2015 Şubat Anneleri

:) :) :) sen çok yaşa

Şu senin lcw den aldığın taytla giydiğin gri bişi var demiştin hani. Bir ara gittim lcw ye bulamadım da o güzel oluyor diyordum onu giy istersen.
almadım onu o sırada hastane işleri vardı boşver dedım. ona da izin vermez zaten onun altına da tayt giyiyorsun.
bizim evin içinde bile tayt giyilmez. :))
göçmen olup da bu kadar takıntılı kıskanç bir adam görmedim.

benm bebiş de durmuyor sanki yerinde, ben de senın gibi merak ettim normal mi die ama kimse bişe yazmadı :/ doktora sorucam çarşamba :) yazarım soledığını
Şimdiden saol canım benim daha kontrole zaman var ama merak ettim sürekli hareket halinde kuzum maşallah

Ole bisey yok cnm nerden duyduysan ilk haftalar bebek kucuk oluyo rahim ters donmus oluyo kese gorunmuyo normal olarak vajinal muayene yapilabilir 8. Hafataya kadr

valla benimki de göbeğimi dalgalandırıyor resmen.

geçmiş olsun, dr.a sormadın mı gerçi böyle zararı olsa dr vermezdi bence peki bu durum için ne yapılabilir birşey söyledi mi

Tunaydin onca yol yorgunluğunu atamadan ise gel kabus gibi. Normalde bugun dersim yoktu bu sabah belli oldu ne guzel değil mi hem de butun gun dersim var ara bile yok surunuyorum su an gozler kapaniyor uykusuzluktan. Yiyecek bisey yok simit disinda okulda evden de getremedim bi de ac kaldim bugun biterse bi şükür diycem. Mide yanmam gitgide daha dayanilmaz boyuta geliyor lokma yiyemez oldum cok fena

Doktora gideceklere guzel haberler diliyorum cani gönülden inşallah o odadan en ufak bi acaba ya da burukluk ile cikmasin kimsecikler. Ben hala atamadim yasadigim travmayi ister istemez acabalar kemiriyor beynimi çaktırmadan arastriyorum atastrdikca daha da buyutuyorum korkularimi. Dr gibi bisey yok fikrine ikna olmam kolay degil iste anne yuregi smdiden herseyi düşünüyorsun. Kuzum da iyice sesszlesti ona da takiyorum ota moka ağlayacak bi ruh haline girdin iyice

hakkında hayırlısı olur inşallah ben hamile olduğumu 6. haftamda öğrendim ilk 3 muayenem vajınal muayene oldu benim rahmimin durumu bebek büyüdükçe göbekten görünecek şekildeymiş kahverengi kanamam başta oldu bebeğin yerleşme kanaması dedi dr

güzel haberlerle gel :) bende çarşamba gidicem sadece kara kızım kime benziyor diye düşünmeye çalışıyorum ayrıntılara girince aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor malesef

güzel haberlerle gel :) bende çarşamba gidicem sadece kara kızım kime benziyor diye düşünmeye çalışıyorum ayrıntılara girince aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor malesef
bende perşembe gidecem eşim fakülte de çalişiyor ve ultrasiyona bakan bayanin pek olumlu tepkiler almiyor eğer kötü birşey söylerse birde özele gitmeye düşüniyorum

evet yapılan testleri istediler birde tok gelin dediler

canım mersinde ya da yakın illerde bakan başka proflar falan yok mu? bence gıt için rahat etsin. şimdi yorgunluktan uykusuzluktan da ruh halin kötüdür. bir dinlen akşam kendine gelirsin biraz. dünya yol gittiniz sonuçta.

Ay onca sıkıntı stres icinde günün tek iyi haberini aldim program degsti okulda ve bana nobet yazmamslar Iki hafta sonra muaf olurum diyordum ben demeden onlar incelik yapmis hem sasrdim hem sevindim darisi diger arkadaslara

Biraz daha büyüsün tekrar gidecegim bu civarda perinatolog yok adanada biri varmis blmiyorum belki ona belki istanbulda baska birine giderim yüzü iyice büyüsün daha net goruntu alincagi zaman giderim diye düşündüm hayırlısı artik tevekkulden baska yapcak biseyim yok dua edicem sadece

eğer özelse veriyolar cd ama böle göstermiyo sadece resimleri yüklüyor video yok :) uyanıklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…