şikayetin yoksa istemeye gerek yok sanırım. ama benim doktor her kontrolde idrar kan filan bakıyor. sağlık ocağında da yapılıyor gidip yaptırabilirsin :)
fetal ekoyu her doktor önermiyor canım. benim riskli gebelik olduğu için 3 lü 4 test istemeden direk fetal ekoya yönlendirdi. kalbin ayrıntılı ultrasonu demek fetal eko. sadece kalbe bakılıyor
Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur
Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur
canım benim Allah yardımcınız - yardımcımız - olsun
ne hale geldik anlamıyorum
bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor
şimdiden bebeğimin geleceğini düşünmeye başladım
canım benim Allah yardımcınız - yardımcımız - olsun
ne hale geldik anlamıyorum
bu zamanda çocuk yetiştirmek çok zor
şimdiden bebeğimin geleceğini düşünmeye başladım
varsa öyle bir şansın iste tabi canım
tamam memleketimizin her karışı bizim
ama bu olanlar fazla
ben mümkün olduğunca tv ve haberlerden uzak durmaya çalışıyorum
çok geriliyorum gördükçe
okuduğum incir kuşları kitabı aklıma geliyor sürekli
Rabbim sonumuzu hayır eylesin bu ülkeye birdaha çanakkale savaşı , kurtuluş savaşı yaşatmasın
Bende bugün tesadüfen gördüm tv. De yoksa hamilelikte yaklaşık 3-4 aydır tv izlemiyorum.
Daha bünyem kaldırmıyor.normalde çok sıkı takip ederdim gündemi, kendimi parçalardım ama baktım kendime zarar. Biz uzaktan gerginliğe dayanamazken, sen içinde kalmışsın. Allah yardımcınız olsun. Bırak şehri terketmeyi ben çoğu zaman ülkeyi terketmek istiyorum.
hadi doğuda bu durumlar çoğu zaman yaşanırdı da bursa'da yaşanması da ayrı ilginç. yollar kapatılmış polis tarafından ne trafik ilerliyormuş ne bir şey. belediye otobüsü taşlamışlar filan,ayıptır günahtır. ben her gün gündemi takip ederim. ama bugün ilk defa okumak bile gelmedi içimden . rabbim kimseye fırsat vermesin inşallah böyle kötülükler için.
Benim eşim öğretmen, atamalarda tercih yaparken doğu-güneydoğu yazmıştık ama gelmedi oralar bile 80-79 ile kapattı.
Bizim yazdığımız okulların sonra haberlerde monotoflandığını duyduk dedim atanamamaktada bir hayır varmış :)
Allah oralardaki insanlara yardım etsin inşAllah.
Bayram bitti ziyaretlee bitmedi bizde guzel oluyir ama yorucu da bu halde yine de guzel. Yavastan hareket gelmis buraya da oh maşallah. Rabbim ulkemize guzel gunler gostersin yine dort koldan karstiriliyor ortalik kirip dokmeden beceremiyoruz biseyleri rabbim esirgesin cümlemizi ve geleceğimizi
Benim eşim öğretmen, atamalarda tercih yaparken doğu-güneydoğu yazmıştık ama gelmedi oralar bile 80-79 ile kapattı.
Bizim yazdığımız okulların sonra haberlerde monotoflandığını duyduk dedim atanamamaktada bir hayır varmış :)
Allah oralardaki insanlara yardım etsin inşAllah.
Gümüşhanede doğu görevi sayılıyor sanırım geçen birisi söylemişti. Karadeniz bölgesinde ama denize kıyısı olmadığından daha çok doğu kültürü var. Ama türkiyenin şuç oranı en düşük şehri. Memleketin çok reklamını yaptım ama tavsiye ederim atanmak isteyenlere. Sadece kışın çok soğuk olur. Gece kapınızı kilitlemeden uyuyabilirsiniz.