2015 Şubat Anneleri

mont meselesi benimde kafamda, eşim sana kaban alalım büyük diyor, bende ne yapacam idare edeyim diyorum

Bayanlar , bir kaç gündür sancı yaşıyorum. Tarifi biraz zor ama adet sancılarına benziyor. Önce karnım rahatsız edici düzeyde ağrıyor , sonra kasıklarıma , yumurtalıklarıma kramplar girmeye başlıyor. İğneler batıyor. Sonrasında nefes bile zor alıyorum. Çarpıntım başlıyor. Ve de sepsert bir karın. Ayrıca her kasık ağrısında olmasa da bi çoğunda belimde ağrıyor. Kendi kendine geçiyor evet. Ama mesala bu sabah en az 1 saat bu ağrıyı yaşadım. Doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum , çok şiddetli değil ama ne o zaman. Bebeğim bir yere toplanıyor , resmen bütün vücudunu tek bi yerde hissediyorum.
Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin. Artık Perinatoloğa gidemicem. Bu doktor da herşeye amaan olsun normal gözüyle bakıyor. O yüzden gitmeye bile gerek duymuyorum.

Evet bnmki de suan güm güm vuruyor çok şükür :) aç karna meyve yemek bulandirmasin senin mideni? ben acken meyve yiyince bulanir da genelde

yemediğim de de oldu canım ya. ben hala kan ilacından şüpheleniyorum zaten içerken bile kokusu midemi kaldırıyor. en iyisi farklı bir ilacı denemek.

Geçen gün bu hamilelik takviminin altındaki yazıda yalancı doğum sancıları yasayabilirsiniz diyordu sen benden brz daha ondesin belki öyle bişidir yasadigin

evet 3 teker olanlar ama yakınlarda 2 arkadaş aldı çok memnunlar...

yemediğim de de oldu canım ya. ben hala kan ilacından şüpheleniyorum zaten içerken bile kokusu midemi kaldırıyor. en iyisi farklı bir ilacı denemek.
Bnm de multivitamin bulandiriyor midemi ama kusturmadi hiç doktoruna söyle bakalım başka bişi verir belki kusmak iğrenç bişi çünkü

karında sertleşme tehlikeli diye biliyorum. internette yalancı doğum sancıları olabilir yazıyor. başka bir doktora gitmende yarar var biz ne dersek yanlış olur. bende olmuyor karnım normalde yumuşaktır. arada bebek kendini bir tarafa dayadığında oluyor sertlik. bazende gün içinde bir defa karnımda sertlik oluyor. işte bu yalancı sancı imiş. ağrı filan olmasına gerek yokmuş. doğum sancısı olup olmadığını biz bilemeyiz ki yada daha önce doğum yapmadıysan bilmen çok zor. en iyisi bir doktora daha gidip kontrol edilmen. çünkü artık riske atmamak lazım hiç bir ağrıyı sızıyı.

evet 3 teker olanlar ama yakınlarda 2 arkadaş aldı çok memnunlar...
aman ne biliyim her kafadan bi ses çıkıyor kimisi travel alma çok ağır oluyor baston tipi al diyor kimisi 3 teker Dengesiz oluyor diyor kendime araba alırken bu kdr düşünmedim ben

Cnm bilmiyorum kaç gr ama Allahtan hastane laboratuarı 24 saat açık sabah erkenden gidicem 7-8 gibi 2 saat sürüyor dedi laborant. Haftaya yaptırıyorum bende

Bnm de multivitamin bulandiriyor midemi ama kusturmadi hiç doktoruna söyle bakalım başka bişi verir belki kusmak iğrenç bişi çünkü

ya ben şu hamilelikte kullanılan ufak pembe şeker gibi olandan kullanıyordum sıkıntı yoktu. sonra ilacı yazdırmaya gittim aile hekimine oda bu kullandığımı yazmış eczanede farkettim.yarın iğnemi yazdırmaya gidicem söylerim yazılırken diğerini yazar.

Cnm bilmiyorum kaç gr ama Allahtan hastane laboratuarı 24 saat açık sabah erkenden gidicem 7-8 gibi 2 saat sürüyor dedi laborant. Haftaya yaptırıyorum bende
2 saat dediyse 100 gr o canım..o içecek brz aç karna mide bulantısı yapıyor internette herkes yanımda limon götürdüm falan diye yazmış bulantıyı kesmesi için ama testi etkiler mi bilemem onu

kizlar ferrari all in one travel system bebek arabasi kullanan var mi? araba cok guzel.internette gordum ozellikleri falan mukemmel ama hicbir magazada bulamadim izmirde fikri olan varmi bu arabayla ilgili?

Geçen gün bu hamilelik takviminin altındaki yazıda yalancı doğum sancıları yasayabilirsiniz diyordu sen benden brz daha ondesin belki öyle bişidir yasadigin

Bu haftalar için mi yazıyordu ?? Açıkçası korkuyorum erken değil mi bunları yaşamak için :/

Evet aslında riske atmamak lazım , ama belki burda yaşayan bilen vardır diye düşündüm. Çünkü internette net bi açıklama yok. 1 saat içinde 4 kasılma yaşıyorsanız doğum başlamış olabilir , doktorunuzla görüşün diyor mesala bi sayfa. Evet bi saat içinde 4 kasılma yaşıyorum ama o bahsedilen şiddetli sancılar olmuyor ve de uzun sürsede geçiyor. Normalde benim karnımda yumuşaktır. Ama bu sancılardan sonra , yada sancılarla birlikte çok sertleşiyor. Yarın şeker yüklemesi için gidicem mecburen. O sırada konuşmayı deniyim. Tepkisine göre başka doktora da sorarım artık allah gününde doğum nasip etsin inşallah

2 saat dediyse 100 gr o canım..o içecek brz aç karna mide bulantısı yapıyor internette herkes yanımda limon götürdüm falan diye yazmış bulantıyı kesmesi için ama testi etkiler mi bilemem onu
Canım bide sana ne sorucam burun tıkanıklığı için bruno kullandım hamileler içinde yazıyor . İlliadin ve otrivine kullanmayın hatta hiçbi sprey damla kullanmayun diyor internette. Randevum çarşamba doktoruma gidince sorucam ama ablana doktoru bişey dedimi yada bebeğe zararı falan var mı? Kafama takıldı şimdide bu

öf başım ağrıyor , uykumu alamadım, ayaklarım uyuşuyor , yemek mide bağırsak bırakmadı , bu gün nsldı anlamadım ben

aslına bakarsan bende çok kilo almadım 3,5 aldım ama aşırı şişlik var ve göbek bariz belli oluyor hatta kimi 6 aylık mı diye soruyor oysa 4 yeni bitti amannn hiçte umrum değil seviyorum ben göbeğimi oğluşumu daha neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…