2015 Şubat Anneleri

Guzelmis besiginiz gule gule kullanin. Oglumu sallamadim da bunda nasil.olcak bakalim. Dogunca alirim gerek olursa ama cok sirinmis
ben kızımda akmıştım böle bişey pembişli idi sonra dayımın kızına verdim çok işe yarıyor hop mutfağa balkona çok hafif bişey kızımda sevmişti 4 5 ay kullanmıştık yeterli benim için

Güzelmiş ama küçük benim için iki yaşına kadar yapabilmesi gerek. Park yatakta sallanan oluyor mu?
canım 2 yaşına kadar bulamazsın çünkü yok bunlar maksimum 1 yaşına kadar ama ben kızcemde 5 ay gibi kullanmıştım çünkü kızcemin mis gibi antibakteriyel beşiği vardı bu bi nevi ilk aylarda bebeiş yanında olacağı ve taşınabilirliği olduğu için çok güzel sonra kendi yatağında uyutucam inşşş

Hastane yoksa bile tip merkezi semt poliklinik gibi biseyler yok mu civarda dandik mandik de olsa ultrason oluyor bazılarında ya en azından iciniz darlaninca ona gidiverin kızlar
valla var bır dandik bir yer aradım sımdı de ona da mınıbuse bınmek gerekiyor. ıyıce ıcım darlandı gıtsem mı dıyorum. ya da dıyorum ben hıssedıyorumda kabul mu etmıyorum. neyse yedım bıtırdım kendımı zaten ben en ıyısı bır gıdeyım.

benim oğluşum kızımın sesine pat vuruyor dün banyo yaptık ördeklerine şarkı söylüyor oğluşum pat pat vuruyor ayy çok komiklerdi kuzucuklarımmmm benimmmm

özlemcim sağol canım inşş hep beraber kuzucuklarımızı büyütücez allahın izniyle

Ben de 5 e tamamlıyim da ömür boyu bağışık olayım diyorum ama feci tirsiyorum

Ben de 5 e tamamlıyim da ömür boyu bağışık olayım diyorum ama feci tirsiyorum

ay yok canım 4 5 gün kolumu kullanamadım ben. ağrı olmadı ama bir yere çarpıp veya dokunduğunda çok canım yandı. bir daha söylemedikleri için hiç niyetim yok ha çağırsaydı gider yaptırırdım ama kimseden ses yok en iyisi böyle devam etmek

kızlar ilke bebede şöyle bi kampanya var ama http://www.ilkebebe.com/Kampanyali-Urunler/Uyku-Seti-Kampanyasi-2-Turkuaz.aspx bi bakar mısınız?

bende park yatak için arıyordum uyku seti. bu güzelmiş ve hepsi bir arada gayet uygun fiyatı canım. ben e bebekten baktım ortopedik yatak 80 tl civarı bir şeydi. birde uyku setini katarsak oda 100 lira olsa etti 180 ee park yatak 300 lira idi benim 480 liraya denk geliyor yani bu baya uygun kalitesi nasıl acaba gidip ellemeden bilemem ama fiyat uygun

bende tek tek fiyatlarına baktım netten toplam 400'e geliyor hem bunda kargo ücreti de yok....

Biz arabada Kraft twist air da karar kıldık ama daha almadık bu hsonu da mobilya siparisi vericez teslimat süresi 45 gün dediler havalandırma mobilya kokusunun çıkması falan anca olur heralde

Evet 30 gün ile 45 gün arası deniyor teslim yeri çoğu yerde. Bizde Kasım da sipariş versek Aralık'ta gelir. Ocağın sonuna kadar her türlü koku çıkar diye düşündük :) sonra yavaş yavaş içini derler toplarız vakit su gibi akar geçer inşallah :)
Araba da tercihiniz iyi. Kullanmadan almayın ama siz yinede :)

Minibüs ne.canım yaa taksiye binsen daha iyi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…