2015 Şubat Anneleri

dün hamile bir arkadaşla karşılaştık 37. haftasında bebeğinin gelişimi 2,5 ay gerideymiş zeynep kamile git demiş doktoru onun görümcesi de hamileymiş onun bebeğinde de böbrek problemi varmış ben biraz tedirgin oldum elbette iyi düşünüyorum benim bebeğim sağlıklı çoookkk şükür ama yinede ayrıntılıda bunlara bakılıyor demi

dün gece kızımızın tekmesini babası da hissetti :) :) :) kızlar birde ben çok rüya gören biri değilimdir hatta hiç rüya görmem gece 3 kere kötü rüyalarla uyandım Allahım hayra çevirsin
bu ara rüya zamanı sanırım. ben de gece boyu gelınlık gıyemeye calısıtm. gıyemedım. emının ıyı degıldır bakmadım bıle. ıyıkı gıyemedım. bır de abimin yüzüne dıkıs atmışlardı.kabus hespı.
herkes aynı dertten muzdarip demekki bu dönemde oluyor oyle seyler.

günaydın canlar,
hepinize hayırlı cumalar olsun bebişleriniz sağlıklı olsun :)

Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde

Günde bir şişe mi içiyorsun canım? Iki şişe mi içsek diye düşünüyorum da.

her şeye bakılıyor canım bana dr dediki eğer bebeğin gelişimi çok gerideyse problem var dedi bütün organlarına bakıyo her şeyi sölüyor merak etme

Ters veya düz olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dr söylemese anlaşılıyor mu?

Ters veya düz olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Dr söylemese anlaşılıyor mu?
anlaşılmaz nerden anlaşılsın. bana söyledikten sonra farkettım gerçekten kasıklarımın ustunde baskı var. uzun sure oturup kalkınca aşırı agrı oluyor şu sezeryan yapılırken kesılen yer varya orda. adını bılemedım.
benim deli danam ayakta duruyor. annem dik dururken ben yan yatamam dıyor. sizinkiler tembel canım yan gelıp yatıyorlar. :))

Hayır olsun canım. Ne güzel ruyAlar görüyorsunuz. Benimkiler genelde kabus gibi oluyor. Saçma sapan oluyor. Uyumak istemiyor insan.

ben kabus görmemek için genelde stressiz uyumaya çalışıyorum. kafana bi şeyi çok takıyorsan o zaman daha çok kabus görüyor insan. hiç stresli diziler izlemiyorum mesela. güzel uyumak için süt/ayran içebilir, yoğurt yiyebilirsin. dua okuyabilirsin ki eski kabuslarımdan ayetel kürsi ile kurtuldum çok şükür.
ben bu sıra hep erkek bebek görüyorum.

Dik durması daha iyi gibi geldi uzun süre oturunca ben bazen kalkamıyorum

Günaydın heyecandan uyuyamadim saçma sapan rüyalar gördüm bebişime dair hayırlısı ile bi atlatalim su ayrintiliyi inşallah ben yollara düşer malum istanbul sabah trafiği
Allah hayra çevirsin rüyanı, güzel haberlerini bekliyoruzz

TV izlemiyorum gece yatmadan önce süt içiyorum ayetel kürsi okuyorum. Ama işte yaklaşan bir sınavım var onun stresi olabilir. Bir de dün birileri al basması dedi araştırdım hurafeymiş ama işte okuduklarımdan da etkilendim sanırım.

Benim için farketmiyor Sezeryan normal doğum.yani doğumda ters olur diye düşünmedim.
Kimse ters duruyor falan demedi bizimki ne zamandır ters. Yan duruyorlarmış genelde. Ayakta nasıl uyusun kızanım

için rahatlayacaksa benimki de ters. ayaklar hep kasıklarımda, kafa yukarıda, genelde solumda yatıyo ve ben uyurken sağıma yatınca rahat ediyorum.
sıkıntı edilecek bir şey değil ki bu.

çok stres yapıyorsunuz. ayol canınız sıkılınca gidin ciciler alın. bebeğinizin odası varsa ufak tefek bi şeyler yapın onun için. örgü örebiliyorsanız bi şeyler örün, üzerine minik şeyler dikin süsleyin. ne bileyim varsa yeteneğiniz, ahşap boyama kutular yapın/lohusa bardakları süsleyin vs. ne bileyim, yani güzel şeylerle atlatın bu döneminizi.

hem hakkımızda hangisi hayırlıysa o olsun. sezaryen veya normal doğum ne fark eder... ikisinin de sonunda eve +1 kişi olacak dönmeyecek miyiz? süper bi duygu bence.

bende elevit kullanıyorum aksatmamaya çalışıyorum birde demir ilacı kullanıyorum demirim düşük çıkmıştı haftaya tetenoz için sağlık ocağına gidicem orda tahlil de yaptır dedi dr. pek tecrübeli değilimdir ama herkes kullanıyor galiba

her şeyi dosdoğru yapıyormuşsun işte. çevreye kulaklarını tıka. kesin sınav stresi bu. sınavını da hep başarılı şekilde geçireceğini düşün.

bu arada bende piskopatlıkta S Sond ile yarışırım elimi karnıma götürüp konuştuğumda bebeğim tepiklemiyor die acaba kulaklarında sorun mu var die düşünüorum nasılım

vallahi kızlar hem kendinize hem de bebeğe yazık ediyorsunuz... ayol ben kızım doğsa da bir örnek giyinip gezmelere gitsek diye düşünüyorum. şöyle pembişler, beyazlar, allar, morlar ohhh...

Hayirli cumalar bebegini sabirsizlikla bekleyen annelerim bugun cuma ulkemizin duaya cok ihtiyaci var dualarinizi eksik etmeyin cocuklarimizin gelecegini calmak isteyen vatan hainlerine firsat vermesin rabbim ...

herşey de olumlu ve olumsuz taraf vardır sen gidip olumsuzu çıkarıyorsun, sağlıklı çok şükür istediği gibi dursun sanane annesi EMEK nasıl rahat ediyorsa öyle durur.. asi bir kızın mı olacak ne :)

ben tetanosu 15 ekimde olacağım. 22. hafta içinde olmuş olacağım yani. grip aşısı olmayacağım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…