- 12 Ocak 2014
- 3.900
- 2.349
- 448
- 35
Canım arabanın markası ne ?saol canım normalde bunların hepsi 3200 falan tutuyo ama eşimin eniştesi mobilyacı hepsini gelişinden aldık 900 tl olan travel araba puset bize 550 ye geldi o yüzden uyguna aldık
Değil canım. Pazar günü kapalı diğer günler 08-18 arası açıkKızlar havuzlu han pazar günüde açık mı..
Italya'dayım ilk oğlumda 3 kere girdim :)zaman_siz arkadasim sen nerdeydin
ben fransadayim burdada 3 olmadi dort kere giriliyor ultrasona
benım öyle belırgın tekmeler yok zaten zar zor hıssedıyorum. oluncada mucıze gıbı gecmesın dıye ses soluk çıkarmadan duruyorum.
Doktora her ay gdıyosn dmi ? Her gttiğinde kılona ve tansiyonuna bakılmıyomu[/QUO
gidiyorum tabiki canım
bilmiyorum hiç kilo muhabbeti olmadı ama aile hekimliğinde ki kaydımdan haberi var
onlar yapıyor diye olabilir
Canım ben ilkinde 14.22.32. Haftaları yaptırdım bunda ise 13. 16. 21. Haftalarda bitti.selam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?
Mesela bunnlardanCanım mm ben istanbula keşke gelebilsem duydum orayıankara maalesef pahalı biraz.bu ay başı bende bir tane 10 lu hastane çıkışı alcam ama başka ne gerekli bilmiyorum.temizlik malzemelerini öğrendim ama kıyafet konusunda yardimci olun bana :)
22 ile 28 hafta aradinda yapiliomus ben acele etmistim doktorum oyle demisti gecen persembe yaptirdim. Ama kendi doktorum 15 gun icinde yaptirman lazim demisti. Ben 16.gun zar zor yaptirdim. Ordaki doktorda kizdi acelen ne die. Konyada sadece tip fakultelerinde yaptirio normal hastanelerde de varda buralarda profler bakio falan daha saglikli oluomus. Bence sıkıntı olmaz 28.haftaya kadar suresi var demistiselam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?
Demek ki ben doğru yapıyormuşumkızlar bunu izleyin bu sağa sola yatmak dert oldu bak adam nasıl güzel açıklamış. http://www.uzmantv.com/hamilelerin-yatis-pozisyonu-nasil-olmali
bende okudum hem bebış nefes almaktan zorlanıyor muş hiç yatmamaya çalışıyorum
masa başındayken eveet:)sevgili masa başı çalışan anneler.
sizin bebekler çalışırken de oynuyorlar mı?
ben inanmadım o zaman sağa yatan bir sürü gebe olabilir hepsi ölü doğum yapardı kordon dolanması basit bişey değil ki
ben bu adamın videolarını izliyorum hep çok bilgi veriyo
Demek ki ben doğru yapıyormuşumhayatta sağa yatamıyorum Daha çok kalbim çarpıyor, bir yerde okumuştum bebeğin kilo almasını sağlıyormuş yatış pozisyonu bak burada doktor bebeğe giden damarlardan bahsetmiş demek ki bu sol taraf..
buraya üye yapcam onuNirmali bikere 12-15 arasi sen cok konusma biz ve kk forum olarak daha iyi biliyoruz sende kimsin deseydin
Bende araştırma aşamasındayım en cok içine giyilen cıtcıtlı badilerden yarım kollu yada sıfır kol lazımmış,uzun kollu cıtcıtlı badiler komple ayaklı boydan tulum kışnoldğu için iyi oluyomş onlar kadifesi falan varmış .ayaklı alt aldım 3 tane falan oda çok lazım bi kalın battaniye bide 2 tane daha ince battaniye penye pazen falan.alt açma minderi var ondan
CAnım bnde her gün 100 mg alıyorum değerim 3.81 den 15 gün sonra baktırdım 1..14 e düşmüş ama 2 keredir afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken zorlandım kabızdım tsh mı yükseldi acaba die düşünüyorum. tahlili yaptırdığım 2 hafta oldu bugün. Artık ayda 1 değilde 15 de bir yaptırcam 1 ayda bnm 1.88den 3.81 e fırlamıştı ağustost - eylül arasında tedrgin oldum direkt 100e başladım ben dahiliyeciye sorup, endokrin uzmanına randevu bulamıyorum ki gideyim çok sinir bir il istnbul hastane ve sağlık konusunda devletler berbat sıra yok.kndi kadım doğum dr.umda şekerinin tansiyonun çıkmasından korkuyorum diyip bni iyice korkuttu. Ben troidle uğraşmaktn down send. riskleri yok ayrıntılı stresi derken çok stresli bir hamilelik yaşadım daha ilk bebeğim bu 2. 3. istesem onlarda nasıl geçer bilmiyorum yaa ayrıntılı vs herşey güzel gitti bu kezde bebeğim çok kilo alıyor ilerde gelişimi var die şekerin mi var tansiyonun mu var die tedirgin etti dr.um beni. Kadının böyle tedbirli ilerlemesi hoşuma gidiyor ama bnde ister istemez geriliyorum. Tansiyonum yoksa bile bunları kafaya takmaktn çıkacak resmen açılmış olan iştahım kapandı kızlar hiç bişi yiyesim yok şekerim çıkarsa die ayy tuzlu yemiyim hamur işi vs. ekmek yemiyim tansiyonum olmasın die tedirginlikten iştahım kapandı boş su içiom kahvaltı yapıom okadr akşam yemek yiyesim gelmiyor
baby hope travel sistem özellikleride bunlarmışCanım arabanın markası ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?