2015 Şubat Anneleri

Kordondur canim ya. 3 boyutlu bence pek gecerliligi olan birsey degil. 2. Duzey usg de kordon mu degil mi anlamasi lazim. Pozisyon degisince gorursunuz icin rahatlar ins

canım sakin ol rahatla inşallah bi şey yoktur.gerilme ki bebeğin rahat bi pozisyon alsın.

herkes psikopatlıktan bahsetmiş ehh birazcık bende söyleyeyim hepsini söylersem manyak deyip kaale almayabilirsiniz
dün benim bebeğim aşırı bir kıpraşma halindeydi böyle hem elle hem ayakla vuruyor anlayabiliyorum artık. acaba dedim içeride sıkıntıdamı diye kendi kendime soru sordum D: düşünün yavrum hareket ediyor ben deli gibi sıkıntıdamı diye düşünüyorum.

bu canan hanım gene sakatat yiyin diyor. yiyoruz onda sıkıntı yokta. bayramın üçüncü günü ciğer yedim yememle çıkarmam bir oldu daha da ağzıma sokmam.her doktor bir şey söylüyor,sanırım en doğrusu kendi doktorunu dinlemek ikinci bir doktoru değil.

fetal eko şüpheli durumlarda isteniyomuş canım.yarın niçin gideceksin?

Oglumda suphe de yoktu ama yapilmisti. Yarin da ayrintili usg ama yapan farkli. Farkli gozlerin gormesi gerektigini dusunuyorum. Hepimiz ayri takintiliyiz bu topikte : )

yooo hiç şüpheli durumda istenmedi bende doktor ikili testten sonra başka test yapmayalım direk fetal eko yapalım dedi. kalple ilişkili oluyormuş çoğu hastalık vs. o yüzden bakılsın dedi allaha şükür birşey çıkmadı. ama daha önce kayıpları olan ölü doğum engelli bebek durumunda da isteniyormuş

daha önce kendı doktorun kac kere bakmıştır ağzına merak etme bence dr emın olmak ıcın demıstır.

sen hızlı gittin geldın atlattın. daha radyoloğa neden gıdıyorsun. o da başka mı?

Ca Moralini hic bozma bebisinide uzme icini ferah tut guzel haberler alacakasin insallah bu cihazlara artik ben hic guvenmiyorum rabbime emanet hepsi kordondur buyuk ihtimal doktor sana kucuk ihtimali soylemistir biz cimbizla kotu olani cekmeye musaitiz icin rahat etsin diye tekrar bakmak istemistir dua et allaha havale et uzme bebisi annesi :)

Kordondur canim ya. 3 boyutlu bence pek gecerliligi olan birsey degil. 2. Duzey usg de kordon mu degil mi anlamasi lazim. Pozisyon degisince gorursunuz icin rahatlar ins

canım sakin ol rahatla inşallah bi şey yoktur.gerilme ki bebeğin rahat bi pozisyon alsın.

biturlu ellerini de çekmiyor ki meleğm yanakta yüzde goruntu sorunu dedi basta ama ata verdik tekrar tekrar bakti hep aynı tarafta ayni uzanti yarik gibi insan nasil gerilnesin ki dudak damak yarigi olur hani ama bu oyle dehil kenarda dudak czgsi uzuyor gibi nolur yarabbm kordon olsun net goruntu versin kuzum da oh desin yüreğim. Biseyler ye dedi dr nerde yutamiyorum cayi bile

Oglumda suphe de yoktu ama yapilmisti. Yarin da ayrintili usg ama yapan farkli. Farkli gozlerin gormesi gerektigini dusunuyorum. Hepimiz ayri takintiliyiz bu topikte : )

çok doğru düşünüyorsun farklı kişilerin görmesi gerektiğini. bende 2 kere ayrıntılıya girdim 2 side değişik radyalogtu. ilki ufak diye yüzeysel inceledi diğeri beynini böbreklerini vs çok fazla inceledi. hatta yüzünü dönmesini için çok bekledik dönmeyince kıpraştırdı karnımı öyle bakınca gördü tamamdır sıkıntı yok dedi. fetal eko ise tamamen şans eseri her doktor istemiyor sanırım. bizim doktora kim gidiyorsa hepsinden istenmiş.

Daha net bisey yomus Allahin izniyle biseyi yoktur insallah bebeginin. Doktorun rapor yazacak herseyi net gorup kesinlestirmesi lazim. Hayirli haberlerini paylasirsin biraz rahat olki bebeginde rahat rahat donsun pozisyonunu degistirsin,yuzunu donup gulymsesin sana

dur sakin ol canım ya şu mubarek cuma gününün hürmetine sıkıntı çıkmaz inşallah. sen böyle sıkıntı olursan bebeğinde strese girer hadi bak git gel tekrar hiç birşey çıkmayacak :)

her dr farklı oluyor.bana usg yi çeken dr öyle dedi.kalbi çok ayrıntılı göremiyorlarmış eğer aile kalp ile alakalı problem olan varsa istiyorlarmış.
hafiften bi takıntılık hali seziyorum topikte.ben kendimi pek bi geniş buldum valla.

canım hiç üzme kendini rabbim yardımcın olsun dualarım seninle şimdiden strese girip onuda rahatsız etme olurmu

yaa ben bu kadını sevemiyorum sevemiyorum.böyle habire laf sokan bi şeyden memnun olmayan yaşlı teyzelere benziyo.
şimdi de hamileler şeker yüklemesi yaptırmasın diye başladı yine.

seveni varmı acaba
sebze meyve yiyin diyor sonrada lafın hemen arkasından meyvede çok şeker var çok yiyincw kilo alırsınız diyor

tabiki kendi doktorumuzu dinlemeliyiz
ona göre bütün doktorlar yanılıyor
bu ne özgüven
ben bu kadının doktor olduğundan bile şüpheliyim
kemal sunalın doktor civanım filmindeki gibi hademeydide memlekete gidince mi doktor oldu acaba

QUOTE="esoba, post: 37246843, member: 341682"]daha önce kendı doktorun kac kere bakmıştır ağzına merak etme bence dr emın olmak ıcın demıstır.[/QUOTE]

Yok be canim nerde mersinde hep uyduruk drlar gttgim için ozellikle perinatolog baksin istedim burda fehmi bey de isinde iyi biri oluncs insan ister istemez korkuyo ins sadece supheyi ekarte etmek istiodur ne diim

IInşallah canm insallah

Amin insallah doner ve net bbir acidan güler annesini de guldurur kuzum

[

yani senınde yasadıklarından sonra bıraz psıko olman normal.
ya canan ablam cıktı dıyorsunuz acıyorum ınternetten guc bela alişan var.
canan karatay aynı ben cins biraz.

yani senınde yasadıklarından sonra bıraz psıko olman normal.
ya canan ablam cıktı dıyorsunuz acıyorum ınternetten guc bela alişan var.
canan karatay aynı ben cins biraz.

bende bir sakatat yiyin yerine denk geldim sonra alişan halay çekmeye başlayınca türkiyenin fbı 'yına geçtim (müge anlı)
hepimiz bir doğursak ta rahatlasak bizi okuyanlar bilgi almak isteyenler bunlar nasıl insan deyip yazmaktan vazgeçiyor olabilirler vallahi :)

QUOTE="esoba, post: 37246843, member: 341682"]daha önce kendı doktorun kac kere bakmıştır ağzına merak etme bence dr emın olmak ıcın demıstır.

Yok be canim nerde mersinde hep uyduruk drlar gttgim için ozellikle perinatolog baksin istedim burda fehmi bey de isinde iyi biri oluncs insan ister istemez korkuyo ins sadece supheyi ekarte etmek istiodur ne diim

IInşallah canm insallah

Amin insallah doner ve net bbir acidan güler annesini de guldurur kuzum

[[/QUOTE]
yanında kimse var mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…