2015 Şubat Anneleri

Cok tatliymis gule gule saglikla yyusunda buyusun minnosun canim

Yahu biz okulda nobetten kacinci hafta dusucez?

Ben 24 diye biliyorum 24.hfta bitince yani amabazi iidareciler 6.ay bitimini 28.hfta diye baz aliyormus insiyatiflerine bagli kizimda 24.hftada rapor alip ayrildim nobetten sorunsus burda da direticem ins sıkıntı yapmzlat

Reactions: ydm
Bebis hareketlerini hissetmeyen annisler uzulmeyin bem ilk kizimda 24. Haftada hissettim ve doktorda bana aynisini solemisti ve bu ikinci olmasina rahmen yeni hissetmeye basladim ki sizin gayet normal panik yok en kisa surede hissedersiniz

bende hep merak ediyorum seneye bu zaman nasıl olacak diye..İnş huysuz bir bebek olmazda gezmelerde canımıza okumaz

Aman aman zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah...

amma sakin burası bugün. bayram bitmeden sanırım kimse eskiye dönemeyecek. ben bu hafta içi gidip şeker yüklemesi için randevu alacağım.başka da test filan kalmıyor sanırım. sadece şeker yüklemesi değil doktorum bir sürü test yazdı hemogram,tsh,açlık şekeri,75 gr ogtt,idrar tahlili. bunları yaptırıcam.

Bugün biraz alışveriş yaptık kızıma :d 2 tane iç-dış zıbın,1 tane hastane çıkışı,ağız mendili,önlük
Birisi dolap yaptırıyordu onun resmini tekrar koyarmısınız...
Bide ben detaylıya 21.haftada girdim,normalde kaçıncı haftada girilmesi gerekiyor?

18-24 arasi canim

herkes 23 den sonra giricem diyince,en makbulü 24 mü acaba dedim ...

ben 20. haftamda girmiştim. 23 24 demelerinin sebebi kalp tam olarak o zaman gelişiyor o yüzden. ama ben ayrıca fetal ekoya da girdiğim için ayrıntılı haftası çok önemli değildi.

Benimde hemogram falan ilk ay yapilmisti bidahada hic istemedi sadece seker yapicaz demisti acaba ben kontrol amacli yaptirsammi

Bana da şekerden önce tahlil isteyeceğim dedi. Tabii o arada ben 3 kez daha tahlil yaptırmıştım.

ben 20. haftamda girmiştim. 23 24 demelerinin sebebi kalp tam olarak o zaman gelişiyor o yüzden. ama ben ayrıca fetal ekoya da girdiğim için ayrıntılı haftası çok önemli değildi.
Fetal ekoya doktor mu yönlendiriyor,isteğemi bağlı ,orda farklı ne oluyor?

selam kızlar döndük yuvamıza :) anne evi baska ama insanın kendi evi gibisi de yok özlemişim resmen evimi :) tatile iyi alısmısım yarın iş var diye stres oldum pffff

Slm kızlar nasılsnız bakım ?
Bende yeni döndüm evime insanın evi gibisi yokmuş ya
rahat giyinip uzatıp ayaklarını oturmak gibisi yok.

Hareketlerden bahsetmişsiniz. Ben 19-20 gibi az az hissetmiştim sonra sonra tepik gibi seğirmeler hissediyordum ama eşim elini koyunca fln anlamıyordu dışardan da belli olmuyordu. Bir ara özellikle ben yoruluyorsam temizlik yaptıysam fln hareketini hissetmiyorum hiç. Sağlık ocağında da hemşire sen yorulursan bebekte yorulur demişti o yüzden hareket hisssetmiyorum die düşündüm ama insanın yinede içine dert oluyor hiç hareket duymamak. Sonra farkettim ki ne zmn yemek yesem yerken içimde pıtpıt oluyor sürekli yemek yediğim zmn gaz olmayacağına göre diyorum kesin oğluşum vuruyor. Ne zmn yemek yesem cidden bakıyorum tekmeler hissediyorum. Bizim oğlan sanırım yiyici bişi olacak
Birde çok sık olmasa da nadiren sıkı bir tekme atıyor olmalı ki dışardan ben karnımın seğirdiğini görüyorum.Bu gün oldu hatta yolculuk yormuştu bni kasığım ağrıyordu eşim uzan dedi kaldırmadı bni yerimden bişiler yedik hafif tekmeledi yine ama sonra ellerimi başıma dayamış tv bakıyorduk ki sert bi tekme geldi dışardan göbeğimin seğirdiğini gördüm resmen. Göbek deliğimin üstünde bir yerlerde oluyor genelde bu sert vuruşlar.

Yani düzenli olmuyor bazen üstü üste iyi hissediyorum bazende 3-5 gün olmuyor hiç bişi tedirgin oluyorum bende ama bol dua edip iyi olduğüunu sağlıklı olduğunu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum elim göbeğimde.

Fetal ekoya doktor mu yönlendiriyor,isteğemi bağlı ,orda farklı ne oluyor?

fetal ekoyu her doktor önermiyor canım. benim riskli gebelik olduğu için 3 lü 4 test istemeden direk fetal ekoya yönlendirdi. kalbin ayrıntılı ultrasonu demek fetal eko. sadece kalbe bakılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…