netten iki kere aldım yani lcw değil başka markalardan , hiç memnun kalmadım bedenleri tutmuyor falan iade de edememiştim bi arkadaşımla aldık o hemen denedi faturayı iade etmişti benimkileri anca evde denedim (pantolondu) hiç giyemedim hep bir hasar var gibi geliyor bana netten aldığım bi nevresimlerden memnun kaldım
Lisede yapilan 5 yilik idi ya tip dunyasi bu kadar gelismemisti ya da basit ve koruma amavli yapilmasi istenen bir asiya bu kadar tepkili olunacagini tahmin edemediler.Benim anlamadığım niye illa hamileyken yapıyolar. Öncesinde yapsınlar yine menepoza kadar korusun. Lisede yapsınlar okulda yapsınlar bitsin.
Tetanos tatlımne aşısı bu 2 doz
Tetanos tatlım
bende böyle bir dolap düşünüyorum fiyatını biliyormusun ben 3 yada 4 gözlü istiyorumkızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
hepsinde olmuyor.siyahtan başka bi renk olsun da : ))), ya defakto da hamile reyonu var mı ki ben hiç farketmedim
Süpürme canım daha yorma kendinikızlar sabah kasıklarımda ağrı ile uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi dün cam sildim perde ütüledim yani çookk yoruldum ondan mı oldu acaba gerçi daha ev süpürülecek
canım benim eşimin kuzeni mobilyacı imalat yani o yüzden b en çok ucuza aldım normalde baya pahalı 1400 tl y di 4 kapaklısı ben iki kapaklı istedim oda müsait değil. 400 e kendi yapcak bana bedavaya geldi.anlıcağın:)bende böyle bir dolap düşünüyorum fiyatını biliyormusun ben 3 yada 4 gözlü istiyorum
kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
kızlar sabah kasıklarımda ağrı ile uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi dün cam sildim perde ütüledim yani çookk yoruldum ondan mı oldu acaba gerçi daha ev süpürülecek
Evet banada oyle dedi2 tanesi gebelik oncesi 3 tanesi sonra 2 bucuk yil suruomus. Kesinlikle eger gerekli bisi olmasa yaptirin denmezdi herkes gidip gidip yaptirmazdi5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.
o nasıl kardeş kız. :) kardeşin kıskananını da yeni duydum. benım de eşim öyle .evde güneşlikleri hiç açmayız, herkes şaşırıyor bu evde nasıl yaşıyorsunuz diye. ama alıştık bız güneş fazla girince rahatsız oluyoruz. öyleyken bile evde askılı ile falan dolaşsam eşim rahatsız oluyor her yere bakıyor açık yer var mı diye.öyle öyle de işte, ya benim erkek kardeşim zaten çok kıskançtır evde bile giydirmez tayt sıfır kol , evlendim hala aynı kendi evinde giy burda olmaz diyor : ))) benden de epey küçük ama kıskanç fazlasıyla, karnım şiş dar şeylerle hiç gidemem : ))) geçen bayram bi kazak giymiştim evin içinde yani eğilince önü biraz açılıyordu öyle çokda değil bende dikkat ederim, anneme demişki ablama söylede o kazağını giymesin : ))))
Ah canım çok geçmiş olsun gözlerim doldu İnanAllah razı olsun kılar aklıma geldikçe ağlıyorum hala
şimdi sela veriliyor acaba onlardan birimiydi diye düşünmeden edemedim
araca sıkışan sürücünün durumu iyi değildi
yarın arefe pazarı olacak bir çocuğa kıyafet gibi bişeyler alayım bari
Ah canım çok geçmiş olsun gözlerim doldu İnanAllah razı olsun kılar aklıma geldikçe ağlıyorum hala
bumlar güzelmiş oda da pek büyülü duruyor.kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
Ah canım çok geçmiş olsun gözlerim doldu İnan
bumlar güzelmiş oda da pek büyülü duruyor.
ya benim çatı katında çok güzel boş bir odam var. becerip oraya bir bebek odası yapamadım. çok şirin olur ama bende dekorasyon yeteneği sıfır. gerçi yapsam da kullanamam çünkü oturma odası, mutfak ve yatak odası alt katta.
Canim mobilyaci geldi monteledi bizim aldigimiz mazagazanin elemani yaptibu modeli bende beğenmiştim netten , güle güle kullanın bebeşin mutlu mesut uyusun içinde , bişey sorayım bunu eşin mi monte edecek mobilyacı mı nsl oluyor o ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?