2015 Şubat Anneleri

ben çıldırıcak gibi oluyorum çoğu zaman. nasıl zonkluyor var ya tuvalet sonrası. kanama desen ona keza.hemde nasıl kanama ilk defa olduğunda ödüm patladı başka yerimden mi geliyor diye ama sonra acımasından anladım. yani o kadar su içmeme rağmen hep kabızlık var aslında çoğu zaman kabız olmasam bile kanayabiliyor.doktora sordum ben malesef olabiliyor bol su iç posalı şeyler tüket dedi. bende meyve bol yemeye çalışıyorum o zaman biraz rahat tuvalete çıkabiliyorum. sana anca tavsiyem bu olabilir.

Uzun Kollu citcitli body zaten çok almaliyiz ama 0-3 ay 0-6 ay kaçar tane ??? Bide altına Külotlu Çorap mi olacak
yok ya külotlu corap giydirilmez heralde cıtcıtlı bodynin üstüne ya alt üst takım giydiriliyor ya da tulum o kadar normal kısa corap giydirebilirsin

Çok güzelmiş canım. Bunu bi kenara not alıyorum

Yaa kizlar oda alanlar yada bakanlar fiyatlari ne kadar ben bugun baktim ve şok gecirdim yaa begendigim modeller 5 bin tl falan o ney yaa ben yeni evlendim 5 bine salon takimi yemek odasi aldim vitrinsiz ama yani cook deilmi yaaa

Yaa kizlar oda alanlar yada bakanlar fiyatlari ne kadar ben bugun baktim ve şok gecirdim yaa begendigim modeller 5 bin tl falan o ney yaa ben yeni evlendim 5 bine salon takimi yemek odasi aldim vitrinsiz ama yani cook deilmi yaaa
sen naptın 5 bin tl :) benim aldığım takım normalde 1500 falan baby hope internet sitesinden bak geyet güzel hem mobilyaları sağlam

sen naptın 5 bin tl :) benim aldığım takım normalde 1500 falan baby hope internet sitesinden bak geyet güzel hem mobilyaları sağlam
Ciddenmi heryerr yolluyolarmi yaa bende bin besyz falan die dusundum ama sok gecirdim bi begendigimde 2900 tl yatagi uykuseti girince icinr 3600 edio iki magazaya girdim kafayi yedim moralim bozuldu

biz de modokoda 5 bin e begendik oda takımını bisürü magazaya girdik hepsi aynı fiyatı veriyor anlasmıs gibi

ağrı çok yok sadece tuvalette oluyor ama üzüm hoşafını bende deneyeyim bari
sağolasın

meyveyi bu ara fazla tüketemiyordum yiyeyim bari yaaa
bendede işte kabızlık yok ama kanama hep var
korkuyorum artık yaa

selam kızlar,
23. haftamdayım. detaylı randevumu 10 gün sonraya verdi doktor. çok geç değil mi? benimle aynı haftada olup detaylı usgyi hala yaptırmayan var mı?
ben de yaptırmadım bu haftasonu gideceğim doktoruma ısrarla sordum geç değil mi diye hayır 25 ile 26. haftada yapıyorum dedi. merak etme.

Izledim. Sağa yatınca kordon dolanır falan demiyo.
Kordon hep dolanir hep acilirmis. Dogum esnasinda kordon dolanmissa sorun oluyor. yoksa bebek hareket ederken kordonla cok oynuyormus. Hamilelik takviminde yaziyordu tayzikli akis vardir dugum olsa da acilir diyordu

Izledim. Sağa yatınca kordon dolanır falan demiyo.

kordonmu dolanıyormuş sağa yatınca. hurafe gibi geldi bana. 2 saat bile yatsak sağa yeterli oluyormuş. kordon dolanmasını okudum bende bebek ölümü çok nadir olabiliyormuş yoksa sürekli takip ile bebeğin gelişimini takip edince sıkıntı olmuyormuş. senin bebeğinmiydi kordon dolanmasından ölen yanlış hatırlıyor olabilirim. onun herhangi bir nedeni varmı ki.

bende bir hafta sonra giriyorum o zaman ama 30X3 ay 90 gün ediyor . senin 104 günün varmış o 14 gün ne sayılıyormuş benım orda kafa karışıyor. 38 haftaya göre mı diyorlar acep.

Doğum için zaten dokuz ay on gün demezler mi?

Evet canım doğru hatırlıyorsun. Nedeni yok işte kapalı kutu diyor Dr lar. Dolanınca müdahale bile edemiyorlarmış. Anca doğuma yakın görürlerse acil sezeryana alıyorlarmış o kadar. Benim meleğim kendi kordonu etrafında dönüp durmuş yavrum iki düğüm vardı kordonda ve sıkıydı yani kan akışını engellemiş. Cennette şimdi yavrum. Allahım inşallah tamamına erdirir kavuşuruz Bebişlere.

canım bilmiyordum böyle bi olay yasadıgını cok üzüldüm..Allah hepimizin bebeklerini korusun sag salim kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…