bu arabayı ben yakından gördüm evet güzel , arka tekerleklerin büyük olması arabanın kaldırım gibi yerlerden kolay inip çıkmasını sağlıyor kesinlikle avantajlıBen bunu beğendim sizce kullanışlı mı?
Esenyurtta fena karıştı. Şuanda helikopter dolanıp duruyo, ışık tutuyo olay yerine. Silahlı çatışma varmış. Rabbim hayırlısını versin
Ben arabayi aldim kraft twist diye geçiyor. Rahat bir araba sikildim arastirmaktan bir anda aldim ne yalan söyleyim. Çok kafa yoruyorum yapilacaklara maalesef.
bende çok kafa yoruyorumm birde ben internette en iyi bebek arabalarına baktım sonra gittim onları denedim sürdüm sonrada başka hiç bir arabayı beğenmemeye başladım..
Twistide denemiştim ebebekte hatta ama bana fazla büyük gelince vazgeçtik
Ayni şekilde uçuk arabalar beğendim o kadar para vermemek içinse gidip bir anda en uygun ve begendigim arabayi aldim yoksa 2500 3000 gitmişti kesin :/ iyi yaptim iyi:) herkesin gönlüne gore olsun inş. Benim kullanım alanima uygun araba çok engebeli yollarim yok genelde yürüyüş yolu tarzında o yüzden rahat olacak benim için.
Bu arada yatak olarak park yatak yerine sunta olan uygun yataklardan almak daha mantikli geliyor. En azından muşamba değil diyorum. Ne dersiniz?
Bu arada yatak olarak park yatak yerine sunta olan uygun yataklardan almak daha mantikli geliyor. En azından muşamba değil diyorum. Ne dersiniz?
Bende oluodu mantar cikti 2 fitil verdi doktor attim simdi hicbisiyim yok. Hemen git doktora ilerlemesi cok sıkıntı çünkükızlar çamaşırımda açık kahve sarımsı lekesi olan varmi kanama tarzi degil ama :-\
Hiç gitme canım valla gerilmemeye çalış,kıyamamKızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur
Kızlaaarr diyarbakır çok kötü cehennem gibi,okulada gitmicem rapor alcam,tüm yollar barikat,ateş,ulaşım yok,her yer kapalı..tatil edilmeli genel olarak..patlamalar,kornalar,bağrışlar çok gerginim evde bile..korkuyorum ilk defa..dua edin nolur
Biz arabada Kraft twist air da karar kıldık ama daha almadık bu hsonu da mobilya siparisi vericez teslimat süresi 45 gün dediler havalandırma mobilya kokusunun çıkması falan anca olur heraldekızlar merhaba nasılsınız , herşey yolundadır inşallah
geçen girdim foruma ama bayramlaşmayı unuttum hala bayram sayılır sonuçta
HEPİNİZE HAYIRLI BAYRAMLAR
Bu arada biz bebek arabasını yurt dışından getirticez,eşimin kuzeni orda.
Concorde Neo 2014 alıyoruz
Siz baktınız mı arabalara ? Bi düşünceniz varmı ?
Kasımın başında da mobilya siparişi vericez inşallah
Ocağa ne kaldı şunun şurasında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?