- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Dar paça da vardı sanırımlcw den iyi kotları olduğunu söyleyebilirim
![]()
siyahtan başka bi renk olsun da : ))), ya defakto da hamile reyonu var mı ki ben hiç farketmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dar paça da vardı sanırımlcw den iyi kotları olduğunu söyleyebilirim
![]()
Bugün yola çıkacağız diye dün gece uyumadan banyo yaptım. Allahım böyle rahat uyumamıştım kaç aydır. Ne bel ne sırt ağrısı çektim. Baya gevşetti beni. Evlerinde kendi kalorifer leri olanlara tavsiye ederim. Benim ki merkezi sistem daha açmadılar korkuyorum ondan her gün banyo yapmaya
Cevizi birtürlü yiyemiyorumomega 3 olsun diye balık yağı kapsülü aldım ama o da kan sulandırıcı kullananlar için zararlıymış. Ceviz yemenin yollarını arıyorum
![]()
siyahtan başka bi renk olsun da : ))), ya defakto da hamile reyonu var mı ki ben hiç farketmedim
ekmeğinin arasına koy, bol cevizli kek yap mesela, çerkez salatası yap cevizi bol olsun. böyle tüketmeyi denesen bir de!
gece gece uykunun arasındaki kim oturup dönecek ay , uzmanların her dediğine bakmamak lazım : ))) mantık diye bişey var yaw
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün az kalsın ölüyordum 10 saniye farkla kurtuldum kazadan
işten çıkınca otobüs durağına gidip otobüs beklemeye başladım
10 dk bekledim
durakta gençler vardı şımarık şımarık konuşmaları beni rahatsız etti
havada güzeldi. hadi bikaç gün sonra yine soğuklar başlar yürüyemem bugün yürüyeyim bari dedim hemde o gençlerle aynı otobüse binme fikri hoşuma gitmedi
tam karşı kaldırıma geçtim arkamda bi gürültü koptu
bi baktım 2 tane araç çarpışmış ikiside o hızla durağa girmiş hemde benim dikildiğim yerden
ben durağın yanında 2 ağacın arasında dkiliyordum ve arabalar o iki ağacın arasına dalıp sıkışmışlar
yani 10 saniye önce oradan ayrılmasaydım o arabaların altında kalacaktım kaçacak yerim yoktu çünkü
arabalardan biri pert olmuş diğerinin şoför kapısı göçmüş şoför içinde sıkışmış
şok oldum olduğum yerden hareket edemedim
zar zor kendimi banka attım hala olayın şokundayım
kendimi değil bebeğimi düşündüm o an
ya bize bişey olsaydı diye geçirdim içimden
akşam eşime anlattım bayram üstü başımıza neler gelecekti diye
rüyamda kabus gördüm hala atlatamadım olayı
sabah ordan geçerken gösterdim eşime burada oldu diye ağaçlar yamulmuş durağın camı kırılmış
kimin hayır duasını aldım acaba verilmiş sadakam varmış![]()
Ben de öyle düşünüyodum ama gerçekten acımıyor bak öyle yapınca![]()
Geçmiş olsun canım Allahım hep korusun inşallah.
Rabbim bizi koruyan iki meleği gönderirmiş. Sadaka ver bence, çok geçmiş olsun.
canım çooook büyük geçmiş olsun. Allah korumuş ve verilmiş sadakan varmış. şimdi böyle durumlarda, bi fakire ekmek tuz ver derler...
dikkat et Allah'ım korusun hepimizi...
oyy geçmiş olsun canım , işte bişey bişeye vesile olur diye boşa dememişler gençler o anda seni rahatsız etmiş ama ordan da ayrılma sebebin olmuşlar , gerçekten de verilmiş sadakan varmış , bence bişeyler de dağıt çocuklara
Var var hem de yeni koleksiyon bile çıkarmışlar gitmeden önce internetten de bak istersen. Ben bir de tayt aldım lcw nin taytları güzel değil ama defactonunki iyi. Bot alıcam üzerime de bol bol kazaklar![]()
biliyom kızzzkız tenimi gösterecek şekilde açılmalı değil. Yani bollaşıyor açılıyor manasında kullandım onu
kocişle bişiler düşünebilirm belkibayramlaşma şeesi niyetine
![]()
yok kızz çekinme ne olcek onlar anlar seni yeni bişeyler moralde oluyordaha almadım ama almam lazım, hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ve geçen haftadan beri karnım büyümeye başladı aslında hissedilir derecede yeni bişeyler alsam bol olur rahat ederim babamla erkek kardeşimden çekiniyorum ya fazla belli olmasın istiyorum biliyolar gerçi de ne bilim
yok kızz çekinme ne olcek onlar anlar seni yeni bişeyler moralde oluyor