2015 Şubat Anneleri

Orası benim önceden de çok ilgimi çekerdi ama çocuk.olmadığından.eşimi sokamadım.

bu ayrıntılı ultrasyon ayrıca renklide mi oluyor yoksa ikisi farklı şeyler mi?
her ayrıntılıya girene bebeğin fotografını veriyorlar mı

ben devlet hastanesinde yaptırdım.renkli değildi ayrıntılı usg oldu.tabii foto falan vermediler.

özel hastanelerde veriyorlar. doktor unutabiliyor ben hatırlamıstım. tüm inceleme bitince yüzünün resmini istedim ben

İşte bunu aldık ama kulpları porselen çiçekli olcak top kulplardan
aşağı yukarı hepimizin mobilya tarzı aynıymış ben bunu anladım :) Bizimde beğendiğimiz buna yakın birşey . Hayırlı olsun. Bebişlerin sağlıklıı huzurlu bir şekilde uyusunlar inşallah içinde :)
Yalnız birşey sorucam bizim tek olduğu halde 4 kapılı alıcaz,senin iki bebeğe yeter mi bu ? Yada bizimki mi çok büyük

Ca
Canım bende dört kapaklı alcaktım odamda yer dar o yüzden bu şekilde aldm iyi olmş senin dört kspak aldgn beşki geniş eve geçince şifonyer falan ek olarak alırım

Günaydın heyecandan uyuyamadim saçma sapan rüyalar gördüm bebişime dair hayırlısı ile bi atlatalim su ayrintiliyi inşallah ben yollara düşer malum istanbul sabah trafiği

Günaydın heyecandan uyuyamadim saçma sapan rüyalar gördüm bebişime dair hayırlısı ile bi atlatalim su ayrintiliyi inşallah ben yollara düşer malum istanbul sabah trafiği

hadi hayırlı haberlerle dön inşallah kuzum

günaydın sevgili anneler
sabah sabah bir şey soracam sizlere. vitamin kullanıyor musunuz. Dr um bana Elevit diye bir vitamin hapı vermişti. ilk aylarda bulantılardan kullanamadım sonrada hep es geçtim arasıra içiyorum.
dr uma söyledim sorun olmaz dedi ama yine sizlerede bi danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…