- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Hsonu hello baby e gittik herkes çok ovmüstü aradigin hersey var diye..gerçekten de öyle tüm marka arabaları denedim yok yok gibi bişi ama iyice aklım karişti bnm ne alacağımı hiç bilemiyorum suan..quinnyler 3 tekerlekli olanlar değil mi? onlarda denge problemi oluyor diyorlar 4 teker olsun diyorlarben baktım guınny tabi daha hafif ama diğeride güzel,aldın mı sen peki ne marka aldın?
nasıl yani cd dedıgı video şeklınde degıl mı?
benim ayrıntılıya giderken 2 li ve 3 lü testlerimi de götürmemi istediler. sizden de öyle bir sey ıstedıler mı?
çok heyecanlıyım bende yarın için. cd vereceklermiş. artık 7/24 onu izlerim heralde.
sizlere de cd verdıler mı?
ayrıntılı ınceleyınce bır sey buluyorlar ufak tefek ınsanın canı sıkılıyor. yaptırsan bır dert yaptırmasan başka dert.
kızlar ishal olacak gibi bağırsaklarım ağrıyor kıvaranıyorum kahve limon anında keser diye biliyorum içsem bi zararı olmaz demi
Hsonu hello baby e gittik herkes çok ovmüstü aradigin hersey var diye..gerçekten de öyle tüm marka arabaları denedim yok yok gibi bişi ama iyice aklım karişti bnm ne alacağımı hiç bilemiyorum suan..quinnyler 3 tekerlekli olanlar değil mi? onlarda denge problemi oluyor diyorlar 4 teker olsun diyorlar
benim
benim minigim de öğlene kdr hiç hareket etmedi resmen kafayı yicektim neyseki öğlen tekmeledi de rahat bi nefes aldım ne olacak sonumuz merak içindeyim :) parmağında oynatiyor beni ufacık şey :)
merhaba,
tekrar bir sorum olucak şimdi başka bir sayfada okudum vajinal ultrason düşük nedeni sakın baktırmayın diyor benim 4. haftada baktı şimdi bu hafta 5 olucak yine bakıcak büyük ihtimal sizlere alttan bakıldımı ve sizcede zararlımı ki ne yapmalıyım ...yapmayın dersemde doktora güvensiz mişim gibi bir durum oluşmazmı???
ben de haftasonu ebebek magazasında hepsine baktım. 4 teker ama on tekerlerı tek teker arkası çift teker olanlarda ve baston gıbı kapananlarda karar kıldım. çok çeşit var. gerçekten insanın kafası karışıyor. ben hem hafif olsun hem de kullanışlı olsun istedim.
hiç sorma ya daha şimdiden oyuncak etti : ))) hala tekme duymadım , ultrasonda çalışan bi arkadaşım bi doktor önerdi belki yarın ayrıntılı baktırrım ona, üni. de asistanlar bakıyormuş sıkıntılı bir durum yoksa yada torpil olmazsa esas doktoru göremiyomuşun özellerde de takipli hastalara kadın doğumcu bakıyormuş diğerlerine radyolog , arkdaşımın dediği yere gidecem
canım epey zaman giremedim ben foruma , hayırdır ne oldu ?
canım bende senin gibiydim taktım kalbindeki deliğe sonra fark ettim ki kendimi dinleyince bebeğim ben üzülünce hareket etmiyor ama güldüğüm zaman hiç durmuyor kıpır kıpır o yüzden onunla konuşarak kendimi hep motive ediyorum ilk bebeğimi kaybeden biri olarak onun benle olduğuna şükrediyorum kızım beni hissediyor bende onu artık babamızada tekmeyi vurunce oda işe giderken işten gelince hep seviyor nasıl benim kızım iyimi bugün dövdünmü anneyi daha çok vur sussun diyo o yüzden sende bebişinle konuşup kendini dinle allahın izniyle sağlıkla doğurcaz rabbim onları sağ salim bize bağışlasın
kızlar başım enteresan bir şekilde ağrıyor , tam tepemde ağrı birikip zonkluyor sonra gidiyor geri geliyor, akşamdan beri kısır döngü oldu geçmedi bu şekilde başı ağrıyan oldu ya, şimdide bi sağ tarafım ağrıyor bi sol tarafım gözlerimle birlikte , bu durumu hiç sevmedim.
benimde riskli gebeliğin asistanı bakıyor. üni hastanesinde açıkçası ben hep asistanın bakmasından yanayım. diğer riskli doktor genelde denk geliyor oda baktı bir kaç kere ama zırt pırt işi çıktı amniyosentez filan yaptı yan oda da birde ders veriyor filan sürekli meşgul zaten beğenmedim ben onu.ama asistanı tam tersi ilgili konuşkan. ultrasonda bana her şeyini gösteren. hatta rahim ağzı uzunluğumu bile gösterdi. her ilacımı takip eden bir doktor.ben belki 30 tane doktora gitmişimdir şimdiye kadar ama en kafama yatan bu asistan doktor oldu.çok anlayışlı ve herşeyi anlatan bir doktor. yani asıl doktor olan bana soğuk geldi. zaten habire geziniyor yerinde durduğuda yok özgüven patlaması yaşıyor herhalde hatun :)
yediğin bişi yüzünden ishal oluyorsan kesmende sakinca yok ama eğer enfeksiyon yuzundense kesilmez ishalkızlar ishal olacak gibi bağırsaklarım ağrıyor kıvaranıyorum kahve limon anında keser diye biliyorum içsem bi zararı olmaz demi
Aynen ben de hafif bişi olsun istiyorum ama travel sistem olsun istiyorum travellar da genelde ağır şaşırdım valla ne alacagimiben de haftasonu ebebek magazasında hepsine baktım. 4 teker ama on tekerlerı tek teker arkası çift teker olanlarda ve baston gıbı kapananlarda karar kıldım. çok çeşit var. gerçekten insanın kafası karışıyor. ben hem hafif olsun hem de kullanışlı olsun istedim.
Evet bnmki de suan güm güm vuruyor çok şükür :) aç karna meyve yemek bulandirmasin senin mideni? ben acken meyve yiyince bulanir da geneldeaynı şekilde benimde öyle oldu bugün birde kustum üstüne dedim zehirlendim mişimdi tepikliyo kızanım allah hakkımızda hayırlısını eylesin. aslında takmamak en iyisi ama yapacak birşey yok elimizde değil :)
Ayrıntılı usg bakan perinatolog dudagin yanaga uzanan sol tarafini daha uzun bi çizgi hat gibi gosteren bir goruntuden suphelenince toplamda uc saate yakin uc ayrı muayene ile net goruntu yakamya calisti her seferinde net acidan eminlik vercek bi pozisyon bulamadik hep golge gibi şüphe ettren bi goruntu olunca nadiren kac milyonda bi gorulen yan yarik olabilecegini dusundu ama o kadar az olasi biseymis ki olmayacagini dusundu dr hep tam kendimizo her sarta hazirlayalm konuşurken bebisim esneme emme refleksi gibi bi hareket yapti o karede agiz tam yuvarlanincs iki dudagin birlesim acisini gordu ve dr oh deyip o ihtimalin olmadgns kanaat getrdi yarik olsa iki dudagin birlesme köşesini bu sekilde goremezdik dedi ya goruntu bozukluğu ya kordonun aksi ya da geniş dudakli yahit sarkikyanakli olusundan yanilsima olduguns kanaat getrdi benim de rahatlmami istedi raporlamadi bile sşüpheli diye. Esim ve perinatolog ikna olsa da beb o evhamdan kurtulamiyorum iste napim bikere yetti o korku
devamlilik arz eden siddetli bas sgrilarinda dra danismaliyiz diye okudum gecen bi sitede bir ara sor istersen canm
bende şu dolabımı boşaltayım eski pantolonlarıma veda etme zamanı geldi.hepsi dizili duruyor dolapta ama hiç biri olmuyor. 3 tane hamile pantolonumu koyacağım sadece gerisini hurca kaldırıcam. asıl sıkıntı mont işi mont almam büyük ihtimal montun üstüne şal kullanırım. kısmetse doğumdan sonra zayıflarsam geri koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?