- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Cimcimecik sen salopet istiyodun sanırım bak defactonun yeni koleksiyonunda kadife salopet var
ne tırsacak kızzz :) bu göbüşleri neyle saklıycaz yoksamOnlar anlar da eşin babası biraz tırstırıyor
Günaydııınnnnnnnnnnn
sulu akıntım var canlarr belim çok ağrıyor uzanıyorum sürekli birazdan detaylı ultrasona giricem oğluşumuuuuu çokkkkk özledim bakalım paşam nasılmış bol bol dua ettim kilosu boyu ne olmuş çok merak ediyorum cd verecek bize çok iyi bir radyologmuş gelince yazarım sizee mucukkk
dün canım bişeye aşermişti burda söylemiim valla herkesin canı çekebilir özellikle mersin adana ama iç anadoluda da yapılan bişey , kendim yapamam dün gidip yiyecektim ama akşamda yemek yapmadım kahvaltı tarzı yedik onuda çok yedim söylemesi ayıp 1 ekmeğe yakın yedim , canımın istemesi geçmişti şimdi geri başladı hay Allahım akşama kadar sabredeyim of of
yok kızz çekinme ne olcek onlar anlar seni yeni bişeyler moralde oluyor
evet canım bende baktım dün
ama ebrumaternity nin markafonideki kampanyasından almıştım kot salopet
o geldi çok şükür bayrama yetşti
bu arada xs diye şüphelenmiştim olmazsa diye ama bol bile geldi
pantolonlarla gömleklerle önden giden göbeğim salopetin içinde kayboldu
sanırım 9 aylıkken anca hamile olduğum anlaşılır onunla
bende yaklaşık 10 gündür birşeye acayip derecede aşeriyorum kokusu burnuma geliyo sürekli
eşim manavdan bulmuş ama geçen seneden kalmaymış dondurucudan çıkarmışlar
yedim yne kesmedi
annemin bahçesinde vardı gittim topladım
akşam yedim bir dilim eşime verdim yiyemedi çok ekşi bu nasıl yiyosun diyo
halbuki bana burcu burcu kokuyo ve çooook tatlı geliyo
Hamile taytı almam lazım, hamile atleti sütyen almam lazım, bu hamilelik çok masraflı iş :)
ne tırsacak kızzz :) bu göbüşleri neyle saklıycaz yoksam
bugünde yemezsem ne yaparım bilmem : )))
Bulunabilen bişeyse gidip ye canım.
Doğru kot arıyodun seniyi bulduğuna sevindim güle güle kullan canım.
bugünde yemezsem ne yaparım bilmem : )))
Kızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)
Evet tetanos içinNe yaptiriyorsunuz aşımı
Yapacak bişi yok dünya kadar malın olacağına fındık kadar ... olsun demiş atalarımızvooovvvvv
kuzum ilk gün bende de hafif ağrı oldu ama ikinci günü resmen ağrıdan öldüm bide çalıştığım için sürekli kollarım hareket halindeydi gece üzerine yatamadım ağrıdan ağlayarak sabahı zor ettim inş sende olmaz böyle kuzucuklarımıza değer ama şimdi ilki böyleyse 2. dozda ne yaparım korkusu sardıKızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)
Sana da geçmiş olsun canm, ben artık daha dikkatli beslenmeye başlıyorum bgnden itibaren , dün gece ölüyorum sandımben de mide yanmasıyla bu saatte uyananlardanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?