selam kızlar nasılsınız
ya benim bir derdim var
afedersiniz ama kabızlık problemi yaşamamama rağmen büyük tuvaletimi yaparken kanama oluyor
resmen çığlık atasım geliyor
yıllar önce kolonoskopi yaptırmıştım o zaman doktor hemoroidin var ama şimdi değil hamilelikte yada normal doğum yaparsan doğumdan sonra ortaya çıkar demişti.
elime gelen bişey yok ama sanki bıçak kesiği gibi yanma var.
doktora 15 gün sonra gideceğim netten araştırdım pek bişey bulamadım
bu durumla karşılaşan varmı bana bir çözüm bulabilecek yada
of yaaa hiç derdim bitmiyor valla utanıyorum artık size derdim var demeye
yok ya külotlu corap giydirilmez heralde cıtcıtlı bodynin üstüne ya alt üst takım giydiriliyor ya da tulum o kadar normal kısa corap giydirebilirsinUzun Kollu citcitli body zaten çok almaliyiz ama 0-3 ay 0-6 ay kaçar tane ??? Bide altına Külotlu Çorap mi olacak
Çok güzelmiş canım. Bunu bi kenara not alıyorumbaby hope travel sistem özellikleride bunlarmış
Alüminyum Gövde
Doğumdan itibaren kullanılabilme
4 Pozisyonlu Tam Yatabilen Sırt Ayarı
Çift Yönlü Kullanılabilme
Ekstra Güvenlik Kilidi ve Tek Elle Kolay Katlanabilme
Taşıma Koltuğu ile Kullanılabilme Olanağı
360 ° Dönebilen 2x8” Ön Tekerlekler ve 2x12’’ Ayaktan Frenli Arka Tekerlekler
Tam Kapanabilen Rüzgarlıklı Tente
Çıkabilen Ön Bar
Ayarlanabilir Ayak Dayanağı
11,7 kg Puset ağırlığı, 3kg Taşıma Koltuğu(anakucağı aynı zamanda)
Maksimum 15kg Taşıma Kapasi
Ayak Örtüsü Hediyeli
açılıp kapanması çok kolay çok ağır değil rahat bi arabaÇok güzelmiş canım. Bunu bi kenara not alıyorum
sen naptın 5 bin tl :) benim aldığım takım normalde 1500 falan baby hope internet sitesinden bak geyet güzel hem mobilyaları sağlamYaa kizlar oda alanlar yada bakanlar fiyatlari ne kadar ben bugun baktim ve şok gecirdim yaa begendigim modeller 5 bin tl falan o ney yaa ben yeni evlendim 5 bine salon takimi yemek odasi aldim vitrinsiz ama yani cook deilmi yaaa
Ciddenmi heryerr yolluyolarmi yaa bende bin besyz falan die dusundum ama sok gecirdim bi begendigimde 2900 tl yatagi uykuseti girince icinr 3600 edio iki magazaya girdim kafayi yedim moralim bozuldusen naptın 5 bin tl :) benim aldığım takım normalde 1500 falan baby hope internet sitesinden bak geyet güzel hem mobilyaları sağlam
biz de modokoda 5 bin e begendik oda takımını bisürü magazaya girdik hepsi aynı fiyatı veriyor anlasmıs gibiYaa kizlar oda alanlar yada bakanlar fiyatlari ne kadar ben bugun baktim ve şok gecirdim yaa begendigim modeller 5 bin tl falan o ney yaa ben yeni evlendim 5 bine salon takimi yemek odasi aldim vitrinsiz ama yani cook deilmi yaaa
bende hamile kalmadan önce vardı çok kötüydüm
birçok ilaç kullandım krem fitil falan ama hiç faydası olmadı hatta korkuyordum bu şekilde hamile kalırsam halim ne olur diye
kuru üzüm hoşafı yaptım hergün bir kase yedim yerken özellikle üzümün çekirdeklerini çiğnedim
bunu hiçbiryerden duymadım yada okumadım ama inanılmaz faydası oldu ve geçti kendimce iyi geleceğini falan düşündüm
birde kavrulmuş kabak çekirdeği onuda kaşıntım oluyordu onun için yedim
hamle kalmadan önce geçmişti ta ki bu haftaya kadar şimdi yine başladı ağrımaya ve yanmaya
hamilelikten dolayı tekrarladıgını düşünüyorum
asitli acılı ve baharatlı şeylerden uzak dur ayaklarını üşütmememye çalış
ve dayanamazsan mutlaka doktora git
geçmiş olsun
ben çıldırıcak gibi oluyorum çoğu zaman. nasıl zonkluyor var ya tuvalet sonrası. kanama desen ona keza.hemde nasıl kanama ilk defa olduğunda ödüm patladı başka yerimden mi geliyor diye ama sonra acımasından anladım. yani o kadar su içmeme rağmen hep kabızlık var aslında çoğu zaman kabız olmasam bile kanayabiliyor.doktora sordum ben malesef olabiliyor bol su iç posalı şeyler tüket dedi. bende meyve bol yemeye çalışıyorum o zaman biraz rahat tuvalete çıkabiliyorum. sana anca tavsiyem bu olabilir.
Nette okudum heryerde yazıyor canim
Yaa cok deilmi 5 bin bebek odasına yaa bu fiyatlar cook ucukbiz de modokoda 5 bin e begendik oda takımını bisürü magazaya girdik hepsi aynı fiyatı veriyor anlasmıs gibi
ben de yaptırmadım bu haftasonu gideceğim doktoruma ısrarla sordum geç değil mi diye hayır 25 ile 26. haftada yapıyorum dedi. merak etme.selam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?
kızlar bunu izleyin bu sağa sola yatmak dert oldu bak adam nasıl güzel açıklamış. http://www.uzmantv.com/hamilelerin-yatis-pozisyonu-nasil-olmali
Bebekler nefes alıyo mu ki? Oksijen falan göbek kordonundan gidiyo ona diye biliyorum..
Kordon hep dolanir hep acilirmis. Dogum esnasinda kordon dolanmissa sorun oluyor. yoksa bebek hareket ederken kordonla cok oynuyormus. Hamilelik takviminde yaziyordu tayzikli akis vardir dugum olsa da acilir diyorduIzledim. Sağa yatınca kordon dolanır falan demiyo.
Izledim. Sağa yatınca kordon dolanır falan demiyo.
Aynen genelde sola yada sırtüstü yatıyorum bakalım son aylarda nasıl yatcaz :)
bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.
kordonmu dolanıyormuş sağa yatınca. hurafe gibi geldi bana. 2 saat bile yatsak sağa yeterli oluyormuş. kordon dolanmasını okudum bende bebek ölümü çok nadir olabiliyormuş yoksa sürekli takip ile bebeğin gelişimini takip edince sıkıntı olmuyormuş. senin bebeğinmiydi kordon dolanmasından ölen yanlış hatırlıyor olabilirim. onun herhangi bir nedeni varmı ki.
canım bilmiyordum böyle bi olay yasadıgını cok üzüldüm..Allah hepimizin bebeklerini korusun sag salim kucağımıza almayı nasip etsinEvet canım doğru hatırlıyorsun. Nedeni yok işte kapalı kutu diyor Dr lar. Dolanınca müdahale bile edemiyorlarmış. Anca doğuma yakın görürlerse acil sezeryana alıyorlarmış o kadar. Benim meleğim kendi kordonu etrafında dönüp durmuş yavrum iki düğüm vardı kordonda ve sıkıydı yani kan akışını engellemiş. Cennette şimdi yavrum. Allahım inşallah tamamına erdirir kavuşuruz Bebişlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?