2015 Şubat Anneleri

Benim doktorum çok rahat her şeye yapabilirsin edebilirsin sorun olmaz falan diyip inanılmaz rahatlatan bi insan saçlarımda da beyaz var boyatabilirmiyim dedim nasıl olsa izin verir die kesinlikle hayır dedi çocukta katarakta sebep oluyomuş bebişim için dayanacam ve boyatmadım boyatmıcam bence sende boyama derim

Aynen ya beni de her gören ne güzel az kilo almışsın diyo ama kadın canavar gibi.. Bu son gidişimde de moralimi bozarsa başka bakcam.. Hayırlısı olsun :)

canım sordum çünkü ben toplam 4 kilo aldım ama doktorum çok kilo aldığımı söyledi :) sadece benim doktor mu arıza merak ettim yanlış anlama sormam yoksa kilosunu kimseye
Yok cnm sorun degil ama sen gayet iyi gidiyosun bunun neresi fazla senin doktor sana kilo aldirmadan dogum yaptirmak istiyo sanirim

Yok cnm sorun degil ama sen gayet iyi gidiyosun bunun neresi fazla senin doktor sana kilo aldirmadan dogum yaptirmak istiyo sanirim
toplam 9 kilo yeter diyo hayır şunu merak ediyorum yani bebk 600 gr dedi bunun eşi suyu plesentası falanda var neden bu kadar çok dedi anlamış değilim.

kız yok ne kesecek heralde 3 yıl oldu ilaç kullanıyorum ömürlük bu benim ilaç , bebekten dolayı dozu artacak şuan 4 gün 75, 3 gün 100 alıyorum , deneyimlerime göre 4 gün 100 , 3 gün 75 yapar : )))

CAnım bnde her gün 100 mg alıyorum değerim 3.81 den 15 gün sonra baktırdım 1..14 e düşmüş ama 2 keredir afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken zorlandım kabızdım tsh mı yükseldi acaba die düşünüyorum. tahlili yaptırdığım 2 hafta oldu bugün. Artık ayda 1 değilde 15 de bir yaptırcam 1 ayda bnm 1.88den 3.81 e fırlamıştı ağustost - eylül arasında tedrgin oldum direkt 100e başladım ben dahiliyeciye sorup, endokrin uzmanına randevu bulamıyorum ki gideyim çok sinir bir il istnbul hastane ve sağlık konusunda devletler berbat sıra yok. kndi kadım doğum dr.umda şekerinin tansiyonun çıkmasından korkuyorum diyip bni iyice korkuttu. Ben troidle uğraşmaktn down send. riskleri yok ayrıntılı stresi derken çok stresli bir hamilelik yaşadım daha ilk bebeğim bu 2. 3. istesem onlarda nasıl geçer bilmiyorum yaa ayrıntılı vs herşey güzel gitti bu kezde bebeğim çok kilo alıyor ilerde gelişimi var die şekerin mi var tansiyonun mu var die tedirgin etti dr.um beni. Kadının böyle tedbirli ilerlemesi hoşuma gidiyor ama bnde ister istemez geriliyorum. Tansiyonum yoksa bile bunları kafaya takmaktn çıkacak resmen açılmış olan iştahım kapandı kızlar hiç bişi yiyesim yok şekerim çıkarsa die ayy tuzlu yemiyim hamur işi vs. ekmek yemiyim tansiyonum olmasın die tedirginlikten iştahım kapandı boş su içiom kahvaltı yapıom okadr akşam yemek yiyesim gelmiyor

Aynen ya beni de her gören ne güzel az kilo almışsın diyo ama kadın canavar gibi.. Bu son gidişimde de moralimi bozarsa başka bakcam.. Hayırlısı olsun :)
benim doktoru bir görsen 160 boyu var kadın taş çatlasa 50 kilo ban diceğine kendi kilo almalı :)

toplam 9 kilo yeter diyo hayır şunu merak ediyorum yani bebk 600 gr dedi bunun eşi suyu plesentası falanda var neden bu kadar çok dedi anlamış değilim.
Nirmali bikere 12-15 arasi sen cok konusma biz ve kk forum olarak daha iyi biliyoruz sende kimsin deseydin

benim doktor hiç kilodan bahsetmiyor belkide bende değişiklik olmadıgı için sormuyor aile hekimliğinde ebe tartıyor oda rutin her gebeye yapıldıgı için
Doktora her ay gdıyosn dmi ? Her gttiğinde kılona ve tansiyonuna bakılmıyomu

ben gebelikten çok önce başlamıştım ilaca ve gebelik düşündükten sonra artırdı doktorum dozunu o yüzden güzel seyretti sanırım, çünkü 3 lerde falandı hep doz artınca sonra 1,7 ye indi 2 ay boyunca, bu ay 2,15 olmuş biraz daha artırır artık ,

sende canını sıkma tahminde bulunmuş ortada bişey yok dediğin gibi sonra düşüne düşüne çıkacak tansiyonun şekerin , hele bi belli olsun ki farzetki şeker çıktı enkötü ihtimal diyetle hamilelik boyunca kontrol altında tutuluyor , iş arkadaşımda çıkmıştı ondan biliyorum sadece diyetine dikkat etti çocukları gayet sağlıklılar kendi içinde büyütme , Allah büyüktür , stres insanın içinde çoğalıyor belki de sadece büyük bi bebek doğuracaksın öyle düşün , iştahını kapatma, benim arkadaşım bol bol yeşillik yemişti. doktorun önermiştir sana da yemen gerekenleri onları uygula canım benim.

@esoba cnm ben ayakta biriyle konusurken yatarken otururken her turlu vuruyo zilli ne anlatmaya calisiyosa artik gecen gun agdaya gittim bu vurnaya basladi ay utandim bi an

Bende araştırma aşamasındayım en cok içine giyilen cıtcıtlı badilerden yarım kollu yada sıfır kol lazımmış,uzun kollu cıtcıtlı badiler komple ayaklı boydan tulum kışnoldğu için iyi oluyomş onlar kadifesi falan varmış .ayaklı alt aldım 3 tane falan oda çok lazım bi kalın battaniye bide 2 tane daha ince battaniye penye pazen falan.alt açma minderi var ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…