Canım hastanenin kantini falan yok mu ki bi meyve suyu falan içebilsen. Bir de üç tüp almışlar sanki biz kolay yapıyoruz o kanları.
O zaman bebişler onların hesabına göre on ayda mı doğuyor ki
bana vermıstı ılac ama ıste annelık duygusumudur nedır daha varlıgını bıle bılmeden kullanmak gelmedı ıcımden sukurkı kullanmamısım..İyi yaptınız. Ben hastaneden nasıl çıktığımı bilmiyorum. Çok üzülmüştüm. Ayrıyetten çok yüksek idrar yolu enfeksinum varmış da söylemediler bana. Kistin var deyip yolladılar. E Allahtan ilaç vermediler diye şükrediyorum ben.
Sevgili ablalar.. Biz dün kontrole gittik. Ayrıntılı ultrason raporu,şeker yüklemesi,ve indirect combos testimizim sonuçlarını götürdük. İndirect negatif çıktı. 7.ay aşısından yırttım :) şeker yüklemem de normal çıkmış çok şükür. Eşim bu konuda şeker yüklemeyi tavsiye etmeyenler var tereddütte kaldık dedi. Doktorumuzda bende tasvip etmeyenlerdenim bende yaptırtmıyorum ama 50 mg,bişey değil o normal olan ama saatlerce yapılıyo bide kesinlikle tasvip etmiyorum hiç bi hastamdan istemem dedi. Detaylımızın raporuna baktı onuda beğendi ama tekrardan kalp atışlarıyla kan akımına baktı ve bacak boyunu ölçtü. Ultrasona girdiğimde ezan okunuyordu doktor pozisyonu yüz üstü yatmış bacakları yoplamış dedi. Ayy secdelere varıyo benim oğlum dedim :) doktor dur resmini veriyim secde ederken dedi :) onu verdi bize :) bel ağrılarımı söyledim. Normal dedi ama biraz azaltmak için b12 verdi yok etmez hafifletebilir dedi. Yolculuğa izin verdi dikkatli gidin gelin dedi. Muayenehaneden çıktıktan sonra yavrumuza ciciler aldık :) bi tane kolsuz uyku tulumu 1 tane izci modelli kadife tulum bi tanede çıtçıtlı bady aldık beyaz zemin üzerine kahve rengi puantiyeli :) çok mutlu bi gün geçirdim dün :) iyice motive oldum oğlumun olacağına. Bide bana benzirmuş ya :) daha bi hevesleniyorum görmek kucağıma alabilmek için :) bizden havadisler bunlar. Yarın yola çıkıyoruz. Gittiğim yerde net.olmazsa bayram boyu giremeyebilirim. Herkese sağlıklı zinde bi bayram diliyorum.
cnm nurı hocamı yoksaBu benim şansızlığım oldu sanırımbir de adam Ankara'da zekai Burak tahirde özlemcim ve ünlü biri. Eşim de Dr iyiydi dedi durdu ama benim yüreğim ağzımdaydı hep.
Ay bilmiyorum ya sinir oldum resmen. Sonuca normal yazmış rahim ağzını falan kendi doktorum ultrasondan görebiliyor. Bir de raporu vermem dedi bana yaa. Ağlıycaktım ilk defa böyle doktora denk geldim o da perinatologmuş.
bendeki listeye göre şu sekılde . ben biizm topiğin ılk sayfasından aldım dıye dusunuyordum lısteyı baktım goremedım sımdı. bu haftanın bitişiyle 6. ayıma gırıyorum. zaten benım bebıs 1 hft onden gıttıgı ıcın ultrasona gore 23. haftadayım suan.
1-6 hft : 1. ay
7-10 hft : 2. ay
11-14 hft : 3. ay
15-18 hft : 4. ay
19-22 hft : 5. ay
23-26 hft : 6. ay
27-31 hft : 7 . ay
32-35. hft : 8. ay
36-40. haft : 9 ay
Merhaba bu ayrıntılı ultrason niçin isteniyor acaba ?
rahim ağzı sadece alttan ultrasonla anlaşılır canım. yukarıdan anlaşılmaz. bende 19. haftamda bakıldı. alttan ultrason ile kendi doktorum baktı. onu ihmal etmemek gerekli. arada bir bakmaları iyidir.
hamile koleksiyonunda mı? Baktım ama hep kısa şeyler vardı..Tesettürlü olunca seçenek çok azmış hamilelikte onu anladım..
serefraz gecmıs olsun cnm ınsallah alırsın raporu... esobacım annecıgınede cok gecmıs olsun sag saglım ayaga kalkar ınsallah.... kız lıtıchı yanıbasımdasın gel bende ye sarmaları cuma sarıcam ınsallah...
nerde :)Yok Canım Ya Aksine Ben Açığım Mesala Kendime Göre Elbise BulamadımHep Uzun Kollu, Uzun Elbeseler Vardı. 40 tl
nerde :)
Eslacım zaten Allah'tan herşeyi bizden önce sen yaptırıp yazıyosun da ondan haberimiz oluyor. Senin doktorunun da yaptığını biliyodum o yüzden de izin verdim. Bilmesem daha kötü olurdu sanırım. Annem de alttan ultrasona girme diye söz verdirtmişti. Of neyse geçmiş bitmiş olsun. Allahım korusun inşallah.
Ben 6 diyince üç daha koyuyordum üstüne meğer Altının başıymış o zaman dört ay koyucaz.
Teşekkür ederim canım :) güzel haberler hepimizin başına inşaAllah :)pirelideve canım gözün aydın olsun masallah kuzuna
cunku zanlı bu konularda bak sen demeden bılıyorum...Allah doktorun adı deşifre oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?