Kordondur canim ya. 3 boyutlu bence pek gecerliligi olan birsey degil. 2. Duzey usg de kordon mu degil mi anlamasi lazim. Pozisyon degisince gorursunuz icin rahatlar insKizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
canım sakin ol rahatla inşallah bi şey yoktur.gerilme ki bebeğin rahat bi pozisyon alsın.Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
fetal eko şüpheli durumlarda isteniyomuş canım.yarın niçin gideceksin?Ayrintiliya gittim geldi. Hic yarim saat surmedi oyle. Ama gittigim prof ikiz bebeklerin sezeryanini 5 dk.da yapip bitiren biri. 10 dk ancak surdu. Herseyi duzgun dedi. Bize de gosterdi. Ayak parmaklari bukuk duruyor dedi ayagini bukmus diye anladim ben ama baska bisey yoktur ins.
Yarin da bir radoyologtan randevu var ona da gidicem sanirim. COcugu surekli gozetleyip duruyoruz. Oglumda fetal eko da yaptirmistik. Bunda isteyen olmadi. O takildi kafama. Herkes guzel haberlerle gelsin doktordan.
Tam dilini cikarirken foto verdi bir de
Oglumda suphe de yoktu ama yapilmisti. Yarin da ayrintili usg ama yapan farkli. Farkli gozlerin gormesi gerektigini dusunuyorum. Hepimiz ayri takintiliyiz bu topikte : )fetal eko şüpheli durumlarda isteniyomuş canım.yarın niçin gideceksin?
fetal eko şüpheli durumlarda isteniyomuş canım.yarın niçin gideceksin?
daha önce kendı doktorun kac kere bakmıştır ağzına merak etme bence dr emın olmak ıcın demıstır.Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
sen hızlı gittin geldın atlattın. daha radyoloğa neden gıdıyorsun. o da başka mı?Ayrintiliya gittim geldi. Hic yarim saat surmedi oyle. Ama gittigim prof ikiz bebeklerin sezeryanini 5 dk.da yapip bitiren biri. 10 dk ancak surdu. Herseyi duzgun dedi. Bize de gosterdi. Ayak parmaklari bukuk duruyor dedi ayagini bukmus diye anladim ben ama baska bisey yoktur ins.
Yarin da bir radoyologtan randevu var ona da gidicem sanirim. COcugu surekli gozetleyip duruyoruz. Oglumda fetal eko da yaptirmistik. Bunda isteyen olmadi. O takildi kafama. Herkes guzel haberlerle gelsin doktordan.
Tam dilini cikarirken foto verdi bir de
Moralini hic bozma bebisinide uzme icini ferah tut guzel haberler alacakasin insallah bu cihazlara artik ben hic guvenmiyorum rabbime emanet hepsi kordondur buyuk ihtimal doktor sana kucuk ihtimali soylemistir biz cimbizla kotu olani cekmeye musaitiz icin rahat etsin diye tekrar bakmak istemistir dua et allaha havale et uzme bebisi annesi :)Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
Kordondur canim ya. 3 boyutlu bence pek gecerliligi olan birsey degil. 2. Duzey usg de kordon mu degil mi anlamasi lazim. Pozisyon degisince gorursunuz icin rahatlar ins
canım sakin ol rahatla inşallah bi şey yoktur.gerilme ki bebeğin rahat bi pozisyon alsın.
Oglumda suphe de yoktu ama yapilmisti. Yarin da ayrintili usg ama yapan farkli. Farkli gozlerin gormesi gerektigini dusunuyorum. Hepimiz ayri takintiliyiz bu topikte : )
Daha net bisey yomus Allahin izniyle biseyi yoktur insallah bebeginin. Doktorun rapor yazacak herseyi net gorup kesinlestirmesi lazim. Hayirli haberlerini paylasirsin biraz rahat olki bebeginde rahat rahat donsun pozisyonunu degistirsin,yuzunu donup gulymsesin sanaKizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
her dr farklı oluyor.bana usg yi çeken dr öyle dedi.kalbi çok ayrıntılı göremiyorlarmış eğer aile kalp ile alakalı problem olan varsa istiyorlarmış.Oglumda suphe de yoktu ama yapilmisti. Yarin da ayrintili usg ama yapan farkli. Farkli gozlerin gormesi gerektigini dusunuyorum. Hepimiz ayri takintiliyiz bu topikte : )
Kizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
yaa ben bu kadını sevemiyorum sevemiyorum.böyle habire laf sokan bi şeyden memnun olmayan yaşlı teyzelere benziyo.
şimdi de hamileler şeker yüklemesi yaptırmasın diye başladı yine.
bu canan hanım gene sakatat yiyin diyor.yiyoruz onda sıkıntı yokta. bayramın üçüncü günü ciğer yedim yememle çıkarmam bir oldu daha da ağzıma sokmam.her doktor bir şey söylüyor,sanırım en doğrusu kendi doktorunu dinlemek ikinci bir doktoru değil.
Ca
Moralini hic bozma bebisinide uzme icini ferah tut guzel haberler alacakasin insallah bu cihazlara artik ben hic guvenmiyorum rabbime emanet hepsi kordondur buyuk ihtimal doktor sana kucuk ihtimali soylemistir biz cimbizla kotu olani cekmeye musaitiz icin rahat etsin diye tekrar bakmak istemistir dua et allaha havale et uzme bebisi annesi :)
Daha net bisey yomus Allahin izniyle biseyi yoktur insallah bebeginin. Doktorun rapor yazacak herseyi net gorup kesinlestirmesi lazim. Hayirli haberlerini paylasirsin biraz rahat olki bebeginde rahat rahat donsun pozisyonunu degistirsin,yuzunu donup gulymsesin sana
Ca
Moralini hic bozma bebisinide uzme icini ferah tut guzel haberler alacakasin insallah bu cihazlara artik ben hic guvenmiyorum rabbime emanet hepsi kordondur buyuk ihtimal doktor sana kucuk ihtimali soylemistir biz cimbizla kotu olani cekmeye musaitiz icin rahat etsin diye tekrar bakmak istemistir dua et allaha havale et uzme bebisi annesi :)
Daha net bisey yomus Allahin izniyle biseyi yoktur insallah bebeginin. Doktorun rapor yazacak herseyi net gorup kesinlestirmesi lazim. Hayirli haberlerini paylasirsin biraz rahat olki bebeginde rahat rahat donsun pozisyonunu degistirsin,yuzunu donup gulymsesin sana
yani senınde yasadıklarından sonra bıraz psıko olman normal.herkes psikopatlıktan bahsetmiş ehh birazcık bende söyleyeyim hepsini söylersem manyak deyip kaale almayabilirsiniz
dün benim bebeğim aşırı bir kıpraşma halindeydi böyle hem elle hem ayakla vuruyor anlayabiliyorum artık. acaba dedim içeride sıkıntıdamı diye kendi kendime soru sordum D: düşünün yavrum hareket ediyor ben deli gibi sıkıntıdamı diye düşünüyorum.
bu canan hanım gene sakatat yiyin diyor.yiyoruz onda sıkıntı yokta. bayramın üçüncü günü ciğer yedim yememle çıkarmam bir oldu daha da ağzıma sokmam.her doktor bir şey söylüyor,sanırım en doğrusu kendi doktorunu dinlemek ikinci bir doktoru değil.
yani senınde yasadıklarından sonra bıraz psıko olman normal.
ya canan ablam cıktı dıyorsunuz acıyorum ınternetten guc bela alişan var.
canan karatay aynı ben cins biraz.
QUOTE="esoba, post: 37246843, member: 341682"]daha önce kendı doktorun kac kere bakmıştır ağzına merak etme bence dr emın olmak ıcın demıstır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?