmis hic denmeden burda daha once kan tahlili vermedm ya sistemde gorunmuyo diye sirf hey ya rabbim uc tup kan verdim yine gecen hfta saglik ocagna verdgm bosa gitmisti neyse dedim. Sonuclar iki saate cikiyomus en erken rapor alip yatma hayali kurarken hastaneye kazık caktim iyi mi kahvalti da edemedim daha dr bekliyom hala

cnm ben darıcada yaşıyorum, benim bi yakınım terzi hep ona diktiriyorum tesettürlü oldugum için hiçbiryerde düzgün hamile kıyafetleri bulamadım çok uygun fiyata yaptırıyorum, ölçülerimi veriyorum tavsiye ederm, bol rahat oluyor

yok yahuuu oda nerden cıktı sımdıı benım perıontolog doktorum hıc alttan felan muayene yapmadı...

Bu benim şansızlığım oldu sanırım bir de adam Ankara'da zekai Burak tahirde özlemcim ve ünlü biri. Eşim de Dr iyiydi dedi durdu ama benim yüreğim ağzımdaydı hep.

Canım biz senin yanındayız inşallah çabucak hallolur işin.

Sevgili ablalar.. Biz dün kontrole gittik. Ayrıntılı ultrason raporu,şeker yüklemesi,ve indirect combos testimizim sonuçlarını götürdük. İndirect negatif çıktı. 7.ay aşısından yırttım :) şeker yüklemem de normal çıkmış çok şükür. Eşim bu konuda şeker yüklemeyi tavsiye etmeyenler var tereddütte kaldık dedi. Doktorumuzda bende tasvip etmeyenlerdenim bende yaptırtmıyorum ama 50 mg,bişey değil o normal olan ama saatlerce yapılıyo bide kesinlikle tasvip etmiyorum hiç bi hastamdan istemem dedi. Detaylımızın raporuna baktı onuda beğendi ama tekrardan kalp atışlarıyla kan akımına baktı ve bacak boyunu ölçtü. Ultrasona girdiğimde ezan okunuyordu doktor pozisyonu yüz üstü yatmış bacakları yoplamış dedi. Ayy secdelere varıyo benim oğlum dedim :) doktor dur resmini veriyim secde ederken dedi :) onu verdi bize :) bel ağrılarımı söyledim. Normal dedi ama biraz azaltmak için b12 verdi yok etmez hafifletebilir dedi. Yolculuğa izin verdi dikkatli gidin gelin dedi. Muayenehaneden çıktıktan sonra yavrumuza ciciler aldık :) bi tane kolsuz uyku tulumu 1 tane izci modelli kadife tulum bi tanede çıtçıtlı bady aldık beyaz zemin üzerine kahve rengi puantiyeli :) çok mutlu bi gün geçirdim dün :) iyice motive oldum oğlumun olacağına. Bide bana benzirmuş ya :) daha bi hevesleniyorum görmek kucağıma alabilmek için :) bizden havadisler bunlar. Yarın yola çıkıyoruz. Gittiğim yerde net.olmazsa bayram boyu giremeyebilirim. Herkese sağlıklı zinde bi bayram diliyorum.

cnm zaten ocagın sonunda 9. ay bıtıcegını dusunursek ekim 6. ay oluyor. ben de gecen dusundum aynı seyı. eylul 5. ayımdı ve bıttı ekimle birlikte 6 ayımıza gırdık, kasım 7, aralık 8 ocakta 9 olacagım. zaten ocak bıtınce 9. ayda bıtıcek.

Aşı olunca kana karışıyor ya. O bebişe etki eder mi diye düşünüyorum. Dr her aşıda bazı maddeler var dedi o yüzden acaba yaptırmak mı iyi yaptırmamak mı diyorum yaw arada kaldım işte. Annelerimiz zamanında yokmuş aşı falan niye şimdi var ki?

İyi yaptınız. Ben hastaneden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Çok üzülmüştüm. Ayrıyetten çok yüksek idrar yolu enfeksinum varmış da söylemediler bana. Kistin var deyip yolladılar. E Allahtan ilaç vermediler diye şükrediyorum ben.

Sarma mı Allah siz nerede oturuyorduz canım bir Bayram kutlamaya gelsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…