- 20 Şubat 2013
- 707
- 620
- 408
Çok Sinirlerim Bozuk Çatlıcam SinirdenKaç Gündür Ayrıntılı Ultrasona Gircem Bebeğimi Görcem Diye Hayaller Kuruyodum. Bugün Maltepe Görüntüleme Merkezine Gittim Neymiş Bana 2.Düzey Ayrıntılı Ultrason Yapılcakmış :S eee Dedim Bizde 2.Düzey Yapılmıyo Dedi. Bir Sinirlendim Eeee Ne Bok Yemeye Bana Randevu Verdiniz Ben İşimden Gücümden İzin Alıp Geldim Dedim. Karışıklık Olmuşta Şimdi Yeniden Araştırıyorum Randevu Alıcam. Sinir Hastası Ederler İnsanı
Cnm maltepede bi yer var ben orda yaptirdim prof cem turanÇok Sinirlerim Bozuk Çatlıcam SinirdenKaç Gündür Ayrıntılı Ultrasona Gircem Bebeğimi Görcem Diye Hayaller Kuruyodum. Bugün Maltepe Görüntüleme Merkezine Gittim Neymiş Bana 2.Düzey Ayrıntılı Ultrason Yapılcakmış :S eee Dedim Bizde 2.Düzey Yapılmıyo Dedi. Bir Sinirlendim Eeee Ne Bok Yemeye Bana Randevu Verdiniz Ben İşimden Gücümden İzin Alıp Geldim Dedim. Karışıklık Olmuşta Şimdi Yeniden Araştırıyorum Randevu Alıcam. Sinir Hastası Ederler İnsanı
teşekkürlerbana bebeğin oynaması filan söylenmedi 20. haftada gittim yaptırdım. şeker yüklemesi ise 24 ile 28. hafta arası yapılıyor.
Cnm ben kendime kullaniorum yararini cok gordum gerekirse bebege kullancmKızlar buhar makinası konuşulmuş, son zamanlarda benimde aklımda hep, sizce almalıyım mı, burnum tıkalı zaten.. bebek için faydalı mı, zararlı mı sizce?
Klima varsa dogrudur cnm hic kullanmadim ben gerekebikir ozamncanım klima var evimde ben bile rahatsız oluyom hava kuruyo sanki o yüzden almak istedim zaten yopksa diğerlerini aldım hep
Cnm ben kendime kullaniorum yararini cok gordum gerekirse bebege kullancm
Ya Canım Telefonla Aradım 20 Haftalık Hamileyim Obstetrik Ultrason Dedim. Hemen Şak Diye Randevu Verdiler. Ama Bizim Doktorunda Kabahati Var. Bana 2.Düzey Diye Belirtmedi. Randevuyu Alan Kızda Sormadı Bende Öle Boşuna Gitmiş Oldum. Gitmek Mesele Değil. Ben Geceden Beri Yavrumu Görcem Diye Ümitlenip Sonra Hayal Kırıklığı Olunca O İnsanı Sinir Ediyo.ay iki kere başıma geldi, o yüzden gittim paşalar gibi parasını verdim yaptırdım.
Şimdi Netten Gülen Tıp Merkezini Buldum. Bülent Kars Yapıyomuş. Oraya Bi Sorcam 2.Düzeymi Yapıyo Ona Göre Randevu Alcam Bide Orayada Boşu Boşuna GitmiyimCnm maltepede bi yer var ben orda yaptirdim prof cem turan
benım yakınımda hastane yok pek. özel muayenehane baktım bıraz once onu da bulamadım. yakında bir yerde bulsam hemen gıdecegım aslında. s.ocağı da mırın kırın edıyor onlarla ugrasmak ıstemıyorum.Benim bazen çok hareket ediyor baxen daha az bugün daha bişi yok mesela 2 saat oynamasa panik oluyorum resnen hayattan soyutlanıyorum ben senden beter manyağım . Bide ben kontrol falan dinlemeyip gidiyorum ya kendi kendimi yiyeceğime stres olacağıma napiyim. Bence sende de problem yok ama insanın elinde olmuyor evhamlanıyorsun. Bir arkadaşım çok kilo aldığı için hareketleri pej hissetmemiş hamileliğinde bence senib kuzucuğun gayet iyi ama için rahat etmiyorsa git kimseye bakma ben eşimden habersiz gittiğim bile oluyordu
canım sigarayı bırakalı 4 ay oldu . daha etkı eder mı bılmıyorum. 5 aydır ev iş başka bır sey yapmadım. eskıden yıne gezerdik. tatile falanda gıdemeyınce ınsan daralıyor bır sure sonra. muzık dinlerdim onu bıle bıraktım.Bebegi gormek gercekten rahatlatiyo herseyi unutuyosun bi anda terapi gibi az kalmis cnm seninde nacizane paikolojik olarak iyibseyler dusunmeye calis ve pozitif bak herseye ve bol.bol dua et olurmu sagliklisin bebegin saglikli annen duzeliyo hersey cok iyi olucak sevdigin seyleri yapmaya calis sigaraninda etkisi olabikir belki
Bebeğin pozisyonu Dolayısıyla ağrım var lekelenmen olursa ara beni dedi doktorum ben de kontroldeyim bu ara sürekli, kahverengi daha önce de oldu görsem panik olmam ama doktoruma haber veririm senin yerinde olsam bi ilaç yazar rahat edersinkızlar çamaşırımda açık kahve sarımsı lekesi olan varmi kanama tarzi degil ama :-\
Gecmiş olsun canm , benim eşim karabiber bal karıştırır bi Kaşık onu yer, Ballı ılık su hazırlarKizlar bn bu gece hasta oldum malisef boğazım şiş burnum hafif tıkanık kirginlik var..bnde anneme geldim yatiyorum saolsun bakıyor bana :) hafta sonu sonunda kontrol var detaylıya gircem oğlumu cok özledim en son 26 ağustosta gördüm doktor hersey yolunda direk bayram sonrası detayliya gel dedi aradan 7 hafta gecmis cok buyumustur merak ediyorum hareketler maşallah iyi gidiyor. ? Sadece bn kotuyum inşallah cumartesi günü iyi olurumda bebisimi iyi gorebilirim..bu bogaz sisligine en cabuk ne gecirir sesim bozulmadan kendimi iyi ediyim :)
sağol canım. evde daha ıyı. bıraz sızlanıyor ama geçer zamanla .zaten benım elımden bır sey gelmiyor ablam bakıyor.gunaydın kızlarrrrrrr:) herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun umarım herkes agzının tadıyla gecırmıstır... teldekı uygulamada sorun oldu okuyorum ama gırıs yapamadıgım ıcın cvp yazamıorum evdede pc sırası bana gelmez :) ıse geldım dondum sahalaraa... esobacım annen daha ıyı sanırım tekrardan gecmıs olsun... serefraz su senınkılerın aılesını pataklayasım gelıoo yaa ne cıns ınsanlar bayram bayram bıle can sıkabılıolar.. dandını besıgınız cok guzelmıs allah saglıkla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah...
İstanbulda zor tabi gitsen bile otıbüs minibüs taksi çekilmez Bursa daha iyi o konuda banada yakın hastane yok baya uzak ama trafik falan yok gerçi şimdi araba kullanmıyorum bi kaç aydır acayip reflekslerim yavaşladı panik yapıyorum önceden eşimin bile haberi olmadan atlayıp gidiyordum doktora. Sana dedim ama bugün benim yavrucuğumda sakin baya okuldayım bekliyorum tetikte hareketlerini :)benım yakınımda hastane yok pek. özel muayenehane baktım bıraz once onu da bulamadım. yakında bir yerde bulsam hemen gıdecegım aslında. s.ocağı da mırın kırın edıyor onlarla ugrasmak ıstemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?