2015 Şubat Anneleri

selam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?

S Sond cnm ben ayakta biriyle konusurken yatarken otururken her turlu vuruyo zilli ne anlatmaya calisiyosa artik gecen gun agdaya gittim bu vurnaya basladi ay utandim bi an
benım öyle belırgın tekmeler yok zaten zar zor hıssedıyorum. oluncada mucıze gıbı gecmesın dıye ses soluk çıkarmadan duruyorum.
öyle böyle kıymetlı degıller. keşke deli gibi tekmelese.

Selam kızlar, havalar soğudu çamaşırlar bile kurumuyor artık, oğluşumun kıyafetlerini yıkasam erken mi acaba ???

selam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?
Canım ben ilkinde 14.22.32. Haftaları yaptırdım bunda ise 13. 16. 21. Haftalarda bitti.

Mesela bunnlardan

Eklentiler

• image.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 46
selam kızlar,
22 ile 28 hafta aradinda yapiliomus ben acele etmistim doktorum oyle demisti gecen persembe yaptirdim. Ama kendi doktorum 15 gun icinde yaptirman lazim demisti. Ben 16.gun zar zor yaptirdim. Ordaki doktorda kizdi acelen ne die. Konyada sadece tip fakultelerinde yaptirio normal hastanelerde de varda buralarda profler bakio falan daha saglikli oluomus. Bence sıkıntı olmaz 28.haftaya kadar suresi var demisti

Bizm dktr hastaneye geldiğinzde benm yanıma gelmeden tansiyon ve klo ölçtrun dyo yan odada her ay ki kılo artışına bakıyo.

ben bu adamın videolarını izliyorum hep çok bilgi veriyo

Annem 6 çocuk dogurmus o bile bilmiyor neyapcan eşyayı diyo.gitmis üç tane zibin almış ama sadece üst :)) yani alta ne giycek dedim bilmem diyo :) en iyisi gidip kendim alcam :))

kilosunun önde olmasına takılma. benimde aynı şekilde 2 hafta gibi bir süre önde çıkıyor son zamanlar önemli bu kilo olayı. doktor hiç şeker vs gibi bir şeyden bahsetmedi bana. şimdiki ölçümlerde 10 gün gibi bir sapma olabiliyor yeter ki geri kalmasın canım.kafa yapısı göbek çevresi haftasıyla uyumluysa kiloydu boyuydu hiç önemli değil. ayrıca tansiyon probleminde bebeğin gelişimi geri kalır ileri gitmez. benim yengemin 2. çocuğunda gebelik şekeri çıktı ileri düzey hemde insülün kullandı doğuma kadar. ama bebeği hiç öyle iri kilolu denmedi yani bazı durumlarda ilişkili oluyor. yoksa genetik tamamen gelişimleri. ayrıca benim annemde yüksek tansiyon vardı erkek kardeşimi doğururken kör oldu gözleri geçici süre düşün yani ölüyordu 2 3 gün hastanede yattı o zamanlar böyle incelenmiyordu fazla ama erkek kardeşim 4 kilo doğdu ayrıca 60 cm idi. yani gerilik filan olmadı. rabbim korusun onları biz tedbiri elden bırakmayalım ama lütfen bebeğin kilo almasına çok fazla takılma. yemenden içmenden geri kalma.ayrıca en son bir tanıdığımız doğum yaptı bebeğin kilosuna 3.500 denmiş ama doğumdan sonra bebek 2. kilo 800 gram doğmuş aradaki farkı görüyormusun :)

Canım arabanın markası ne ?
baby hope travel sistem özellikleride bunlarmış
Alüminyum Gövde
Doğumdan itibaren kullanılabilme
4 Pozisyonlu Tam Yatabilen Sırt Ayarı
Çift Yönlü Kullanılabilme
Ekstra Güvenlik Kilidi ve Tek Elle Kolay Katlanabilme
Taşıma Koltuğu ile Kullanılabilme Olanağı
360 ° Dönebilen 2x8” Ön Tekerlekler ve 2x12’’ Ayaktan Frenli Arka Tekerlekler
Tam Kapanabilen Rüzgarlıklı Tente
Çıkabilen Ön Bar
Ayarlanabilir Ayak Dayanağı
11,7 kg Puset ağırlığı, 3kg Taşıma Koltuğu(anakucağı aynı zamanda)
Maksimum 15kg Taşıma Kapasi
Ayak Örtüsü Hediyeli

Eklentiler

• urun_10.01.2014_05.16.51_ITLnz.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…