2015 Şubat Anneleri

Canım hastanenin kantini falan yok mu ki bi meyve suyu falan içebilsen. Bir de üç tüp almışlar sanki biz kolay yapıyoruz o kanları.

Var da zeminde inersem arada kaynarim beklme surem uzar simdi asistani biliyor cunku bi uygun arada alicam dedi bakalm. Hemogram seker vb ne ararsan yazmis dahiliyeci bu ozel hastanelerin ticari sömürüsunden korkulur valla bana crp dedi bonuslari da kativerms uyanik yanına

O zaman bebişler onların hesabına göre on ayda mı doğuyor ki

bendeki listeye göre şu sekılde . ben biizm topiğin ılk sayfasından aldım dıye dusunuyordum lısteyı baktım goremedım sımdı. bu haftanın bitişiyle 6. ayıma gırıyorum. zaten benım bebıs 1 hft onden gıttıgı ıcın ultrasona gore 23. haftadayım suan.

1-6 hft : 1. ay
7-10 hft : 2. ay
11-14 hft : 3. ay
15-18 hft : 4. ay
19-22 hft : 5. ay
23-26 hft : 6. ay
27-31 hft : 7 . ay
32-35. hft : 8. ay
36-40. haft : 9 ay

bana vermıstı ılac ama ıste annelık duygusumudur nedır daha varlıgını bıle bılmeden kullanmak gelmedı ıcımden sukurkı kullanmamısım..

Sana da iyi bayramlar canım. Ben senin doktorundan istiyorum ne güzel herkesin zorla yaptırdığı şeyleri istemiyor.

rahim ağzı sadece alttan ultrasonla anlaşılır canım. yukarıdan anlaşılmaz. bende 19. haftamda bakıldı. alttan ultrason ile kendi doktorum baktı. onu ihmal etmemek gerekli. arada bir bakmaları iyidir.

Ben 6 diyince üç daha koyuyordum üstüne meğer Altının başıymış o zaman dört ay koyucaz.

serefraz gecmıs olsun cnm ınsallah alırsın raporu... esobacım annecıgınede cok gecmıs olsun sag saglım ayaga kalkar ınsallah.... kız lıtıchı yanıbasımdasın gel bende ye sarmaları cuma sarıcam ınsallah...

rahim ağzı sadece alttan ultrasonla anlaşılır canım. yukarıdan anlaşılmaz. bende 19. haftamda bakıldı. alttan ultrason ile kendi doktorum baktı. onu ihmal etmemek gerekli. arada bir bakmaları iyidir.

Eslacım zaten Allah'tan herşeyi bizden önce sen yaptırıp yazıyosun da ondan haberimiz oluyor. Senin doktorunun da yaptığını biliyodum o yüzden de izin verdim. Bilmesem daha kötü olurdu sanırım. Annem de alttan ultrasona girme diye söz verdirtmişti. Of neyse geçmiş bitmiş olsun. Allahım korusun inşallah.

Geliyim canımcım en son doktora gittiğimde ellerimin uyuştugundan bahsetmiştim. Karpal tünel sendromu dedi. El istirahati verdi örgü örme sarma dolma yapma dedi. Bu Bayram sarmadan yırttım

korkma öyle olsa hiç bir şekilde o alet kullanılmaz hastanede. ama tabi kasap gibi doktorların elinde olmakta sıkıntı. karnımdan bastırdı filan demişsin öyle bir şey yapması biraz onun kasaplığından kaynaklı.annelerimiz bazı konularda hassas oluyor aynı şekilde benimki de tembihler ama doktorlardan iyi kimse bilemez. zaten bir daha bakılmaz kolay kolay. anca herhangi bir şikayetin olursa alttan bakar. taa 37. 38. haftaya kadar alt yok

Ben 6 diyince üç daha koyuyordum üstüne meğer Altının başıymış o zaman dört ay koyucaz.

tabı cnm 6. aydayız ama basında oldugumuz ıcın doguma daha 4 ay var. ekim , kasım, aralık ve ocak ayı. ama bu tahmını dogum tarıhlerı 40. haftanın sonunu gosterıyor. 36 da ıtıbaren baslıycak burda mujdelı haberler :) o nedenler aralıkta butun hazırlıklarımızı bıtırmıs olmamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…