teşekkür ederim sonuçlar iyi de şükür ona sevindik.ayy
Ay geçmiş olsun canım ya çok sevimsiz bişi bu test neyse atlatmissin sorunsuz çok şükür
valla mı? geçmiş olsun. bende öyle dıyorum. ablam dedı senle gelecem ben yok mok dedım o tecrubelı yok olmaz dıyor bayılacak gıbı oluyorsun dedı.
keşke burdan yazaydım ama sana da demısler. dinlesek bıraz ınsanları aslında yararımıza. ben oyleyken bıle dıyorum desın ablam ben gıderim yalnız ne olacak sanki.
annem tuvalet deliğimi küçük yoksa kağıt değilde rulo mu düştü içine
ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
ben de 71 le kaladım hedefim 80 le doğuma gitmekti olmucak galibaben de 5 kilo aldım,şuan 78,5 im.son aylarda daha çok alınır diyolar.böyle giderse 90 olcam heralde
ben de 71 le kaladım hedefim 80 le doğuma gitmekti olmucak galibahadi 81 olsun
Hahaha koptum ya yorumaRulo diyebiliriz. Bir de ben kabız olmuştum oh rahatladım derken tuvalet tıkandı
sen beni sesle güldürdün Allahta seni güldürsün emiRulo diyebiliriz. Bir de ben kabız olmuştum oh rahatladım derken tuvalet tıkandı
şimdi 5 buçuk aylığızı benim hesabıma göre.hesaplama.net var orada kaçıncı gğnde olduğumuz yazıyor mesela 164. gündeymişim işte onu 30 a bölüyorum.yoksa hafta hesabından ay hesabını tam kestiremiyrum.ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
yani 81 le de gidemicem demek istiyomhedef çok şaşmamış , ha 80 ha 81 : ))
:):):) tam delisin ya işte 6 . ayın içindeyiz öle de geç bende anlamıyom 6 diyom bazen 5 bazen 7ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
ne yaptında tıkadın laaa.Rulo diyebiliriz. Bir de ben kabız olmuştum oh rahatladım derken tuvalet tıkandı
5,5 az yaa onu 6 yapsak.şimdi 5 buçuk aylığızı benim hesabıma göre.hesaplama.net var orada kaçıncı gğnde olduğumuz yazıyor mesela 164. gündeymişim işte onu 30 a bölüyorum.yoksa hafta hesabından ay hesabını tam kestiremiyrum.
töbe töbe içindeki şeytanı atmışın yani :) oda gitti tıkadıRulo diyebiliriz. Bir de ben kabız olmuştum oh rahatladım derken tuvalet tıkandı
7 de canım ben o an kaç hissedersem onu sölüyom kutumda 6 çıktı de sende5,5 az yaa onu 6 yapsak.
aynen yaa sanki aklıllarında kalıyorda her hafta soruyorlar komşular bi hafta 7 sonraki hafta 6 desem şaşırmazlar yani.:):):) tam delisin ya işte 6 . ayın içindeyiz öle de geç bende anlamıyom 6 diyom bazen 5 bazen 7ne gelirse
6 gibi diyorum. ben 3,5 aylık düşükten sonra kimse düşme kısmını bilmeden hamile kaldım. şimdi duyanlar diyor sen kaç aylık doğuruyorsun sürekli hamilesin diye.:):):) tam delisin ya işte 6 . ayın içindeyiz öle de geç bende anlamıyom 6 diyom bazen 5 bazen 7ne gelirse
kötü şey insanın içinde durmazmıştöbe töbe içindeki şeytanı atmışın yani :) oda gitti tıkadı
kız seni mi kırcam sana 6,5 olsun.5,5 az yaa onu 6 yapsak.
O da doğru aslında =)bence 30 dan sonrası geçmez gibi geliyor sürekli doğumu bekliyorsun ya. birde ağırlaşınca hiç geçmez zaman. hep evde oturmaktan. şimdi en azından dışarı çıkıp geziyoruz yürüyoruz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?