Evet bende seviyorum :)ben bu adamın videolarını izliyorum hep çok bilgi veriyo
Bizm dktr hastaneye geldiğinzde benm yanıma gelmeden tansiyon ve klo ölçtrun dyo yan odada her ay ki kılo artışına bakıyo.
evet ya ben de hep bunları düşünüyorum altına ne giydircem diye yani bacak kısmına . tulumun altına çıtçıtlı badi ama alt kısma bişey bilmiyorum çift giydirmekten başka :sUzun Kollu citcitli body zaten çok almaliyiz ama 0-3 ay 0-6 ay kaçar tane ??? Bide altına Külotlu Çorap mi olacak
evet ya ben de hep bunları düşünüyorum altına ne giydircem diye yani bacak kısmına . tulumun altına çıtçıtlı badi ama alt kısma bişey bilmiyorum çift giydirmekten başka :s
bilmem kış bebeği olacaklar ya neyse battaniyeye sararız en kötü zaten hep kumdaklanacaklar ilk zamanlar sonra da kış biticek hop gezmelerAma zaten yatakta gerek varmı ki sence citcitli bady altında patikli penye pantolon yada tulum e üstüne zaten battaniye
bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.http://www.uzmantv.com/hamileligin-7.-ayinda-anne-karnindaki-bebek-ne-durumdadir
bu doktoru bende çok dinliyorum. bende yatış olarak genelde sola yatıyorum ama tabi uyuduktan sonra hangi tarafta uyuyorum bilememayrıca ben 7. ayıma girmişim bu doktorun dediğine göre vay be
Değil canım. Pazar günü kapalı diğer günler 08-18 arası açık
http://www.uzmantv.com/hamileligin-7.-ayinda-anne-karnindaki-bebek-ne-durumdadir
bu doktoru bende çok dinliyorum. bende yatış olarak genelde sola yatıyorum ama tabi uyuduktan sonra hangi tarafta uyuyorum bilememayrıca ben 7. ayıma girmişim bu doktorun dediğine göre vay be
ben boyadım 2 ay önce falan şimdi yine yarıya kadar bembeyaz artık umursamıyorum ama kasımda kuzenımın düğünü var yeniden boyayacam sanırım.
organık boya ıle boyadım ama çok fena kokuyor koku takıntım var kokusu bır hafta gıtmedı.
selam kızlar nasılsınız
ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor
resmen çığlık atasım geliyor
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.
elime gelen bişey yok ama sanki bıçak kesiği gibi yanma var.
doktora 15 gün sonra gideceğim netten araştırdım pek bişey bulamadım
bu durumla karşılaşan varmı bana bir çözüm bulabilecek yada
of yaaa hiç derdim bitmiyor valla utanıyorum artık size derdim var demeye
Çok geçmiş olsun..
Bende de kabızlık var ama allahtan kanama yok.ilk başlarda ağrı vardı çok kötü. bol bol su içiyorum, sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. Çalışıyorsan sürekli oturmamaya özen göster hareket et. başka ne yapılabilir bilemiyorum.
suyu bende çok içiyorum
yazın daha rahat içiyordum şimdi o kadar sık içemememe rağmen hala 3 litreyi bitirmeye çalışıyorum
oturarak çalışıyorum evet.
acaba kuru kayısı yesem faydası olurmuki
bu seferde ishale çevirir diye de korkuyorum ama
şu tarz bişi canım önünün dügmeli olması önemli emzirmek içinaldığınız geceliklerin resmini koyabilir misiniz ? ben hiç anlamıyorum bu işten gidip çiçekli gecelik falan almıyım sonra.
selam kızlar nasılsınız
ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor
resmen çığlık atasım geliyor
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.
elime gelen bişey yok ama sanki bıçak kesiği gibi yanma var.
doktora 15 gün sonra gideceğim netten araştırdım pek bişey bulamadım
bu durumla karşılaşan varmı bana bir çözüm bulabilecek yada
of yaaa hiç derdim bitmiyor valla utanıyorum artık size derdim var demeye
bol bol agız mendili bi de canımBende araştırma aşamasındayım en cok içine giyilen cıtcıtlı badilerden yarım kollu yada sıfır kol lazımmış,uzun kollu cıtcıtlı badiler komple ayaklı boydan tulum kışnoldğu için iyi oluyomş onlar kadifesi falan varmış .ayaklı alt aldım 3 tane falan oda çok lazım bi kalın battaniye bide 2 tane daha ince battaniye penye pazen falan.alt açma minderi var ondan
bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?