Süpersin. Eline su dökemem hatta. Yok ama dökebilirim. Bir kez dr kolunun birini altına saklamış demişti.bir daha gidene kadar kolu yok mu (allah göstermesin) diye düşündüm.
Canım internetten buldum mağaza adını festival bebe modokoda :) biz logo bebenin kalitesini ve çeşitlerini de çok beğendik oraya yaptircaz sanırım :)Cnm çok beğendim odayı hangi firma bu bakayım bende
Hayirli haberlerle gel cnmGunaydin ben de ayrintiliya gidicem simdi..
Günaydın hamişler : )
ben yine bebekli rüyalar görmeye devam ediyorum. dün gece erkek bebeğim olmuş, banyo yaptırıyordum ona, saçını tarıyordum. uyuyakaldı minik kuş. emzirmeye çalışıyordum.
ay kıyamam ben bebeklere yahu : )
Benim bebişlerin ikiside ters ama doktor korkacak bişy yok dedi hareketlerini hissedersin inşallah duruşunu falan değiştirrse:)Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Birde ben şimdi de bebeğin ters olmasına taktım, benim gibi olan var mı başka. Neden ters diye yedim kendimi.oynamıyor zaten onu bıraktım artık.
Son zamanlarda aşırı olumsuz düşünüyorum.
Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heraldeBenimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Birde ben şimdi de bebeğin ters olmasına taktım, benim gibi olan var mı başka. Neden ters diye yedim kendimi.oynamıyor zaten onu bıraktım artık.
Canım seninle biçok şeyimiz aynı gidiyor:) senin yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum benim bebişimde ters bigün şiddetli kasık ağrısından dr gittik ozaman gördük sonraki kontrolde yine öyleydi buarada şuan nası kıpırdıo içerde başladı artık şükür :) ters olmasına ben çok endişelendim ama dr dediki çok normal demekki öle rahat ediyo bebişlerimiz karnımızda kendileri için en rahat pozisyonu seçerlermiş endişelenme yani herşey yolunda inşallah:)Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
Aynen Bende Her Akşam Yatmadan Önce Sade Soda İçiyorum. Hem Midemi Rahatlatıyo Hemde Bağırsak Gazlarına İyi Geliyo Kıramplarada Olabilir Eskisi Gibi Kramp Sıkıntım YokBide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
sağol teyzesi :)canım cok tesekkür ederim bunlar cok guzel geldi gözüme :) şu camlı bölmedeki tül kısmını toz pembe yaptırmayı düşünüyorum bakalım :) cok tatlı modeller var daha guzelleri senin bebişinin olsun insallah :)
Benimde ilk kez gece bacağıma kramp girdi ve bacaklarım çok ağrıdı.
amann senınkılerde mı ters beraber dönmüş kızanlar demek. benım gıbı olan var demek. senın ıkı tane hıssedersın mecburen bırınden bırını. onların içerde canlarıda sıkılmaz bırbırlerıyle oynarlar daha cok hareket ederler. :))Benim bebişlerin ikiside ters ama doktor korkacak bişy yok dedi hareketlerini hissedersin inşallah duruşunu falan değiştirrse:)
bende günde ıkı tane falan ıcıyorum. ama şu cals d3 vardı. onu ıcmedım aksam ondan mı oldu acaba dedım. bılemedım.Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
Güle güle sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah ben de int bi bakayımCanım internetten buldum mağaza adını festival bebe modokoda :) biz logo bebenin kalitesini ve çeşitlerini de çok beğendik oraya yaptircaz sanırım :)
iyiki yazmışım var mı ters dıye rahatladım cıdden. dr dedı bır sey olmaz dıye ama benı uzmesın dıye soyledı sandım.Canım seninle biçok şeyimiz aynı gidiyor:) senin yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum benim bebişimde ters bigün şiddetli kasık ağrısından dr gittik ozaman gördük sonraki kontrolde yine öyleydi buarada şuan nası kıpırdıo içerde başladı artık şükür :) ters olmasına ben çok endişelendim ama dr dediki çok normal demekki öle rahat ediyo bebişlerimiz karnımızda kendileri için en rahat pozisyonu seçerlermiş endişelenme yani herşey yolunda inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?