valla mı? geçmiş olsun. bende öyle dıyorum. ablam dedı senle gelecem ben yok mok dedım o tecrubelı yok olmaz dıyor bayılacak gıbı oluyorsun dedı.
keşke burdan yazaydım ama sana da demısler. dinlesek bıraz ınsanları aslında yararımıza. ben oyleyken bıle dıyorum desın ablam ben gıderim yalnız ne olacak sanki.
yaa ben güüüya tecrübeliyim ya ilk hamileliğimde böyle bi şey olmadı gittim paşa paşa yaptırdım hatta bunu mu bu kadar abartıyolar demiştim.aman ben ne biliim böyle yamulcağımı bu seferkinde.yok anam yok yanınızda biri olsun ne olur ne olmaz.
ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
ya aslında bunların hepsinin nedeni ben bir türlü bu ay hesabını anlamadım. 6 diyorum olmuyor beş diyorum olmuyor. bari artık biri sorarsa %41 kaldı derim.
şimdi 5 buçuk aylığızı benim hesabıma göre.hesaplama.net var orada kaçıncı gğnde olduğumuz yazıyor mesela 164. gündeymişim işte onu 30 a bölüyorum.yoksa hafta hesabından ay hesabını tam kestiremiyrum.
şimdi 5 buçuk aylığızı benim hesabıma göre.hesaplama.net var orada kaçıncı gğnde olduğumuz yazıyor mesela 164. gündeymişim işte onu 30 a bölüyorum.yoksa hafta hesabından ay hesabını tam kestiremiyrum.
6 gibi diyorum. ben 3,5 aylık düşükten sonra kimse düşme kısmını bilmeden hamile kaldım. şimdi duyanlar diyor sen kaç aylık doğuruyorsun sürekli hamilesin diye.
insanlar haklı toplamda 12 ayda doğum yapmış gibi olcam. biz askerlik gibi kısalır diye bekledik uzun dönem yapmış olacağım. ,
aman vaktinde olsun.
bence 30 dan sonrası geçmez gibi geliyor sürekli doğumu bekliyorsun ya. birde ağırlaşınca hiç geçmez zaman. hep evde oturmaktan. şimdi en azından dışarı çıkıp geziyoruz yürüyoruz falan
Çok sinirlendim ya ben saatleri sayarken detaylı için pat telefon dr acil işi çıkmış şehir dışına gidiomuş cumaya aldılar pofff nasıl beklicem iki gün daha