2015 Şubat Anneleri

Bayramda ablamla gezerken bubchenin ürünlerini görünce bak bu marka güzel demişti niveayi asla düşünmem bana bile iyi gelmiyor onun ürünleri
Mustela markasinin sampuani,bebek yagi vs. cok iyiymis ve sudokrem pisik kremi. Yeni dogum yapan bir arkadasim (2.bebegi) bu markalardan cok memnun

Kızlar benim doktorum hiç ayrintilidan bahsetmedi. Bu ayın 25 inde şeker yüklemesi yapilcak okadar bide herzamanki kontrolüm olcak. Ben mi söylesem acaba bilemedim şimdi kafam karıştı

Kızlar benim doktorum hiç ayrintilidan bahsetmedi. Bu ayın 25 inde şeker yüklemesi yapilcak okadar bide herzamanki kontrolüm olcak. Ben mi söylesem acaba bilemedim şimdi kafam karıştı
Benim doktorum da söylememişti ben zaman aralığını bildiğim için randevuyu almıştım dr söyledim tamam dedi iyi yapmışsın sonucunu da bana getir dedi demekki isteyecekti ben öyle düşündüm

Benim doktorum da söylememişti ben zaman aralığını bildiğim için randevuyu almıştım dr söyledim tamam dedi iyi yapmışsın sonucunu da bana getir dedi demekki isteyecekti ben öyle düşündüm

Canim zaman aralığı ne oluyor ben geç mi kaldım acaba

Ayrintili utrasonu genelde tum doktorlar isterler. Ben ilk gebeligimde bile girmistim 9 yil once. Cocugun tum fiziksel gelisimine ,plesentaya, amniyon sivisina , damarlara vb ait detayli inceleme yapiliyor. Doktoruna sor bence

Canım en son 24 yada 25 olması lazım geç kalmadın ama elini çabuk tut ayrıca çokta keyifli bir olaymış inşallah problem çıkmazsa tabi umarım hiç kimseninkinde çıkmaz

Amin canım inşallah..ben doktorum a gittiğim zaman 25 inci hafta oluyor o zaman derim .

off gaziantepte 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetmiş göstericiler hastaneye giderken arabalarının camlarını falan kırmıslar..Allah belalarını versin ya nasıl kötü oldum

Cok üzüldüm o anneye pislikler ne istiyorsunuz masum insanlardan ya rabbim esirgesin cumlemizi

Of cok kotu bir talihsizlik olmus bu uxulmemen elde degil iste bu da gorevin kutsalligi rabbim guc versin korusun vatan hainlerine frsat vermesin huzur barisi daim kilsin

Temizligi daha kolay oluyor canim benm yatak ve cocuk odam boyle silip supurebliyorum sik da dyruyo

Gogus yarasi cok pis bisey kizlar lansinosh ilk etapta iyi geliyor bi tüp bukundrmkta yarar var fakat yara derinlesrse fayda etmiyor. Ben sutumu sagmak zorunda kalmistim kizim da enemiyordu o yuzden cok kotulemisti yaralar ayva cekirdegi jeline ben de hadi ordan demiştim bastan ama cidden mucizevi bisey o faydasini asla inkar edemem. Sütünü sürmek de iyi geliyor ama yarilip kan gelince o da tam sifa vermiyor ne yazik ki.son care garmastan diye bi krem kullnmstm onun da yardmi oldu iyilesmede ama emzirmedn once temizlmn gerekiyor onu bebise direk veremiyon memeyi. Mutlka gogus kalkanı alin bi cift tencere kapagi gibi bisey delikleri var ustte gogus baslarina kapatinca fanus icinde kalmis gibi oluyor meme uclari. Camasr degmedgi ve de deliklerden hava aldigi icin yaralar daha hizli iyileşiyor aciyi da koruklemiyo en azından

Kızlar bugün bahçelievler kadir has avm ye gittim. Orası zaten bebeklere ait bir avm. Öok güzel şeyler vardı. Ama eksik almaya henüz başlamadım. Kızımın bebekliklerini bi çıkartsaydım. Yakınlarda oturanlar gidin o avm ye:)

ayyy canım valla cok sevindim rahat temizlenebilir olmasına :) cok şık duruyor ama temizliği konusu kafama takılmıstı :) artık rahatca siparis verebilirim :)

rahatlığı konusunda hiç şüphen olmasın canım
ben bütün mobilyalarımı böyle almıştım çok rhat temizliği
bebek odası için de senin beğendiğin dolabın 4 kapılısını yaptıracağım
yatağım bazalı olmadığı için herşeyi gardrobun üzerine kaldırıyorum
dolap yaptırınca içine koyacağım

Öğretmenlerin çok çilesi var gerçekten ama.en azından çocuğunuza belli süre bakabilxeksiniz ve yarım gün çalışıyorsunuz.yazında tatilsiniz.keşke bende öğretmen olsaydım.hiç bana göre değil öğrenciler sevmedi beni zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…