2015 Şubat Anneleri

bu arada bende piskopatlıkta S Sond ile yarışırım elimi karnıma götürüp konuştuğumda bebeğim tepiklemiyor die acaba kulaklarında sorun mu var die düşünüorum nasılım
Süpersin. Eline su dökemem hatta. Yok ama dökebilirim. Bir kez dr kolunun birini altına saklamış demişti.bir daha gidene kadar kolu yok mu (allah göstermesin) diye düşündüm.
 
kızlar günaydın bişi sorcam size.
sabah tetanos aşısı için sağlık ocağına gittim. 20. haftadayım ama küçük buldu beni. hissediyor musun falan gibi sorular sordu. kilo almamışsın dedi. tansiyonuma baktı. yapmadı aşıyı. sen bu ayki kontrolüne de git. sonra bakalım dedi. gönderdi beni.
grip aşısı için de. hamilelere pek önerilmiyor ama drun yapın derse yaparız dedi.
siz ne zmn oldunuz ?
 
tam da takvimde yazdığı gibi göbeğim nasıl tatlı tatlı kaşınıyo:)
 

Hayır olsun canım. Ne güzel ruyAlar görüyorsunuz. Benimkiler genelde kabus gibi oluyor. Saçma sapan oluyor. Uyumak istemiyor insan.
 
Benim bebişlerin ikiside ters ama doktor korkacak bişy yok dedi hareketlerini hissedersin inşallah duruşunu falan değiştirrse:)
 
Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
 
Canım seninle biçok şeyimiz aynı gidiyor:) senin yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum benim bebişimde ters bigün şiddetli kasık ağrısından dr gittik ozaman gördük sonraki kontrolde yine öyleydi buarada şuan nası kıpırdıo içerde başladı artık şükür :) ters olmasına ben çok endişelendim ama dr dediki çok normal demekki öle rahat ediyo bebişlerimiz karnımızda kendileri için en rahat pozisyonu seçerlermiş endişelenme yani herşey yolunda inşallah:)
 
Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
Aynen Bende Her Akşam Yatmadan Önce Sade Soda İçiyorum. Hem Midemi Rahatlatıyo Hemde Bağırsak Gazlarına İyi Geliyo Kıramplarada Olabilir Eskisi Gibi Kramp Sıkıntım Yok
 
günaydın güzel anneler ve evlatları. bende bugün erken kalkanlardanım ilk defa bebeğimin tekmelerine uyandım. sabah 7 idi. ondan sonra dön dön anca işte bu kadar uyuyabildim :)
 
dün gece kızımızın tekmesini babası da hissetti :) :) :) kızlar birde ben çok rüya gören biri değilimdir hatta hiç rüya görmem gece 3 kere kötü rüyalarla uyandım Allahım hayra çevirsin
 

ama bebek hep ters durmaz ki :S bir sürü dönüş yapıyordur içeride. artık şu olumsuzlukları çağırma kendine. bol bol dua et.
 
Neyse ben işe gideyim artık. Hoş gidip orda da kk takipe devam.
Bu bebek doğmadan ben işe motive olamayacağım. 5 dk sonra isteyim gerçi.
Benim bebişlerin ikiside ters ama doktor korkacak bişy yok dedi hareketlerini hissedersin inşallah duruşunu falan değiştirrse:)
amann senınkılerde mı ters beraber dönmüş kızanlar demek. benım gıbı olan var demek. senın ıkı tane hıssedersın mecburen bırınden bırını. onların içerde canlarıda sıkılmaz bırbırlerıyle oynarlar daha cok hareket ederler. :))
 
Bide kramp için şiddetle maden suyu diyorum maden suyu içiyim kramp falan yok ama iömeyincr o gece mutlaka bacagıma kramp giter maden suyunda da bol magnezyum var ondan heralde
bende günde ıkı tane falan ıcıyorum. ama şu cals d3 vardı. onu ıcmedım aksam ondan mı oldu acaba dedım. bılemedım.
 
iyiki yazmışım var mı ters dıye rahatladım cıdden. dr dedı bır sey olmaz dıye ama benı uzmesın dıye soyledı sandım.
resimindeki bebek de cok tatlı. bıızmkılerde o kadar olacaklar . ohh yesınler onu. güleç olsunlar hep gulsun yuzlerı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…