Doktora gideceklere guzel haberler diliyorum cani gönülden inşallah o odadan en ufak bi acaba ya da burukluk ile cikmasin kimsecikler. Ben hala atamadim yasadigim travmayi ister istemez acabalar kemiriyor beynimi çaktırmadan arastriyorum atastrdikca daha da buyutuyorum korkularimi. Dr gibi bisey yok fikrine ikna olmam kolay degil iste anne yuregi smdiden herseyi düşünüyorsun. Kuzum da iyice sesszlesti ona da takiyorum ota moka ağlayacak bi ruh haline girdin iyice
canım bende senin gibiydim taktım kalbindeki deliğe sonra fark ettim ki kendimi dinleyince bebeğim ben üzülünce hareket etmiyor ama güldüğüm zaman hiç durmuyor kıpır kıpır o yüzden onunla konuşarak kendimi hep motive ediyorum ilk bebeğimi kaybeden biri olarak onun benle olduğuna şükrediyorum kızım beni hissediyor bende onu artık babamızada tekmeyi vurunce oda işe giderken işten gelince hep seviyor nasıl benim kızım iyimi bugün dövdünmü anneyi daha çok vur sussun diyo o yüzden sende bebişinle konuşup kendini dinle allahın izniyle sağlıkla doğurcaz rabbim onları sağ salim bize bağışlasınDoktora gideceklere guzel haberler diliyorum cani gönülden inşallah o odadan en ufak bi acaba ya da burukluk ile cikmasin kimsecikler. Ben hala atamadim yasadigim travmayi ister istemez acabalar kemiriyor beynimi çaktırmadan arastriyorum atastrdikca daha da buyutuyorum korkularimi. Dr gibi bisey yok fikrine ikna olmam kolay degil iste anne yuregi smdiden herseyi düşünüyorsun. Kuzum da iyice sesszlesti ona da takiyorum ota moka ağlayacak bi ruh haline girdin iyice
hepimiz olumlu düşünelim diyoruz ama olumsuzlukları düşünmekten olumluya sıra gelmiyorbende perşembe gidecem eşim fakülte de çalişiyor ve ultrasiyona bakan bayanin pek olumlu tepkiler almiyor eğer kötü birşey söylerse birde özele gitmeye düşüniyorum
nasıl yani cd dedıgı video şeklınde degıl mı?eğer özelse veriyolar cd ama böle göstermiyo sadece resimleri yüklüyor video yok :) uyanıklar :)
niye bu benim bulantılarım falan geçmedi. sabah kalktım kan ilacımı içtim ardından tadı kötü diye bir tane armut yedim sonra evde ekmek yoktu gittim markete geldim eve girer girmez çıkarmam bir oldu. nasıl kötü oldum anlatamam hala kendime gelemedim. yemek yedim ama midem hala kötükan ilacımı yapıyor anlamıyorum kusturacak kadar etki eder mi bir kan ilacı. gidip yarın iğnemi yazdırırken farklı bir ilaç yazdırayım en iyisi. hayır işin kötüsü kusmak neyse ama bu sefer karnım aşırı kasılıyor ister istemez.
bende öle sanıyodum sordumnasıl yani cd dedıgı video şeklınde degıl mı?
2 kere aşıama yaptırmış ama sonrasında normal hamile kalmış biri olarak sana şunu söyliyim keseyi 7. Haftada gördük ara ara bi hafta kadar kahverengi akıntımda olmuştu ben adet oluyom daha doğrusu olamıyom zannettim meğer hamileymişim sakın dert etme inş en kısa zamanda görürsünGünaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
benim minigim de öğlene kdr hiç hareket etmedi resmen kafayı yicektim neyseki öğlen tekmeledi de rahat bi nefes aldım ne olacak sonumuz merak içindeyim :) parmağında oynatiyor beni ufacık şey :)günaydınlar herkese , uzunca bir zamandır giremedim , anneciğimi görünce sosyal medyayı unuttum : ))) umarım herkes iyidir , sayfalar akmış gitmiş okuyamadım , ayrıntılı için doktor araştırmakla meşgulüm bir de , bebeğimde dünden beri tekmelemedi kafaya taktım poffff
asıl doktoruma yarın gdeceğim ulstrason çeken doktor söyledi bunları bulantı ilacını hergün almamam gerekiyor zofran 8 mg kullanıyrum ama hergün alıyorum çalışıyorum çok zorlanıyorum çünkügeçmiş olsun, dr.a sormadın mı gerçi böyle zararı olsa dr vermezdi bence peki bu durum için ne yapılabilir birşey söyledi mi
wollex kullanan 3 kişi var bildiğim hatta birinin bebeği 2.5 yaşında , hala cok memnun olduklarını soluyorlardı bene tercihin güzel:) siz de güle gğle kullanın inş annesi
benim
benim minigim de öğlene kdr hiç hareket etmedi resmen kafayı yicektim neyseki öğlen tekmeledi de rahat bi nefes aldım ne olacak sonumuz merak içindeyim :) parmağında oynatiyor beni ufacık şey :)
Seker miktarı mg mi g mi? mg ise azıcıkmış yaw.
gr cnm tlfndan yazınca mg diye çıkmış heraldeSeker miktarı mg mi g mi? mg ise azıcıkmış yaw.
olumsuz birşey duyunca bence başka bir doktora daha gitmek de fayda var dir umarız öyle olmaz inşallah genede ALLAH in dedi olurhepimiz olumlu düşünelim diyoruz ama olumsuzlukları düşünmekten olumluya sıra gelmiyorgüzel haberler alıcazzz
ben de wollex alacaktim ama çok ağır hantal dediler kafamı karıştırdilar
50 gr 1 saat sürüyor canım.. aç gidiyorsun bi içecek içiyorsun onların verdiği 1 saat sonra kan alınıyor ama 100 gr da acken ictikten 1 saat ve 2 saat sonra alıyorlar kanı toplamda 3 kere yani sana hangisini yapacaklarCnm aç karnına gittin dimi bide kaç saat sürüyor haftaya yaptırıcam bende? Çok uzun sürüyorsa nasıl açlığa dayanıcam ya?
Günaydın anne adayları,
kısaca sizleri yaşadığımı anlatayım bir kaç sorum olacak çünkü
20 eylülde aşılama oldum 12.gün test 102 iki gün sonrası 212 çıktı hafif kanamalarım oldu alttan progestan kullandım cuma günü de keseyi görebilmek adına muayeneye gittik fakat kese görünmedi tekrar test istedi 1910 çıktı yani normal artması seviyede herşey güzel dedi ama çoğu kişi vajinal ultrasonda görülebilir diyor kahverengi kanama da aralıklarla dvm ediyor şimdi haftalık iğne verdi onu kullanıyorum .
sizler keseyi ve kalp atışlarını hangi haftalarda gördünüz ve kanamalarınız oldumu ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?