- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
ben kızımda akmıştım böle bişey pembişli idi sonra dayımın kızına verdim çok işe yarıyor hop mutfağa balkona çok hafif bişey kızımda sevmişti 4 5 ay kullanmıştık yeterli benim içinGuzelmis besiginiz gule gule kullanin. Oglumu sallamadim da bunda nasil.olcak bakalim. Dogunca alirim gerek olursa ama cok sirinmis
aç tok farketmiyor. ama aç gitme miden bulanır yarım saat 45 dakika yatıyorsun zaten.
Tok gidiyosun cnm bana tok gelin demislerdikızlar ayrıntılıya aç mı gitmek gerek yoksa tok mu.
yarın sabah 9,30 da randevum var kahvaltı edip gitsem sorun olurmu acaba
canım 2 yaşına kadar bulamazsın çünkü yok bunlar maksimum 1 yaşına kadar ama ben kızcemde 5 ay gibi kullanmıştım çünkü kızcemin mis gibi antibakteriyel beşiği vardı bu bi nevi ilk aylarda bebeiş yanında olacağı ve taşınabilirliği olduğu için çok güzel sonra kendi yatağında uyutucam inşşşGüzelmiş ama küçük benim için iki yaşına kadar yapabilmesi gerek. Park yatakta sallanan oluyor mu?
en güzeli senin prensesinin olsun kuzum sağolCok tatliymis gule gule saglikla yyusunda buyusun minnosun canim
valla var bır dandik bir yer aradım sımdı de ona da mınıbuse bınmek gerekiyor. ıyıce ıcım darlandı gıtsem mı dıyorum. ya da dıyorum ben hıssedıyorumda kabul mu etmıyorum. neyse yedım bıtırdım kendımı zaten ben en ıyısı bır gıdeyım.Hastane yoksa bile tip merkezi semt poliklinik gibi biseyler yok mu civarda dandik mandik de olsa ultrason oluyor bazılarında ya en azından iciniz darlaninca ona gidiverin kızlar
benim oğluşum kızımın sesine pat vuruyor dün banyo yaptık ördeklerine şarkı söylüyor oğluşum pat pat vuruyor ayy çok komiklerdi kuzucuklarımmmm benimmmmonlar sadece bizi tanıyor
daha ilk andan itibaren aramızda bir bağ oluşuyor
birde sesimizi ayırt ediyorlar
nasıl bir mucize bu ya rabbim
dün ablam konuşuyor ona tepki vermiyor
ben konuşuyorum hemen tepik atıyor
minik ninjam benim
özlemcim sağol canım inşş hep beraber kuzucuklarımızı büyütücez allahın izniylegunaydın kızlarrrrrrr:) herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun umarım herkes agzının tadıyla gecırmıstır... teldekı uygulamada sorun oldu okuyorum ama gırıs yapamadıgım ıcın cvp yazamıorum evdede pc sırası bana gelmez :) ıse geldım dondum sahalaraa... esobacım annen daha ıyı sanırım tekrardan gecmıs olsun... serefraz su senınkılerın aılesını pataklayasım gelıoo yaa ne cıns ınsanlar bayram bayram bıle can sıkabılıolar.. dandını besıgınız cok guzelmıs allah saglıkla guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ınsallah...
Ben de 5 e tamamlıyim da ömür boyu bağışık olayım diyorum ama feci tirsiyorumbana ikinci filan denmedi canım :S hemşire bana daha önce oldun mu dedi dedim lise veya ilk okulda oldum ama hangisiydi hatırlamıyorum diye. oda tamam bu 2. doz o zaman dedi. :S yani başka aşı için çağırmadı bir daha.
Ben de 5 e tamamlıyim da ömür boyu bağışık olayım diyorum ama feci tirsiyorum
kızlar ilke bebede şöyle bi kampanya var ama http://www.ilkebebe.com/Kampanyali-Urunler/Uyku-Seti-Kampanyasi-2-Turkuaz.aspx bi bakar mısınız?
bende tek tek fiyatlarına baktım netten toplam 400'e geliyor hem bunda kargo ücreti de yok....bende park yatak için arıyordum uyku seti. bu güzelmiş ve hepsi bir arada gayet uygun fiyatı canım. ben e bebekten baktım ortopedik yatak 80 tl civarı bir şeydi. birde uyku setini katarsak oda 100 lira olsa etti 180 ee park yatak 300 lira idi benim 480 liraya denk geliyor yani bu baya uygun kalitesi nasıl acaba gidip ellemeden bilemem ama fiyat uygun
Biz arabada Kraft twist air da karar kıldık ama daha almadık bu hsonu da mobilya siparisi vericez teslimat süresi 45 gün dediler havalandırma mobilya kokusunun çıkması falan anca olur heralde
Sendemi benim gibi şubat atamasini bekliyorsun canim inşallah bizde gideriz.
Hamilelik takviminde cok fosfor tuketmeyin yazmis. Fosfor neyde bulunur ki
kızlar ayrıntılıya aç mı gitmek gerek yoksa tok mu.
yarın sabah 9,30 da randevum var kahvaltı edip gitsem sorun olurmu acaba
valla var bır dandik bir yer aradım sımdı de ona da mınıbuse bınmek gerekiyor. ıyıce ıcım darlandı gıtsem mı dıyorum. ya da dıyorum ben hıssedıyorumda kabul mu etmıyorum. neyse yedım bıtırdım kendımı zaten ben en ıyısı bır gıdeyım.
bence fiyat uygun. eğer beğenmez isen geri iade varsa bence al canım. çünkü gayet şık duruyor.bende tek tek fiyatlarına baktım netten toplam 400'e geliyor hem bunda kargo ücreti de yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?