2015 Şubat Anneleri

Çok Sinirlerim Bozuk Çatlıcam Sinirden Kaç Gündür Ayrıntılı Ultrasona Gircem Bebeğimi Görcem Diye Hayaller Kuruyodum. Bugün Maltepe Görüntüleme Merkezine Gittim Neymiş Bana 2.Düzey Ayrıntılı Ultrason Yapılcakmış :S eee Dedim Bizde 2.Düzey Yapılmıyo Dedi. Bir Sinirlendim Eeee Ne Bok Yemeye Bana Randevu Verdiniz Ben İşimden Gücümden İzin Alıp Geldim Dedim. Karışıklık Olmuşta Şimdi Yeniden Araştırıyorum Randevu Alıcam. Sinir Hastası Ederler İnsanı

Kızlar buhar makinası konuşulmuş, son zamanlarda benimde aklımda hep, sizce almalıyım mı, burnum tıkalı zaten.. bebek için faydalı mı, zararlı mı sizce?

ay iki kere başıma geldi, o yüzden gittim paşalar gibi parasını verdim yaptırdım.

Cnm maltepede bi yer var ben orda yaptirdim prof cem turan

Kızlar buhar makinası konuşulmuş, son zamanlarda benimde aklımda hep, sizce almalıyım mı, burnum tıkalı zaten.. bebek için faydalı mı, zararlı mı sizce?
Cnm ben kendime kullaniorum yararini cok gordum gerekirse bebege kullancm

ay iki kere başıma geldi, o yüzden gittim paşalar gibi parasını verdim yaptırdım.
Ya Canım Telefonla Aradım 20 Haftalık Hamileyim Obstetrik Ultrason Dedim. Hemen Şak Diye Randevu Verdiler. Ama Bizim Doktorunda Kabahati Var. Bana 2.Düzey Diye Belirtmedi. Randevuyu Alan Kızda Sormadı Bende Öle Boşuna Gitmiş Oldum. Gitmek Mesele Değil. Ben Geceden Beri Yavrumu Görcem Diye Ümitlenip Sonra Hayal Kırıklığı Olunca O İnsanı Sinir Ediyo.

benım yakınımda hastane yok pek. özel muayenehane baktım bıraz once onu da bulamadım. yakında bir yerde bulsam hemen gıdecegım aslında. s.ocağı da mırın kırın edıyor onlarla ugrasmak ıstemıyorum.

Kizlar bn bu gece hasta oldum malisef boğazım şiş burnum hafif tıkanık kirginlik var..bnde anneme geldim yatiyorum saolsun bakıyor bana :) hafta sonu sonunda kontrol var detaylıya gircem oğlumu cok özledim en son 26 ağustosta gördüm doktor hersey yolunda direk bayram sonrası detayliya gel dedi aradan 7 hafta gecmis cok buyumustur merak ediyorum hareketler maşallah iyi gidiyor. ? Sadece bn kotuyum inşallah cumartesi günü iyi olurumda bebisimi iyi gorebilirim..bu bogaz sisligine en cabuk ne gecirir sesim bozulmadan kendimi iyi ediyim :)

kuyruk sokumu ağrısı muhabbetine bende katılmak istiyorum benm de çok oturduğum zaman, ki bayram gezmelerinde aynı yerde 2, 3 saat oturduğumuz oldu, çok ağrıdı yaa.. belime çok vurmadı çok şükür ama toto kısmımı komple ağrı kapladı.. ağırlaştığımız için die tahmin ediyorum. 60 kg oldum ben hayatımda hiç 60 olmamıştım, ağır geliorum sanırım totoma

canım sigarayı bırakalı 4 ay oldu . daha etkı eder mı bılmıyorum. 5 aydır ev iş başka bır sey yapmadım. eskıden yıne gezerdik. tatile falanda gıdemeyınce ınsan daralıyor bır sure sonra. muzık dinlerdim onu bıle bıraktım.

kızlar çamaşırımda açık kahve sarımsı lekesi olan varmi kanama tarzi degil ama :-\
Bebeğin pozisyonu Dolayısıyla ağrım var lekelenmen olursa ara beni dedi doktorum ben de kontroldeyim bu ara sürekli, kahverengi daha önce de oldu görsem panik olmam ama doktoruma haber veririm senin yerinde olsam bi ilaç yazar rahat edersin

Gecmiş olsun canm , benim eşim karabiber bal karıştırır bi Kaşık onu yer, Ballı ılık su hazırlar

sağol canım. evde daha ıyı. bıraz sızlanıyor ama geçer zamanla .zaten benım elımden bır sey gelmiyor ablam bakıyor.

Ay o kuyruk sokumu agrisi cok fena oturmaya gelmiyor aziyor resmen ağrılar bu aralar midr yanmasi hortladi yine bende bir ara durulmustuk ne guzel smdi sardik basa hayırlısı bakalim

sogani dorde bölüp uzerine biraz hakiki bal dökün bi gece bekletim dibe çöken sulu baldan sabah akşam kasiklayin bogaz icin dogal antibiyotik bicok kisiye iyi geliyormus ben haric dogali da ilaci da bana islemiyor nasil is anlmadim hala bol geniz akintisi burun tıkanıklığı bogazda gicik devam yetmezmiş gibi agzimin ici dudagimin iki kenarı yara oldu bir de

İstanbulda zor tabi gitsen bile otıbüs minibüs taksi çekilmez Bursa daha iyi o konuda banada yakın hastane yok baya uzak ama trafik falan yok gerçi şimdi araba kullanmıyorum bi kaç aydır acayip reflekslerim yavaşladı panik yapıyorum önceden eşimin bile haberi olmadan atlayıp gidiyordum doktora. Sana dedim ama bugün benim yavrucuğumda sakin baya okuldayım bekliyorum tetikte hareketlerini :)

Buhar makinasi konusu gecmis kuru ortamli evde iyi oluyor fakat uzun sure kullanmiycaz onu da baska sakıncası olabliyormus mesela biz anali kizli alerjik bunyeli oldugumuz icin burun tukanikligi enfeksiyon vb durumunda bize faydasi olsa da alerjiden ötürü enfeksiyonu cigere hizlica indirme riski oldugundan sik uzun süreli kullanimi tavsiye olmuyor. Benmki weewell marka oda isisi ve nemi de olcuyor cok tikandgmzda acip kullaniyoruz odanin nemine gore ayarliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…