2015 Şubat Anneleri

Lego ya da logo öyle bişi mi markası ? biz de aynen böyle yurt dışına çalışan biyerden beğendik de

ne demek, sor bakalım bende işe yaradı. bi de magnezyum+kalsiyum+d vitamini birarada ilaç verdi onu içtim, şimdi de devam ediyorum gun aşırı

benim doktor ilaç vermedi hiç , bulantı kusman yoksa besinlerden almak daha iyi olur dedi

Canım Bizim Doktor O Meyveyi Bilmiyomuş Söledim O Ne Yaa Dedi Kayseride Yetişen Bi Meyveymiş Dedim Bilgim Yok Dedi.

neyse olsun yılmayacam elbet çıkar bir bilen doktor : )))) çok teşekkür ediyorum canım ilgin için saolasın , nsl geçti ayrıntılı ?

ya aynen ben de ilk 3 ay çok rahat geçti bulantı yok kusma yok karın öne sivri cilt bozulmadı sivilce yok rüyalar tamam herkes erkek hissediyor , haahaaa ultrasonda bi çıktı kızce : ))) biz kendimizi erkeğe o kadar hazırlamışız ki, eşim doktora diyo ki , "şimdi kesin kız mı ?" : )))

Günaydın kızlar.

şeker yüklememizi yaptırdık. sorun yok. tiroid kontrolümü de yaptırdım o da bu ay çok iyi. plasentamız biraz aşağıdaydı o yukarı çıkmış : ) maşallah diyorum.

ve kızımın yüzünün resmini net bi şekilde çekebildik : ) rahat rahat yatıyordu annesinin koynunda. : )

Maşallah her şey yolunda.Allah bozmasın.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün gece 2 defa durup dururken burnum kanamaya başladı
hemde öyle böyle değil bi 10 dk durduramadım
ilk kez böyle kanama oldu korkuttu beni
gece uyurkende kanar diye çok korktum ama Allahtan kanamamış

Maşallah kuzucuğa , sonuna kadar sorunsuz devam etsin inşallahhhh

daha önce de kanar mıydı? Bir çarpma veya zorlama mı oldu? Durup dururken o kadar çok kanaması normal gelmedi bana.

daha önce de kanar mıydı? Bir çarpma veya zorlama mı oldu? Durup dururken o kadar çok kanaması normal gelmedi bana.
hiçbişey olmadı durup dururken kanadı yarım saat arayla
sonra kanamadı gece boyunca

Ahahahaha Olabilir Canım Ben Şimdiden Hevesliyim Vermeye Geçen Ayda Ayakları Kafasındaydı Şimdide Öleydi Babası Katil Etcek Bu Kız Beni Ne Bu Hep Mal Beyanında Bulunuyo Diyo

en son bizim kızda aynıydı hiç bana çekmemiş utanmazzzzzzz : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…