2015 Şubat Anneleri

Peki travel sistemmi alıyorsunuz yoksa normal bebek arabası mı?

aslında gıderken aklımda travel vardı. ama cok hantallar. bos halını bıle cıkarıp takarken erkek kuvvetı ıstıyor. bı de ıcınde bebekle cıkarıp takılmaz, kaldırılmaz. en fazla kocayla avm de gezmelik olur. o yuzden daha kullanıslı olan baston bebek arabalarından almaya karar verdim. fikrim değişmezse. chicco liteway alcam.

Erkek bebelerrrrrrr size sesleniyorummmm çoğunluktayız benim burda yavuklummm varr demedi demeyin uleynnnnnnnn ismini bilemesemde kayınvaldem var ŞEREFRAZZ HATUN benim yavuklumdan uzak durun yoksam uçar pipilerrr

sata göre 20.haftaya yeni girdim usg ye göre 21 haftalık oldum sağlıkla büyüsün annesinin paşasıı

bebek büyüyor ve ben sürekli açım işin ilginç tarafı ben kilo yu çabuk alan biriyim yediğim halde kiloda almıyorum birden mi alırım acep ???

Aynen ben de hafif bişi olsun istiyorum ama travel sistem olsun istiyorum travellar da genelde ağır şaşırdım valla ne alacagimi

bence gıt dene derim. kendı basına hangısını rahat kullanabılıosun bı bak. ozellıklerını falan ıncele derim. ben de travel ile gittim baston arabaları beendım daha kullanıslı die.

ablam o spreyler olmadan yaşayamaz hale gelmişti canım..bisürü kbbci gezdi onlar yazdı ztn ki ablam da doktor ztn..çok şükür kizi da sağlıklı ama tabi ilaç sonuçta ben kendim başım çatlasa dahi bi minoset icmiyorum takintiliyim bu konuda..doktoruna sor bakalım ne dicek ya da prospektusunu bulabilirsen gebelik kategorisi ne bakabilirsin

ben de sinirlendim aynısını yaptım sadece 3 tane panti kaldı. ama montlar olmuyor artık hırka gıyıyorum. monta gecemedım.

Slm kızlar umarım herkes iyidir.uzun zamandır yazamadım . Cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz var.21+6 olmuş oluyoruz.siz hangi haftalarda yaptırdınız ?

bence git doktoruna ihmal etme.artık her durumu daha dikkatli değerlendirmemiz lazım.doktorların umursamaz tavırları yüzünden çekinip sormuyoruz ama hata ediyoruz. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bir doktora sormalısın burdaki herkes duyduklarından yada yaşadıklarından yorum yapacak ama sen farklı bir şey yaşıyor olabilirsin, umarım ciddi bir durum değildir

Yarın gidicem... Doğru söylüyorsun ama gerçekten doktorlardan çok bunaldım. Hiç anlayışlı olmuyorlar ve soru sorarken gözümün içine bakılması çok rahatsız edici... Amiiiinnn inşallahhhhh

bir doktora sormalısın burdaki herkes duyduklarından yada yaşadıklarından yorum yapacak ama sen farklı bir şey yaşıyor olabilirsin, umarım ciddi bir durum değildir

Evet olabilir , yarın erkenden randevum var. İnşallah ciddi değildir... Teşkkürler

kizlar ferrari all in one travel system bebek arabasi kullanan var mi? araba cok guzel.internette gordum ozellikleri falan mukemmel ama hicbir magazada bulamadim izmirde fikri olan varmi bu arabayla ilgili?
canım şirinyerde vardı bu forbeste geliyosan bu tarafa bak optimumda da vardı.

GAZ GAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…