2015 Şubat Anneleri

netten iki kere aldım yani lcw değil başka markalardan , hiç memnun kalmadım bedenleri tutmuyor falan iade de edememiştim bi arkadaşımla aldık o hemen denedi faturayı iade etmişti benimkileri anca evde denedim (pantolondu) hiç giyemedim hep bir hasar var gibi geliyor bana netten aldığım bi nevresimlerden memnun kaldım

valla cnm ben netten sureklı alısverıs yapıyorum ve cok memnunum. calıstıgım ıcın gıdıp doyasıya bakamıyorum magazalara. o yuzden ıyı oluyor yanı. ama bellı sıtelerden alırım , modagram bu konuda cok ıyı ama maalesef hamıle kkoleksıyonu yok ama dıger kıyafetler ve erkek ururnlerınde gercekten ıyı seyler var. bırde trendyol, markafonı ve lımangoda hıc sorun yasamadım. kıyafet olmazsa 1 hafta ıcınde karsı odemelı olarak gonderıyorum param kartıma gerı yatıyor bı sıkıntı cıkmıyor

Benim anlamadığım niye illa hamileyken yapıyolar. Öncesinde yapsınlar yine menepoza kadar korusun. Lisede yapsınlar okulda yapsınlar bitsin.
Lisede yapilan 5 yilik idi ya tip dunyasi bu kadar gelismemisti ya da basit ve koruma amavli yapilmasi istenen bir asiya bu kadar tepkili olunacagini tahmin edemediler.

kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz? indir (1).webp yeni-bebek-odasi-takimlari-2011--7.webp ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf

kızlar sabah kasıklarımda ağrı ile uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi dün cam sildim perde ütüledim yani çookk yoruldum ondan mı oldu acaba gerçi daha ev süpürülecek

bende böyle bir dolap düşünüyorum fiyatını biliyormusun ben 3 yada 4 gözlü istiyorum
canım benim eşimin kuzeni mobilyacı imalat yani o yüzden b en çok ucuza aldım normalde baya pahalı 1400 tl y di 4 kapaklısı ben iki kapaklı istedim oda müsait değil. 400 e kendi yapcak bana bedavaya geldi.anlıcağın:)

kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf

çok beğendim tam benim istediğim model güle güle kullan canım
fiyatı nedir dolabın

kızlar sabah kasıklarımda ağrı ile uyandım ağlamamak için zor tuttum kendimi dün cam sildim perde ütüledim yani çookk yoruldum ondan mı oldu acaba gerçi daha ev süpürülecek

canım yorgunluktan oluyor
bende dün 40 dk yürüdüm yavaş yürümeme rağmen akşam kasıklarım çok ağrıdı
hareket ederken karnıma sancı girdi
çok yavaş hareket etmek gerekiyor
ama yavaş hareket edincede işler bitmiyor

5 dozu toplam 2,5 yilda tamamliyorsun ve seni menopoaz kadar koruyor. Bence gerekli hastanede ameliyatta herhangi bir komplikasyon olsun istemem. Gerekli olmasaydi dr.lar yaptirin demezdi.
Evet banada oyle dedi2 tanesi gebelik oncesi 3 tanesi sonra 2 bucuk yil suruomus. Kesinlikle eger gerekli bisi olmasa yaptirin denmezdi herkes gidip gidip yaptirmazdi

öyle öyle de işte, ya benim erkek kardeşim zaten çok kıskançtır evde bile giydirmez tayt sıfır kol , evlendim hala aynı kendi evinde giy burda olmaz diyor : ))) benden de epey küçük ama kıskanç fazlasıyla, karnım şiş dar şeylerle hiç gidemem : ))) geçen bayram bi kazak giymiştim evin içinde yani eğilince önü biraz açılıyordu öyle çokda değil bende dikkat ederim, anneme demişki ablama söylede o kazağını giymesin : ))))
o nasıl kardeş kız. :) kardeşin kıskananını da yeni duydum. benım de eşim öyle .evde güneşlikleri hiç açmayız, herkes şaşırıyor bu evde nasıl yaşıyorsunuz diye. ama alıştık bız güneş fazla girince rahatsız oluyoruz. öyleyken bile evde askılı ile falan dolaşsam eşim rahatsız oluyor her yere bakıyor açık yer var mı diye.

Allah razı olsun kılar aklıma geldikçe ağlıyorum hala
şimdi sela veriliyor acaba onlardan birimiydi diye düşünmeden edemedim
araca sıkışan sürücünün durumu iyi değildi
yarın arefe pazarı olacak bir çocuğa kıyafet gibi bişeyler alayım bari
Ah canım çok geçmiş olsun gözlerim doldu İnan :KK43:

kızlar nasılsınız birşey sorucam ben şu büyüyen beşiklerden alıyorum bide english home dolap nasıl fikir verebilir misiniz?Eki Görüntüle 1260195 Eki Görüntüle 1260196 ikinci resimdeki sadece dolabı ama sadece camlı olan taraf
bumlar güzelmiş oda da pek büyülü duruyor.
ya benim çatı katında çok güzel boş bir odam var. becerip oraya bir bebek odası yapamadım. çok şirin olur ama bende dekorasyon yeteneği sıfır. gerçi yapsam da kullanamam çünkü oturma odası, mutfak ve yatak odası alt katta.

bumlar güzelmiş oda da pek büyülü duruyor.
ya benim çatı katında çok güzel boş bir odam var. becerip oraya bir bebek odası yapamadım. çok şirin olur ama bende dekorasyon yeteneği sıfır. gerçi yapsam da kullanamam çünkü oturma odası, mutfak ve yatak odası alt katta.

şimdi senin için orası zor olur ama okula başladığında onun için büyük nimet olur o oda

Back
X