- 24 Ağustos 2014
- 531
- 472
- 78
- 40
Mustela markasinin sampuani,bebek yagi vs. cok iyiymis ve sudokrem pisik kremi. Yeni dogum yapan bir arkadasim (2.bebegi) bu markalardan cok memnunBayramda ablamla gezerken bubchenin ürünlerini görünce bak bu marka güzel demişti niveayi asla düşünmem bana bile iyi gelmiyor onun ürünleri
Benim doktorum da söylememişti ben zaman aralığını bildiğim için randevuyu almıştım dr söyledim tamam dedi iyi yapmışsın sonucunu da bana getir dedi demekki isteyecekti ben öyle düşündümKızlar benim doktorum hiç ayrintilidan bahsetmedi. Bu ayın 25 inde şeker yüklemesi yapilcak okadar bide herzamanki kontrolüm olcak. Ben mi söylesem acaba bilemedim şimdi kafam karıştı
Bana cal ve mg verdi ama suan hicbir ise yaramadı elleri hala cok uyusuyoAma benim bacaklarımda ve kalçalarımda oluyor o ne?
Benim doktorum da söylememişti ben zaman aralığını bildiğim için randevuyu almıştım dr söyledim tamam dedi iyi yapmışsın sonucunu da bana getir dedi demekki isteyecekti ben öyle düşündüm
Ayrintili utrasonu genelde tum doktorlar isterler. Ben ilk gebeligimde bile girmistim 9 yil once. Cocugun tum fiziksel gelisimine ,plesentaya, amniyon sivisina , damarlara vb ait detayli inceleme yapiliyor. Doktoruna sor benceKızlar benim doktorum hiç ayrintilidan bahsetmedi. Bu ayın 25 inde şeker yüklemesi yapilcak okadar bide herzamanki kontrolüm olcak. Ben mi söylesem acaba bilemedim şimdi kafam karıştı
Canim zaman aralığı ne oluyor ben geç mi kaldım acaba
Canım en son 24 yada 25 olması lazım geç kalmadın ama elini çabuk tut ayrıca çokta keyifli bir olaymış inşallah problem çıkmazsa tabi umarım hiç kimseninkinde çıkmazCanim zaman aralığı ne oluyor ben geç mi kaldım acaba
Canım en son 24 yada 25 olması lazım geç kalmadın ama elini çabuk tut ayrıca çokta keyifli bir olaymış inşallah problem çıkmazsa tabi umarım hiç kimseninkinde çıkmaz
off gaziantepte 8 aylık hamile kadın bebeğini kaybetmişgöstericiler hastaneye giderken arabalarının camlarını falan kırmıslar..Allah belalarını versin ya nasıl kötü oldum
Moralim cok bozuldu izne ayrildik turkiyenin bir ucundan diger ucuna gittik annemlere daha slm vermeden iznimizi iptal ettiler ertesi gun geri donduk bugun benim dogum gunumu kutlayacaktik evlendikten sonra ilk kez cok guzel bir gun umarken savas haline getirilmis bir sehirle karsilastik lastikler yakilmis trafik lambalari sokulmus taslarla yollari kapatmislar aglamamak elde degil bu gunu molotof havai fisekler arasinda gecirmek istemiyorumcok fena
kızlar bi de bişi sorcam hsonu bebek odasının siparişini vericez de ben şu tarz seviyorum ama altına cok toz falan birikir de bebek için hijyenik olmaz mı acaba ayakları oyle olunca?? yere tam yapısık seyler daha mı iyi acaba bebek odası için ??
Cnm çok beğendim odayı hangi firma bu bakayım bendeevet vileda olur heralde :) temizlikle pek aram olmadıgından viledayı düşünemedim hiç :)
ayyy canım valla cok sevindim rahat temizlenebilir olmasına :) cok şık duruyor ama temizliği konusu kafama takılmıstı :) artık rahatca siparis verebilirim :)
Öğretmenlerin çok çilesi var gerçekten ama.en azından çocuğunuza belli süre bakabilxeksiniz ve yarım gün çalışıyorsunuz.yazında tatilsiniz.keşke bende öğretmen olsaydım.hiç bana göre değil öğrenciler sevmedi beni zatenYorgunum cok yorgunum. Bu gun dersim coktu merdiven in cik. Sinifta ogretmen masasi yuksekte oturayim desem orayi in cik icim hopladi. Ben calisamicam 32 ye kadar bile bu gidisle. Alisveris yapayim diyorum haftasonu icin tek hayalim yatmak dinlenmek. Ayrintili usg icin profa gidicez sabahtan oglene kadar hastanedeymis randevu almadn gelin az beklersiniz ama 11 e kadar gorunursunuz dediler. Dun ve bugun gidemedik yarin da zor.
Cumartesi gunu radyolog a gidecez ama profa da gitmem lazim icim rahat etmez.
Icim yorgun ruhum yorgun bedenim yorgun. Yemek yapamiyorum hala. Ikinci 3 ay boyleyse sonlari dusunemiyorum. Oyy
Oyyy masallah ne guzelde yatmis oleEki Görüntüle 1265092 bebeğimin 3 boyutlu resmi. Masallah. elini basının altına koymus yatıyor. uyuyor gibi görünse de uyanıktı o an. resimde sadece yüzü görünüyor. yüklemek için biraz kırptım tabi netlik biraz azaldı. Paylaşmak istedim
Yok canım kalmadın benimde 23 haftalık ay sonunda yapacak.yani test yapacak ona göre şeker yüklemesi.umarım gerek duymaz. Şişmanım ama şekerim.düşükCanim zaman aralığı ne oluyor ben geç mi kaldım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?