ben kocaelı darıcada yasıyorum..ama cok seyımı lcw den alıyorum hep.. bırde hala normal kıyafetlerımı gıyıyorum sukurkı hamılelık kıyafetı gıyecek boyutlarda degılım henüz

ama cıdden lcw dede abuk sabuk seyler var hele tesettürlüler ıcın yok desen daha ıyı
gunaydınnn..
benım oğlanda etmezdı hıc bu hafta yerınde durmadı velet.. hele dun sohbette kuran okuyordum aman Allahım dedım sanıye durmadı ..yavrum anladı annesının ne okuduğunu
bende babamın yanında rahat edemiyorum yaa sankı utanılacak bır ıs yapmışım gıbı geliyor tevbe ya rabbım
kadın doğumcuda yapıyor radyolog ta.. yeterkı alanında uzmanlaşmış olsun..
ayy bende bırden acıkıyorum sekerım düşüyor gozum kararıyor bı sinir basıyor o sıra hele esım falan yanımdaysa cok açıl dıyorum cabuk yemek koy bana
bencede bu koşullar altında yaptırma
benım esımde hasta..okulda bın tane ogrencıyle havayı teneffüs etmenın sık sık yasadıgımız sonucu... bu evde hastalanmak yasak dıye yırtıyorum bı tarafımı ama anlayan kım
ne dengesızmıs ,sey görme meraklısı gıbı tevbe ya rabbım

kızlar alttan muayene cok rısklı bebekte yada sızde sıkıntı olmadığı surece yaptırmayın derım.. ben doğuma kadar yaptırmadım doğum ıcın gıttıgımde daha ılk catı muayenesınde hem sıddetlı sancılarım acılarım oldu hem kanamam başladı
bende ya evden dışarı çıkmaya goruyum..arabayla gıdıp arabayla geliyorum..sanarsın gıttıgım yerde bı ton ıs goruyorum.. eve gelınce kramplardan kalçamı oynatamıyorum..sabahlarıda ellerım parmaklarım cok agrıyorr
bendede var o alt tarafta kı acıdan
40 haftada doguyor kızlar bebısler 9 ay degıl 10 ay yanı
bencede bencede..