Bana da ablam,kuzenim,eşim oraya giriyorsun her şeyi kafana takıyorsun girme diyorlar. Dedim her gün beni dinleyip, dertlerimi paylaşacaksanız girmeyeyim..Eşim sanırım benim burayı takip etmemden rahatsız oluyor. Hiç kimse ben iyiyim herşey harika demiyor herkes sorunlardan bahsediyor dedi. Ben de adı üstünde kulüp dedim. Hepimiz bişiler konuşuyoruz dedim. Aslında keşke etrafımızdaki insanlar bizimle empati yapabilseler. Burda hepimiz birbirimizi anlıyoruz. Zaten burdan başka biriyle konuşamıyorum bile.
Sadece dolap. Özel boyası organik.Sadece dolabı mı yoksa takım mı canım
Ahahahaha Olabilir Canım Ben Şimdiden Hevesliyim Vermeyecanım bnm oğlum gibi senin kızında desene ayaklar kafasındaydı bizede pipisini gösterdi dr.senin kızı benim oğlana gelin mi alsam napsak birlikte dikerler bacakları yukarı
Henüz mobilyalara bakmadığım için kıyas yapamadım canım ama tam takıma 1300-1500 diyen de var 5000 diyende. Sen beğendiysen en önemlisi oSadece dolap. Özel boyası organik.
Süper şeyler var hepsine ayrı bayıldım ama katalog işyerinde kaldı markasını unuttum. Adam dedi çilek mobilya bozdu ürünlerini yerini bu marka doldurdu. Y.dışına ihraç ediyorlarmış. Boyaları özel boya bebek büyüyüp dişleşe bile zararsız dedi.Çok beğendim çok güzel bu tarz mobilyalarin fiyati bu sanırım işte bunun karyolasi sifonyeri rafı takım olunca 5 bine yakın oluyor nerden bu dolap
Kaç haftalık doğdu bebek. Bende erken doğumdan korkuma o konuya çok takık oldumbende sebep arıyorum usg ye gırmek ıcın..
ablamın ılk cocugu erken doğumla dunyay geldı.gobek derısı oluşmadığı ıcın ıc organları dısarda dogmustu. sımdı 13 yasında..2. gebelıgındede kalbı delık dedı dr.perısan oldu ama çocuk dogdugunda hıcbırsey yoktu.. :) bebeklerın hemen hepsının kalbı delık olurmuş fakat ya doğuma yakın yada doğumdan hemen sonra hızla kapanırmış..rahat olıyı dusun dua et
cok guzelmısbayıldımmmm
kv sıyle görüşmeyen ve ömrünün sonuna kadarda gorusmemeyı düşünen bırı olarak hak verırım..bana uzak Allaha yakın.
Ya ne istiyorsunuz benim canan ablacımdanKızlar bakın ne buldum
Antifaktor xa diye bi test yapmisti ayrintiliyi yapan perinatolog deger 0,40 min isteniyomus 0,38 cikti bu hafta tekrarladik ,46 cikti normal bu defa ama riske atmayalim dedi gecmiste sinus trombozu gecirmistim hormonal tetikleme sknti i yapabilir dediBir nedeni var mı?
Ben aşırı su içen biriyim içip içip suya doymuyorum.hamilelikten önce dr şekerden şüphelendi çıkmadı şeker.ama böyle yükleme yapılmadı. Benim ailemde şeker yok sanırım aile ile çok bağlantılı.Ben de çok su içip duruyodum. Marifet sayıyodum. Şekerden miymiş ki
Bende denedim işe yaradi cnmBen denedim işe yarıyor ama etrafa bi çarşaf tutçanki buhar kaçmadın ve arada bi karıştıracan suyu
Iyi oldu bu tşk...Bunlarda liste şeklinde işinize yarar belki diye koydum kızlarrrr
Bana da ablam,kuzenim,eşim oraya giriyorsun her şeyi kafana takıyorsun girme diyorlar. Dedim her gün beni dinleyip, dertlerimi paylaşacaksanız girmeyeyim..
Ben 7/24 bebekten bahsediyorum kim o kadar sabırlı beni dinleyecek.
Antifaktor xa diye bi test yapmisti ayrintiliyi yapan perinatolog deger 0,40 min isteniyomus 0,38 cikti bu hafta tekrarladik ,46 cikti normal bu defa ama riske atmayali dedi gecmiste sinus trombozu gecirmistim hormonal tetikleme sknti bilir dedi
Ben aşırı su içen biriyim içip içip suya doymuyorum.hamilelikten önce dr şekerden şüphelendi çıkmadı şeker.ama böyle yükleme yapılmadı. Benim ailemde şeker yok sanırım aile ile çok bağlantılı.
Tam okuyamadım ama sanırım yüksek çıkmış sen
in ama çok zararlı mı yüksek çıkması benim arkadaşında yüksek dikkat etti hiç sıkıntı yaşamadı. Ölçtü sürekli ara ara tatlıda yedi. Bu hafta doğum yapacak.
İnşallah normal cikar canim. Benimde babam, dedem , babaannem hepsinde sonradan olma seker vardi. Umarim onlarin bir etkisi olmaz.Benim açlık şekerim hem düşük çıkardı. Hiç tokluk şekeri ölçtürmedim. 50 g şeker alıp bir saat sonra toşekerkluk şekerine bakıyorlar. Onda sınırın üstünde çıktı. 100 g la tekrar deniyceklermiş birkaç gün sonra. Benim ailemde sonradan olma şeker durumu var. Annem ve ananem ilaç kullandı ama hep sonradan çıktı şekerleri.
İnşallah normal cikar canim. Benimd
e babam, dedem , babaannem hepsinde sonradan olma seker vardi. Umarim onlarin bir etkisi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?