2015 Şubat Anneleri

Ben de elevit kullanıyorum. Her gün bir tane. Beslenme düzenine dikkat ediyorsan bazı doktorlar vermiyor bile. Sanırım vitamin bizim için yararlı bişi. Bebiş her şekilde ihtiyacını bizden alıyomuş.

Günaydın heyecandan uyuyamadim saçma sapan rüyalar gördüm bebişime dair hayırlısı ile bi atlatalim su ayrintiliyi inşallah ben yollara düşer malum istanbul sabah trafiği
Bugün mü senin ayrıntılı? Hangi yakadasın Anadoludaydın sanki.

Ben de elevit kullanıyorum. Her gün bir tane. Beslenme düzenine dikkat ediyorsan bazı doktorlar vermiyor bile. Sanırım vitamin bizim için yararlı bişi. Bebiş her şekilde ihtiyacını bizden alıyomuş.
bazı dr larda vitamine çok karşı (ilaç) doğal almak gerekiyor diyor. ben aslında ilaçlarıma çok sadık biriyim fakat vitamin çok kötü tad ve kokuya sahip olunca zorlanıyorum açıkcası.

Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Birde ben şimdi de bebeğin ters olmasına taktım, benim gibi olan var mı başka. Neden ters diye yedim kendimi.oynamıyor zaten onu bıraktım artık.
Son zamanlarda aşırı olumsuz düşünüyorum.

adi yarim gun yorgublugu tam gun. Ama su an oglum yanimda oynuyor. Daha kucukken cok onemli yaninda oldugun her dk. Her meslegin zorlugu kolayligi vardir da ben oglumda bu aylarda gayet iyiydim seke seke geziyordum simdi sanki yarin doguma gidecek gibi agirim. Buna kiziyorum

ya bebegin tersi duzu mu olur simdi. Surekli pozisyon degistiriyorlar. 35. Hftadan sonra oluyor o ters durmak hani normal dogum olmuyor diye. Pozitif ol kizina cektirdigib stres yeter. Ruh halimiz geciyor onlara

Günaydın hamişler : )

ben yine bebekli rüyalar görmeye devam ediyorum. dün gece erkek bebeğim olmuş, banyo yaptırıyordum ona, saçını tarıyordum. uyuyakaldı minik kuş. emzirmeye çalışıyordum.

ay kıyamam ben bebeklere yahu : )

Kızlar günaydınnnn Bol tepikli bir gün olsun herkes güzel haberlerle gelsin inşAllah

15 gün öncede aynı duruyordu.kafa bir milyon diyorum kızım orda dönemiyor mu yoksa?
Ben hep stresliyim normal zamanlarda da elimde değil. Salıyı bekliyorum ayrıntılı için.
Bende bazen normal hareket ediyorum bazende nefes nefese kalıyorum

bi yerde okumuştum, bu aylarda ters olmasına hiç aldırmayın diodu, küçük olduğu için dönermiş öle istediği yöne, önemli olan 8. ayda baş aşağı dönmesiymiş, yanlış hatırlamıosam %90 dönermiş bebekler 8. ayda baş aşağı, dönmeyenleri de mecbur sezeryanla alıolarmış.

Ayrıntılıya giden çok bugün. İyi haberlerle dönün arkadaşlar.
Resimleri bekliyoruz.

Benim için farketmiyor Sezeryan normal doğum.yani doğumda ters olur diye düşünmedim.
Kimse ters duruyor falan demedi bizimki ne zamandır ters. Yan duruyorlarmış genelde. Ayakta nasıl uyusun kızanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…