- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
- 128
atamıyorum ki resim boyutu fazla geliyor kuzume at gorelim bi :)
evet canım eymen düşünüyoruz belkide yanına efe yide ekleyebilirizya oğluşum yazmışsında yenı dıkkat etttım ısım buldnuzmu benn bulamıyoruum
Peki travel sistemmi alıyorsunuz yoksa normal bebek arabası mı?
ben dün ebebek mağazsında casual cadillac travel sistem bir araba beğendik 779 tl hafif ve kullanışlıydı
Aynen ben de hafif bişi olsun istiyorum ama travel sistem olsun istiyorum travellar da genelde ağır şaşırdım valla ne alacagimi
ablam o spreyler olmadan yaşayamaz hale gelmişti canım..bisürü kbbci gezdi onlar yazdı ztn ki ablam da doktor ztn..çok şükür kizi da sağlıklı ama tabi ilaç sonuçta ben kendim başım çatlasa dahi bi minoset icmiyorum takintiliyim bu konuda..doktoruna sor bakalım ne dicek ya da prospektusunu bulabilirsen gebelik kategorisi ne bakabilirsinCanım bide sana ne sorucam burun tıkanıklığı için bruno kullandım hamileler içinde yazıyor . İlliadin ve otrivine kullanmayın hatta hiçbi sprey damla kullanmayun diyor internette. Randevum çarşamba doktoruma gidince sorucam ama ablana doktoru bişey dedimi yada bebeğe zararı falan var mı? Kafama takıldı şimdide bu
Ben travel bakıyorum. Bana fikir berebilirsiniz. Şimdilik tripper dan beğendik bi tane travel. http://www.ayhancocuk.com/travel-si...ex-lux-spor-bebek-arabasi-puset-new-2014.html bunu beğendik uygun ve kullanışlı olarak. Joker de gördük test ettik. Ama fikre açığım yinedePeki travel sistemmi alıyorsunuz yoksa normal bebek arabası mı?
ben de sinirlendim aynısını yaptım sadece 3 tane panti kaldı. ama montlar olmuyor artık hırka gıyıyorum. monta gecemedım.bende şu dolabımı boşaltayım eski pantolonlarıma veda etme zamanı geldi.hepsi dizili duruyor dolapta ama hiç biri olmuyor. 3 tane hamile pantolonumu koyacağım sadece gerisini hurca kaldırıcam. asıl sıkıntı mont işi mont almam büyük ihtimal montun üstüne şal kullanırım. kısmetse doğumdan sonra zayıflarsam geri koyarım
Ben travel bakıyorum. Bana fikir berebilirsiniz. Şimdilik tripper dan beğendik bi tane travel. http://www.ayhancocuk.com/travel-si...ex-lux-spor-bebek-arabasi-puset-new-2014.html bunu beğendik uygun ve kullanışlı olarak. Joker de gördük test ettik. Ama fikre açığım yinede
bence git doktoruna ihmal etme.artık her durumu daha dikkatli değerlendirmemiz lazım.doktorların umursamaz tavırları yüzünden çekinip sormuyoruz ama hata ediyoruz. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBayanlar , bir kaç gündür sancı yaşıyorum. Tarifi biraz zor ama adet sancılarına benziyor. Önce karnım rahatsız edici düzeyde ağrıyor , sonra kasıklarıma , yumurtalıklarıma kramplar girmeye başlıyor. İğneler batıyor. Sonrasında nefes bile zor alıyorum. Çarpıntım başlıyor. Ve de sepsert bir karın. Ayrıca her kasık ağrısında olmasa da bi çoğunda belimde ağrıyor. Kendi kendine geçiyor evet. Ama mesala bu sabah en az 1 saat bu ağrıyı yaşadım. Doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum , çok şiddetli değil ama ne o zaman. Bebeğim bir yere toplanıyor , resmen bütün vücudunu tek bi yerde hissediyorum.
Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin. Artık Perinatoloğa gidemicem. Bu doktor da herşeye amaan olsun normal gözüyle bakıyor. O yüzden gitmeye bile gerek duymuyorum.
bir doktora sormalısın burdaki herkes duyduklarından yada yaşadıklarından yorum yapacak ama sen farklı bir şey yaşıyor olabilirsin, umarım ciddi bir durum değildirBayanlar , bir kaç gündür sancı yaşıyorum. Tarifi biraz zor ama adet sancılarına benziyor. Önce karnım rahatsız edici düzeyde ağrıyor , sonra kasıklarıma , yumurtalıklarıma kramplar girmeye başlıyor. İğneler batıyor. Sonrasında nefes bile zor alıyorum. Çarpıntım başlıyor. Ve de sepsert bir karın. Ayrıca her kasık ağrısında olmasa da bi çoğunda belimde ağrıyor. Kendi kendine geçiyor evet. Ama mesala bu sabah en az 1 saat bu ağrıyı yaşadım. Doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum , çok şiddetli değil ama ne o zaman. Bebeğim bir yere toplanıyor , resmen bütün vücudunu tek bi yerde hissediyorum.
Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin. Artık Perinatoloğa gidemicem. Bu doktor da herşeye amaan olsun normal gözüyle bakıyor. O yüzden gitmeye bile gerek duymuyorum.
bence git doktoruna ihmal etme.artık her durumu daha dikkatli değerlendirmemiz lazım.doktorların umursamaz tavırları yüzünden çekinip sormuyoruz ama hata ediyoruz. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
bir doktora sormalısın burdaki herkes duyduklarından yada yaşadıklarından yorum yapacak ama sen farklı bir şey yaşıyor olabilirsin, umarım ciddi bir durum değildir
canım şirinyerde vardı bu forbeste geliyosan bu tarafa bak optimumda da vardı.kizlar ferrari all in one travel system bebek arabasi kullanan var mi? araba cok guzel.internette gordum ozellikleri falan mukemmel ama hicbir magazada bulamadim izmirde fikri olan varmi bu arabayla ilgili?
GAZ GAZBayanlar , bir kaç gündür sancı yaşıyorum. Tarifi biraz zor ama adet sancılarına benziyor. Önce karnım rahatsız edici düzeyde ağrıyor , sonra kasıklarıma , yumurtalıklarıma kramplar girmeye başlıyor. İğneler batıyor. Sonrasında nefes bile zor alıyorum. Çarpıntım başlıyor. Ve de sepsert bir karın. Ayrıca her kasık ağrısında olmasa da bi çoğunda belimde ağrıyor. Kendi kendine geçiyor evet. Ama mesala bu sabah en az 1 saat bu ağrıyı yaşadım. Doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum , çok şiddetli değil ama ne o zaman. Bebeğim bir yere toplanıyor , resmen bütün vücudunu tek bi yerde hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?