- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
ama bu araba çok ağır değil mi ?
vala ya inanılmaz ağrıyo geçen gün bende ağladım gece eşim doktora gidelim bile dedi son 1 haftadır mahfoluyorumah kuzum ben ıkı uc haftadır cekıyorum bu agrıyı. kuyruk sokumuyla basla dı daha dogrusu ustundekı legen kemıklerıyle suan sırtıma yayıldı. dayanılmaz bır agrı. dedıgın gıbı sabahları cok degıl ama ogleden sonra bır baslıyor hayatı zindan edıyor. bazı gecelerde uykumdan sancıyla uyanıyorum ve bır daha agrıdan uyuyamıyorum. bı ıkı gece oturup ytakta agladım bıle dayanamıyorum dıye. anlatmakla olmuyor cekmeyen bılmez gercekten. ben careyı sıcak su torbası koymakta buldum. sende dene bnece. akşamları eve gıdınce sıcak su torbasını dolduruyorum. oturukn yatarken falan sırtımda oluyor hep , baya baya azaltıyor agrılarımı
Elektronik esya diyince ben hic bisey almadim acaba biseymi unuttum diye dusundum:) canim ben normal tirnak makasi burun aspiratoru taragi banyo kuveti filesi ates olceri uyku srti biberonu emzigi hastane cikisi bunlari aldim buhar makinasi ilk kizimdada almamistim ihtiyac da olmadi sukur zaten 2 ay kis gecircekler istersen onu gerekirse al simdi alma bence bebek dogduktan sonraki duruma gorecanım işte ateşölçer , buhar makinası , ufo bu üçü eksik artık başka bişi eksikse sen yaz bi bende bakayım
selamlar kızlar.herkesler dönmüş.koşuşturmacalı bi bayramdı.bugün biz dinleniyoruz ama çalışanlara Allah kolaylık vesin.
bende bugün detaylıya giricem.dün geceden beri streslerdeyim.hayırlısıyla sıkıntısız bi atlatabilsek.şimdi ben devlet hastanesine gidicem bana hemen sonucu söyleyecekler mi yoksa kendi dr a gidince mi öğrenicem?
Cnm ins iyi sonuclarla gelirsin yaptirdigim yerde bana sonucu söylediler ama mecbur doktorada goturucemselamlar kızlar.herkesler dönmüş.koşuşturmacalı bi bayramdı.bugün biz dinleniyoruz ama çalışanlara Allah kolaylık vesin.
bende bugün detaylıya giricem.dün geceden beri streslerdeyim.hayırlısıyla sıkıntısız bi atlatabilsek.şimdi ben devlet hastanesine gidicem bana hemen sonucu söyleyecekler mi yoksa kendi dr a gidince mi öğrenicem?
selamlar kızlar.herkesler dönmüş.koşuşturmacalı bi bayramdı.bugün biz dinleniyoruz ama çalışanlara Allah kolaylık vesin.
canım klima var evimde ben bile rahatsız oluyom hava kuruyo sanki o yüzden almak istedim zaten yopksa diğerlerini aldım hepElektronik esya diyince ben hic bisey almadim acaba biseymi unuttum diye dusundum:) canim ben normal tirnak makasi burun aspiratoru taragi banyo kuveti filesi ates olceri uyku srti biberonu emzigi hastane cikisi bunlari aldim buhar makinasi ilk kizimdada almamistim ihtiyac da olmadi sukur zaten 2 ay kis gecircekler istersen onu gerekirse al simdi alma bence bebek dogduktan sonraki duruma gore
Cnm ben bile bi sura kendi odama kullandim cok rahat ettimcanım klima var evimde ben bile rahatsız oluyom hava kuruyo sanki o yüzden almak istedim zaten yopksa diğerlerini aldım hep
benimkide babasına vurmuyor :)günaydın kızlar herkese hayırlı günler
3 gündür ciddi anlamda dışardan da farkedilen minik tekmeler var karnımda
gece geç saatlerde ve sabah erken saatlerde uyanık oluyor bebek
dün gece 1 saat uğraştık babası elini koyunca duruyor ben koyunca tekmeliyor
bu sabah tesadüfen babasıda hissetti
e bu vurduya bana diyor
o sana değil bana vurdu dedim bende
alıyım yani demi bana çok gerekliymiş gibi geliyorCnm ben bile bi sura kendi odama kullandim cok rahat ettim
Klima varsa gerekli oluo cnm bende sirf gezerken denk gelmistim esim bakti aldi biz kullandik smdi diorum oglanin odasina koycam banane vermem dioalıyım yani demi bana çok gerekliymiş gibi geliyor
slm kızlar,
tetanoz aşısını sorucam size yaptıranlar kaçıncı haftda yaptırdı?
sağlık ocağı kendimi haber veriyor?
bebeğin oynamasımı gerekiyor önce ki sonra mı yapılıyor?
ve şeker yüklemesi da kaçıncı haftda yapıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?