2015 Şubat Anneleri

Bana da ablam,kuzenim,eşim oraya giriyorsun her şeyi kafana takıyorsun girme diyorlar. Dedim her gün beni dinleyip, dertlerimi paylaşacaksanız girmeyeyim..
Ben 7/24 bebekten bahsediyorum kim o kadar sabırlı beni dinleyecek.

canım bnm oğlum gibi senin kızında desene ayaklar kafasındaydı bizede pipisini gösterdi dr. senin kızı benim oğlana gelin mi alsam napsak birlikte dikerler bacakları yukarı
Ahahahaha Olabilir Canım Ben Şimdiden Hevesliyim Vermeye Geçen Ayda Ayakları Kafasındaydı Şimdide Öleydi Babası Katil Etcek Bu Kız Beni Ne Bu Hep Mal Beyanında Bulunuyo Diyo

Çok beğendim çok güzel bu tarz mobilyalarin fiyati bu sanırım işte bunun karyolasi sifonyeri rafı takım olunca 5 bine yakın oluyor nerden bu dolap
Süper şeyler var hepsine ayrı bayıldım ama katalog işyerinde kaldı markasını unuttum. Adam dedi çilek mobilya bozdu ürünlerini yerini bu marka doldurdu. Y.dışına ihraç ediyorlarmış. Boyaları özel boya bebek büyüyüp dişleşe bile zararsız dedi.
Bir an onu dişlerken düşündüm.
Halı da var halının deseni ve dolabın desenleri aynı mesela.
Yarın markasını yazarım. Takımlar gerçekten 5000 civarı ama parçaları çok raflar masalar falanda var.

Kaç haftalık doğdu bebek. Bende erken doğumdan korkuma o konuya çok takık oldum

Bir nedeni var mı?
Antifaktor xa diye bi test yapmisti ayrintiliyi yapan perinatolog deger 0,40 min isteniyomus 0,38 cikti bu hafta tekrarladik ,46 cikti normal bu defa ama riske atmayalim dedi gecmiste sinus trombozu gecirmistim hormonal tetikleme sknti i yapabilir dedi

Ben de çok su içip duruyodum. Marifet sayıyodum. Şekerden miymiş ki
Ben aşırı su içen biriyim içip içip suya doymuyorum.hamilelikten önce dr şekerden şüphelendi çıkmadı şeker.ama böyle yükleme yapılmadı. Benim ailemde şeker yok sanırım aile ile çok bağlantılı.
Tam okuyamadım ama sanırım yüksek çıkmış senin ama çok zararlı mı yüksek çıkması benim arkadaşında yüksek dikkat etti hiç sıkıntı yaşamadı. Ölçtü sürekli ara ara tatlıda yedi. Bu hafta doğum yapacak.

Kızlarrr bakın ne aldım internetten sipariş verdim bugün geçti elime okumak için sabırsızlanıyorum artık engin bilgilerimi paylaşırım:) çok popüler bi kitapmış buarada

benim bacaklarım çok çabuk ağrımaya başladı ya. kramp tarzı ağrı değil bunlar bildiğiniz ağrı şeklinde sürekli hareket etmem gerekli ve pozisyon değiştirmem lazım. ayaklarımda hiç ısınmaz oldu havalar soğudu soğuyalı valla çorap patik ikilisine geçtim artık.

Kızlar midem çok fena yanıyor, haşlanmış patates yedim bana mısın demedi?

Bana da ablam,kuzenim,eşim oraya giriyorsun her şeyi kafana takıyorsun girme diyorlar. Dedim her gün beni dinleyip, dertlerimi paylaşacaksanız girmeyeyim..
Ben 7/24 bebekten bahsediyorum kim o kadar sabırlı beni dinleyecek.

Benim yakınlarım da daha bana nasılsın demeden kendi dertlerini anlatırlar. Konuşamam pek.

Antifaktor xa diye bi test yapmisti ayrintiliyi yapan perinatolog deger 0,40 min isteniyomus 0,38 cikti bu hafta tekrarladik ,46 cikti normal bu defa ama riske atmayali dedi gecmiste sinus trombozu gecirmistim hormonal tetikleme sknti bilir dedi

Hmm değişik bir durum. İnşallah çok iyi olur canım. Bebişine böylelikle daha çok kan gider belki.

Benim açlık şekerim hem düşük çıkardı. Hiç tokluk şekeri ölçtürmedim. 50 g şeker alıp bir saat sonra toşekerkluk şekerine bakıyorlar. Onda sınırın üstünde çıktı. 100 g la tekrar deniyceklermiş birkaç gün sonra. Benim ailemde sonradan olma şeker durumu var. Annem ve ananem ilaç kullandı ama hep sonradan çıktı şekerleri.

İnşallah normal cikar canim. Benimde babam, dedem , babaannem hepsinde sonradan olma seker vardi. Umarim onlarin bir etkisi olmaz.

İnşallah normal cikar canim. Benimd
e babam, dedem , babaannem hepsinde sonradan olma seker vardi. Umarim onlarin bir etkisi olmaz.

İnşallah canım. Sonradan olduğu için onların etkileyeceğini ben pek sanmıyorum. Hayırlısı bakalım Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…