2015 Şubat Anneleri

Rahatladım aslında bıgün biraz eğer gidersen dr bizi de haberdar et sor bakalım neden böyleymiş benim ayın 15inde ayrıntılı ultrasonum var o yüzden onu beklicem mecbur çok sık girmek istemiuorum
Benimde 14 de. Bugün belki pıt ederse bir daha gitmek zorunda kalmam.dört ay var daha. Komşumuzun kızı 24 haftalık doğdu 650 gr dı. Şimdi 8 yaşında. Bizim bebekler şimdi doğmasın ama demekki bu haftalarda her şeyi oluşuyor aslında. Gözleri geç oluşuyormuş gözden sorun yaşamışlar.ama kız şimdi sağlıklı ve çok akıllı

bu arada kocişimle beraber yakışıklı prensimin ilk aylarda kullanacağı beğişinide aldıık kızlarrr yanlız taşındıktan sonra getirin dedim öyle anlaştık 238 bir fiyatı vardı mağazada 200 e anlaştık kendiliğinden sallanan zaman ayarıda var en fazla 15 dk sallanabiliyor

selam güzel anneler. bayram bayram dedik o da bitti Allah'ın izni ile. Rabbim heyecanla doğum zamanını beklemeyi de nasip eder inşallah.
Donus yolu da biterse ins. Evim evim guzel evim. Bayramda et yerim dedim hala kendim pisiremiyorum cunku. Kokusundan öldum yiyemedim zaten benim zevkime gore pisiren de yoktu. Cok mu nankorum acaba.
Bu hafta ayrintili var bizim de saglikla atlatalim alisverise baslicam allahin izniyle.

Guzelmis besiginiz gule gule kullanin. Oglumu sallamadim da bunda nasil.olcak bakalim. Dogunca alirim gerek olursa ama cok sirinmis

Haberde gordum 14 haftalik dogmus da yasamis bebek. Tabi hala kucuktu saglikla buyur mu bilmiyorum da cok sasirdim. Erken dogan da yasiyor omru varsa ama anneye cok zor ilk 2-3 yil. Surekli hastaliklar ameliyatlar. Bizler zamaninda doguralim saglikla ins

Yok yok neden diyim. Hoş bilmiş olmakta kötü değil. Eşim elektronikçi yarın bir sistem bulacakmış mikrofonla kalp sesini dinleyecekmişiz. Ne yapsın bıktı benden. Olursa pazarlamasına başlarız.
Hehe bakalim ise yarar bir sey olursa aliriz biz de

valla benimde annem pişirdi canım istediğime göre. yoksa bende kokusu sevmem. iyi yedim bayramda biraz ara vermem lazım :) inşallah ayrıntılından hayırlı haberlerle dönersin canım :)

Ben en az 28 hafta biliyodum. Maşallah.

selam güzel anneler. bayram bayram dedik o da bitti Allah'ın izni ile. Rabbim heyecanla doğum zamanını beklemeyi de nasip eder inşallah.

Benim önümde gireceğim bir sınav var. Onun stresini yapmak istemiyorum ama düşündükçe biraz heyecanlanıyorum. Oturup da çalışamadım da pek

valla benimde annem pişirdi canım istediğime göre. yoksa bende kokusu sevmem. iyi yedim bayramda biraz ara vermem lazım :) inşallah ayrıntılından hayırlı haberlerle dönersin canım :)
Ah iste uzak olunca anneme degil kv ye gittik bu bayram. Gidince bir et lokantasina oturup yicem napayim. Herkesin tarzi farkli birsey diyemedim ki

14 mü o nasıl şeymiş yahu

Benim önümde gireceğim bir sınav var. Onun stresini yapmak istemiyorum ama düşündükçe biraz heyecanlanıyorum. Oturup da çalışamadım da pek
Calissan aslinda canim bebek dogunca hic yapilmiyor boyle seyler. Ama stres de yapma tabi

Güzelmiş ama küçük benim için iki yaşına kadar yapabilmesi gerek. Park yatakta sallanan oluyor mu?

Anormal oldugunu dusunmuyorum ama merak ettim kac kiloyla hamile kaldin?
67 ile hamile kaldım 64 e düştüm 7.haftaya kadar falan kötü geçince.şimdi 65 küsür işte,bi sorun olmasında kilo almamam iyi ,çünkü zaten zayıf değildim hamile kaldığımda

Ben de kendi yiyebileceğim gibi istiyorum. Et'ler de henüz gelmedi dinlendiriliyormuş. Buzluğa koymadan önce kaç gün dinlendiriliyo. Dinlendirelim derken bozmasalar bari. Dinlenen et bence oda sıcaklığında olmamalı ama herkes çok bilmiş bize söz düşmüyo.

Evet o da 7 yıl hastaneye geldi gitti 3 kez gözünden lazer ameliyatı oldu. Zor olur anne babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…