Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar hepinize iyi bayramlar... bebeişlerle bol bol tekmeler dılıyorum....
Haha erkek bebek olunca kacinilmaz bunlar. Hepsinin tadi ayri guzel cislenmenin bile
Canim benim operim annenin ellerinden. Tsk ederim soylemen mutlu etmeye yettiben göndereyim sana. benım annemde Parkinson var ( diyeceksınız sımdı senın annende olmayan yok zaten :) ) elinde elişi örmesi gerekiyor. o da 7/24 bebek kıyafetlerı oruyor. çok cıcılı bıcılı degıller ama güzeller. suslenebılırler.
biraz belim agridi mola verdik biraz gezindim. Bugunku 3 saatlik yol az kaldi insnasıl geçiyor yolculuk ağrı sızı oluyor mu ben hala tırsıyorum 5 saatlik yola çıkmaya![]()
bi gormustum bi daha bakayim en iyisi. Instgramda var ogluma bere almistm da cok pahali ya hani bi tane de almam kicanım pazarlarda oluyor genelde hiç baktın mı kadınlar örüp satıyolar birde pazara bak sen
Diger msj bulamadim burdan alinti yapiim.ilk hissetmeye baslayinca daha duzensiz oluyo korkma sen o hareket etse de senin onu hissetmen zor simdilik arada ben de deli bi pimpirige bagliyorum tabiben göndereyim sana. benım annemde Parkinson var ( diyeceksınız sımdı senın annende olmayan yok zaten :) ) elinde elişi örmesi gerekiyor. o da 7/24 bebek kıyafetlerı oruyor. çok cıcılı bıcılı degıller ama güzeller. suslenebılırler.
dandinidandini canım bizim de plasentamız kısmen aşağıda. yukarı çıkması için şunu yapabilirsin demiş miydi doktorun. benim doktorum senin yapabileceğin bi şey yok dedi de merak ettim. bizim bir sonraki kontrolümüz 22'sinde. o zamana kadar bekliycem ama merak içindeyim yukarı çıkacak mı diye.
Benim de 4 gun gerideydi 18. Haftamda canım, 24. Haftamda kont var onu bekliyorum ben de. Ama ablama da hep geriden Gelişimi demişlerdi Yeğenim için, hiç üzülme dedi banaKizlar bugun detayli ultrasona girdim herseyi normal cikti cok sukur.. Sadece sat a gore 4 gun geride ciktisizde de boyle olan varmi?
Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus[/QUOTE]301, member: 339851"]grinin elli tonunu okudunmu![]()