ben anlamam yaaa 50 likte sonuç çıktı çıktı çıkmadı canan hanımı savunurum bendeevet ben niye 50 lik değil deyince bu daha iyi dedi işte. ben sanıyorum ki zırt pırt uğraşmamak için öyle isteniyor
Evet canım farklı keseleryesinler onları . daha once sormuştum ama unuttum. farklı kesedeler değil mi?
İnşallah hiçbir şey yoktur canım dua ettim bile inşallah güzel haberlerle dönersin bekliyoruz içini ferah tut Yüce rabbime emanet etKizlar nolur bana bebegme cok dua edin mübarek gün hurmetine inşallah korktugum gibi degildirayrintili usg incelmye girdim hersey yolunda oh derken yüzde istenen görüntüyü alamadgi bi aci oldu doktorun dudagin tek tarafli yanaga dogru kenarinda ince bir çizgi gibi hattan suphelndi kordon da bebegin o yanagi uzerinde oldugu icin onun kordon olblcegini de dusunuyor siyah beyaz goruntude sıkıntı yok gibi ama uc boyutkuya geçince şüphe düşürüyor emin olmamz lazim dedi git gez yemek ye tekrar gel bebegin dönüp buyuk pozisyon degsmesi gerekiomus bir de agoz acik halini yakalmamlym ki icimiz rahat etsn dedi. Cok uzgunum cok korkuyorum ihtimali bile canımı soktu aldi sanki aglmamak icin zor tutuyom kendimi inşallah dedgi gibi kordonun goruntusu veriyordur o aksi nolur biseyo olmasin kuzumun (
üzülme canım biraz sonra iyi haber alırsın dualarım seninle ve yavrunlabiturlu ellerini de çekmiyor ki meleğm yanakta yüzde goruntu sorunu dedi basta ama ata verdik tekrar tekrar bakti hep aynı tarafta ayni uzanti yarik gibi insan nasil gerilnesin ki dudak damak yarigi olur hani ama bu oyle dehil kenarda dudak czgsi uzuyor gibi nolur yarabbm kordon olsun net goruntu versin kuzum da oh desin yüreğim. Biseyler ye dedi dr nerde yutamiyorum cayi bile
biturlu ellerini de çekmiyor ki meleğm yanakta yüzde goruntu sorunu dedi basta ama ata verdik tekrar tekrar bakti hep aynı tarafta ayni uzanti yarik gibi insan nasil gerilnesin ki dudak damak yarigi olur hani ama bu oyle dehil kenarda dudak czgsi uzuyor gibi nolur yarabbm kordon olsun net goruntu versin kuzum da oh desin yüreğim. Biseyler ye dedi dr nerde yutamiyorum cayi bile
çocuğu olan kişiler hamıleler konusunda daha hassas olmayanlar pek anlamıyorlar halden. aslında hamıleyken ne kadar az ınsanla muhatap olursan o kadar ıyı oluyor. sakin sakin.Çok gerginim okuldan bir gerizekalıya sinir oldum hanfendinin nöbetini tutuyorum yemek yesin dersi var diye gelmiş utanmadan bi sigara içicem öyle gelicem diyor hayır dedim nöbetin var gidemezsin bana trip atıp gitti bende ağzıma geleni saydım . Şeytan diyor bazen istifayı bas otur evde ya! O kadar gerildim kalbim yerinden fırlıyor
Çok gerginim okuldan bir gerizekalıya sinir oldum hanfendinin nöbetini tutuyorum yemek yesin dersi var diye gelmiş utanmadan bi sigara içicem öyle gelicem diyor hayır dedim nöbetin var gidemezsin bana trip atıp gitti bende ağzıma geleni saydım . Şeytan diyor bazen istifayı bas otur evde ya! O kadar gerildim kalbim yerinden fırlıyor
çocuğu olan kişiler hamıleler konusunda daha hassas olmayanlar pek anlamıyorlar halden. aslında hamıleyken ne kadar az ınsanla muhatap olursan o kadar ıyı oluyor. sakin sakin.
Canan Karatay şeker testi yaptırmayın diyor ne düşünüyorsunuz?
Cnm girene kdr bakma biseye allahin izniyle hic bisey olmiycakAy catlicam gerginlikten ya randevulular girip cikiyor uzun duruyir bekle mahvoldumcep telefonunda kayitli eski usg resmlerme baktim birinde yuzu gorunuyor yavrumun ayni taraf daha uzun bi hat o resmde de oysa ben ne guzel de gulmus agzini yaya yaya yavrum diye seviyordum o fotoyu simdi iyice darlandi yuregim netten azcik bakaym dedim bakmaz olaydm
Ayy aynen canım yaa şu bi haftadır çok güçlü hissedyrm ve biri oynayınca diğeri de hareket ediyo hemen :) çok tatlılar nette okudum ne kdar doğru bilmyrm ama 24. Haftadan itibaren oyun oynarkarmş ztn doğunca bir yaşına kadarda en sevdikleri oyun bi perdenin arkasndan birbirlerine dokunmaya çalşmakmş:)
Ay catlicam gerginlikten ya randevulular girip cikiyor uzun duruyir bekle mahvoldumcep telefonunda kayitli eski usg resmlerme baktim birinde yuzu gorunuyor yavrumun ayni taraf daha uzun bi hat o resmde de oysa ben ne guzel de gulmus agzini yaya yaya yavrum diye seviyordum o fotoyu simdi iyice darlandi yuregim netten azcik bakaym dedim bakmaz olaydm
Dur şimdi netten bişey bakma, yerli yersiz. Bi dolu sey yazar moralini bozma , inşallah yoktur bişey canm Benm , sıran gelsin biAy catlicam gerginlikten ya randevulular girip cikiyor uzun duruyir bekle mahvoldumcep telefonunda kayitli eski usg resmlerme baktim birinde yuzu gorunuyor yavrumun ayni taraf daha uzun bi hat o resmde de oysa ben ne guzel de gulmus agzini yaya yaya yavrum diye seviyordum o fotoyu simdi iyice darlandi yuregim netten azcik bakaym dedim bakmaz olaydm
hamilelikten heralde . ben hergun bır posta ağlıyorum herkes alıştı sormuyorlar hıc ne oldu dıye artık.Anneme geldim, araba aldık yatak söyle mi alsak fln diye anlattım durdum Hevesle, sonra bana başının ağrıdığını söyledi bi kaç saattır oturuyordum . O kdr üzüldüm ki eşimi bekliyorum şimdi gel al beni dedim. Gözümden yaşlar akıyor ya, hamilelikten herhalde bu kdr duygusallık. daha telefon dahi açmam bi süre, acaip oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?