bu ara rüya zamanı sanırım. ben de gece boyu gelınlık gıyemeye calısıtm. gıyemedım. emının ıyı degıldır bakmadım bıle. ıyıkı gıyemedım. bır de abimin yüzüne dıkıs atmışlardı.kabus hespı.dün gece kızımızın tekmesini babası da hissetti :) :) :) kızlar birde ben çok rüya gören biri değilimdir hatta hiç rüya görmem gece 3 kere kötü rüyalarla uyandım Allahım hayra çevirsin
Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
her şeye bakılıyor canım bana dr dediki eğer bebeğin gelişimi çok gerideyse problem var dedi bütün organlarına bakıyo her şeyi sölüyor merak etmedün hamile bir arkadaşla karşılaştık 37. haftasında bebeğinin gelişimi 2,5 ay gerideymiş zeynep kamile git demiş doktoru onun görümcesi de hamileymiş onun bebeğinde de böbrek problemi varmış ben biraz tedirgin oldum elbette iyi düşünüyorum benim bebeğim sağlıklı çoookkk şükür ama yinede ayrıntılıda bunlara bakılıyor demi
Canım seninle biçok şeyimiz aynı gidiyor:) senin yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum benim bebişimde ters bigün şiddetli kasık ağrısından dr gittik ozaman gördük sonraki kontrolde yine öyleydi buarada şuan nası kıpırdıo içerde başladı artık şükür :) ters olmasına ben çok endişelendim ama dr dediki çok normal demekki öle rahat ediyo bebişlerimiz karnımızda kendileri için en rahat pozisyonu seçerlermiş endişelenme yani herşey yolunda inşallah:)
sağol canım şu çarşamba günü gelse artık bekleyemiyorumher şeye bakılıyor canım bana dr dediki eğer bebeğin gelişimi çok gerideyse problem var dedi bütün organlarına bakıyo her şeyi sölüyor merak etme
anlaşılmaz nerden anlaşılsın. bana söyledikten sonra farkettım gerçekten kasıklarımın ustunde baskı var. uzun sure oturup kalkınca aşırı agrı oluyor şu sezeryan yapılırken kesılen yer varya orda. adını bılemedım.Ters veya düz olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dr söylemese anlaşılıyor mu?
Hayır olsun canım. Ne güzel ruyAlar görüyorsunuz. Benimkiler genelde kabus gibi oluyor. Saçma sapan oluyor. Uyumak istemiyor insan.
anlaşılmaz nerden anlaşılsın. bana söyledikten sonra farkettım gerçekten kasıklarımın ustunde baskı var. uzun sure oturup kalkınca aşırı agrı oluyor şu sezeryan yapılırken kesılen yer varya orda. adını bılemedım.
benim deli danam ayakta duruyor. annem dik dururken ben yan yatamam dıyor. sizinkiler tembel canım yan gelıp yatıyorlar. :))
Allah hayra çevirsin rüyanı, güzel haberlerini bekliyoruzzGünaydın heyecandan uyuyamadim saçma sapan rüyalar gördüm bebişime dair hayırlısı ile bi atlatalim su ayrintiliyi inşallah ben yollara düşer malum istanbul sabah trafiği
ben kabus görmemek için genelde stressiz uyumaya çalışıyorum. kafana bi şeyi çok takıyorsan o zaman daha çok kabus görüyor insan. hiç stresli diziler izlemiyorum mesela. güzel uyumak için süt/ayran içebilir, yoğurt yiyebilirsin. dua okuyabilirsin ki eski kabuslarımdan ayetel kürsi ile kurtuldum çok şükür.
ben bu sıra hep erkek bebek görüyorum.
Benim için farketmiyor Sezeryan normal doğum.yani doğumda ters olur diye düşünmedim.
Kimse ters duruyor falan demedi bizimki ne zamandır ters. Yan duruyorlarmış genelde. Ayakta nasıl uyusun kızanım
bende elevit kullanıyorum aksatmamaya çalışıyorum birde demir ilacı kullanıyorum demirim düşük çıkmıştı haftaya tetenoz için sağlık ocağına gidicem orda tahlil de yaptır dedi dr. pek tecrübeli değilimdir ama herkes kullanıyor galibagünaydın sevgili anneler
sabah sabah bir şey soracam sizlere. vitamin kullanıyor musunuz. Dr um bana Elevit diye bir vitamin hapı vermişti. ilk aylarda bulantılardan kullanamadım sonrada hep es geçtim arasıra içiyorum.
dr uma söyledim sorun olmaz dedi ama yine sizlerede bi danışmak istedim
TV izlemiyorum gece yatmadan önce süt içiyorum ayetel kürsi okuyorum. Ama işte yaklaşan bir sınavım var onun stresi olabilir. Bir de dün birileri al basması dedi araştırdım hurafeymiş ama işte okuduklarımdan da etkilendim sanırım.
herşey de olumlu ve olumsuz taraf vardır sen gidip olumsuzu çıkarıyorsun, sağlıklı çok şükür istediği gibi dursun sanane annesi EMEK nasıl rahat ediyorsa öyle durur.. asi bir kızın mı olacak ne :)Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Birde ben şimdi de bebeğin ters olmasına taktım, benim gibi olan var mı başka. Neden ters diye yedim kendimi.oynamıyor zaten onu bıraktım artık.
Son zamanlarda aşırı olumsuz düşünüyorum.
kızlar günaydın bişi sorcam size.
sabah tetanos aşısı için sağlık ocağına gittim. 20. haftadayım ama küçük buldu beni. hissediyor musun falan gibi sorular sordu. kilo almamışsın dedi. tansiyonuma baktı. yapmadı aşıyı. sen bu ayki kontrolüne de git. sonra bakalım dedi.gönderdi beni.
grip aşısı için de. hamilelere pek önerilmiyor ama drun yapın derse yaparız dedi.
siz ne zmn oldunuz ?
hayırlı haberle gelirsin inşallahGunaydin ben de ayrintiliya gidicem simdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?