Yahu biz okulda nobetten kacinci hafta dusucez?Benim buyuk cadi dort guncuk saglikli gunden sonrs yine hasta oldy koh koh oksuruyor delircem artik daha ben tam toparlanmadan ikinci tura dondu cadi bana devrettikce mikropları iyilesemiycem bu gidişle yahu
Cok tatliymis gule gule saglikla yyusunda buyusun minnosun canimbu arada kocişimle beraber yakışıklı prensimin ilk aylarda kullanacağı beğişinide aldıık kızlarrr yanlız taşındıktan sonra getirin dedim öyle anlaştık 238 bir fiyatı vardı mağazada 200 e anlaştık kendiliğinden sallanan zaman ayarıda var en fazla 15 dk sallanabiliyor
Eki Görüntüle 1263578
Yahu biz okulda nobetten kacinci hafta dusucez?
bebeginin sansina yolunda gider ins. Guzel sonuclar alirsin.
ay ben kv gittim ama canimin istedigi her sey annemin yaninda. Bosa yorgunluk gibi oldu yanii. Bir de bayramda tam 7 aylik kiz bebek vardi subatin basinda dogmus. Seneye ne durumda olacagimizi gordum yani : ) saglikla dogsunlar da yaza tam gezmelik oluyorlar masallah. Oglum kalabalik diye agladi onu istedi bunu istedi. Ama o bebek kucakta hop hop herkese guluyordu tam gezme kivami yani
Aman aman zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah...14 haftalık bebeğin yaşayacağını bilmiyorum ama geçende okudum 24 haftalık yaşamış. 500 gram doğmuş. ama tabi çok zor sıkıntılar atlatılmış. rabbim günlerinde doğmayı nasip etsin. onların orada 9 ay durmasının bir nedeni var.
18-24 arasi canimBugün biraz alışveriş yaptık kızıma :d 2 tane iç-dış zıbın,1 tane hastane çıkışı,ağız mendili,önlük
Birisi dolap yaptırıyordu onun resmini tekrar koyarmısınız...
Bide ben detaylıya 21.haftada girdim,normalde kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor?
herkes 23 den sonra giricem diyince,en makbulü 24 mü acaba dedim ...18-24 arasi canim
herkes 23 den sonra giricem diyince,en makbulü 24 mü acaba dedim ...
Benimde hemogram falan ilk ay yapilmisti bidahada hic istemedi sadece seker yapicaz demisti acaba ben kontrol amacli yaptirsammiamma sakin burası bugün. bayram bitmeden sanırım kimse eskiye dönemeyecek. ben bu hafta içi gidip şeker yüklemesi için randevu alacağım.başka da test filan kalmıyor sanırım. sadece şeker yüklemesi değil doktorum bir sürü test yazdı hemogram,tsh,açlık şekeri,75 gr ogtt,idrar tahlili. bunları yaptırıcam.
Bana da şekerden önce tahlil isteyeceğim dedi. Tabii o arada ben 3 kez daha tahlil yaptırmıştım.amma sakin burası bugün. bayram bitmeden sanırım kimse eskiye dönemeyecek. ben bu hafta içi gidip şeker yüklemesi için randevu alacağım.başka da test filan kalmıyor sanırım. sadece şeker yüklemesi değil doktorum bir sürü test yazdı hemogram,tsh,açlık şekeri,75 gr ogtt,idrar tahlili. bunları yaptırıcam.
Fetal ekoya doktor mu yönlendiriyor,isteğemi bağlı ,orda farklı ne oluyor?ben 20. haftamda girmiştim. 23 24 demelerinin sebebi kalp tam olarak o zaman gelişiyor o yüzden. ama ben ayrıca fetal ekoya da girdiğim için ayrıntılı haftası çok önemli değildi.
Fetal ekoya doktor mu yönlendiriyor,isteğemi bağlı ,orda farklı ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?