2015 Şubat Anneleri

Cimcimecik sen salopet istiyodun sanırım bak defactonun yeni koleksiyonunda kadife salopet var

evet canım bende baktım dün
ama ebrumaternity nin markafonideki kampanyasından almıştım kot salopet
o geldi çok şükür bayrama yetşti
bu arada xs diye şüphelenmiştim olmazsa diye ama bol bile geldi
pantolonlarla gömleklerle önden giden göbeğim salopetin içinde kayboldu
sanırım 9 aylıkken anca hamile olduğum anlaşılır onunla

Canım benim Allah yardımcın olsun hayırlı haberlerin olsun inşallah.

bende yaklaşık 10 gündür birşeye acayip derecede aşeriyorum kokusu burnuma geliyo sürekli
eşim manavdan bulmuş ama geçen seneden kalmaymış dondurucudan çıkarmışlar
yedim yne kesmedi
annemin bahçesinde vardı gittim topladım
akşam yedim bir dilim eşime verdim yiyemedi çok ekşi bu nasıl yiyosun diyo
halbuki bana burcu burcu kokuyo ve çooook tatlı geliyo

yok kızz çekinme ne olcek onlar anlar seni yeni bişeyler moralde oluyor

öyle öyle de işte, ya benim erkek kardeşim zaten çok kıskançtır evde bile giydirmez tayt sıfır kol , evlendim hala aynı kendi evinde giy burda olmaz diyor : ))) benden de epey küçük ama kıskanç fazlasıyla, karnım şiş dar şeylerle hiç gidemem : ))) geçen bayram bi kazak giymiştim evin içinde yani eğilince önü biraz açılıyordu öyle çokda değil bende dikkat ederim, anneme demişki ablama söylede o kazağını giymesin : ))))

Doğru kot arıyodun sen iyi bulduğuna sevindim güle güle kullan canım.

bugünde yemezsem ne yaparım bilmem : )))

Doğru kot arıyodun sen iyi bulduğuna sevindim güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım defactoda olanada baktım aslında işyerinde giyerim dedim ama onun dikişlerini pek beğenmedim nedense bide s beden var en küçük
defactonun s bedeni bana bol geliyor

bugünde yemezsem ne yaparım bilmem : )))

bende bişeye takılı kalınca bıkana kadar yiyorum

Kızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)

Kızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)
kuzum ilk gün bende de hafif ağrı oldu ama ikinci günü resmen ağrıdan öldüm bide çalıştığım için sürekli kollarım hareket halindeydi gece üzerine yatamadım ağrıdan ağlayarak sabahı zor ettim inş sende olmaz böyle kuzucuklarımıza değer ama şimdi ilki böyleyse 2. dozda ne yaparım korkusu sardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…