2015 Şubat Anneleri

Maşallah her şey yolunda.Allah bozmasın.

depresyona girmiyorum ya ondan
şaka bir yana sen de her şeyi oluruna bırak. hamileliği ağır geçireceğimiz varsa geçircez, başımıza allah korusun kötü bi şey gelecekse gelecek. yapacak bir şey yok. ben sana o yüzden diyorum iyi düşün iyi olsun canım benim

Bi yerde okumuştum olabilir diyordu, panik yapma ama doktoruna sor bence

Küçük kanamalar bende de oluyor hem ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama uzun süreli bol kanlı kanama korkuttu beni. Inşallah başka bir nedeni yoktur hamileliktendir.

canım geçmiş olsun , tansiyonunu ölçtün mü?

Bebişleri beklerken bir de tabii normal iş ve yaşam hayatımıza da devam ediyoruz. Her ne kadar pozitif şeyler düşünsek de bardağın dolu tarafından baksak da etkileneceğimiz yüzlerce şey oluyor. Annemle bir gün önce telde konuştum şekerim yükselmiş dedi kaç olmuş dedim 175 dedi. Bir gün sonra 50 g la şeker testi yaptırdım 172 çıktı ben herşeyden etkilendiğimi düşünüyorum. En iyisi etrafla konuşmamak zaten nasılsın diyen yok. O zaman etkilenecek bişey bulamayınca daha rahat oluyorum sanki.

valla yöntemler kişiden kişiye değişiyor tabiki...
ben olumsuz bir şey duysam da, "herkes de aynı olacak diye bir şey yok" diyip, içimi ferahlatıyorum. Allah'ım kimseye sıkıntı yaşatmasın.

Günaydınnnnn Bol tepikler hepimize kızlar . Kafaya takacak bir şey bulamamız temennisiyle öpüyorum sizi

Küçük kanamalar bende de oluyor hem ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama uzun süreli bol kanlı kanama korkuttu beni. Inşallah başka bir nedeni yoktur hamileliktendir.
sen 0,4 kullanıyodun di mi canım?iğneyi

Gunaydin herkese. Huzurlu, hamileligimizin tadini cikardigimiz bir gun olsun..
Temizlikci gelecek bugun. Evim temiz olcak, mutluyum : ))

çok güzelmiş,hayırlı olsun,bende eşimin başının etini yiyerekten mobilya takımını almış bulunuyorum,cumartesi kurulum yapılacak inşallah :)
ben beğendım sadece almak için bir iki ay düşünürüm daha.
biz kredi kartı kullanmıyoruz ondan dolayı zor oluyor bıraz mecbur nakit para ile almak zorunda kalıyoruz. tabii o da herzaman olmuyor.
alanlara çok imreniyorum bizde bir o aşamaya geçsek.

Benim yakınlarım da daha bana nasılsın demeden kendi dertlerini anlatırlar. Konuşamam pek.
herkesin aslında onu dinleyeceğini birine ihtiyacı var. benım kuzenım var sagolsun hamılelıgın basından berı bıkmadan usanmadan beni dinledi, teselli etti,çevredeki herkese tembihlemiş sebze pişirirseniz onu da çağırın diye. tabii yeri gelınce bende onu dınlıyorum.
benımde cok fazla arkadasım yok mesela.
burda öyle degıl ama derdımızı soyleyelım bırı dıkkatte almazsa bır alan bulunuyor mutlaka. yoksa bu kadar uçmuş kadını kim çeker.

bende senden olucam galıba ama yuksek cıkar dıye endıslenmıyorum pek.
belkı dıyorum dıkkat ederım tatlı falan yemem korkarımda. değişik bır yaklasım biliyorum ama motive olmak için dıyorum.
hayatım boyunca bal yıyen bırı degıldım son gunlerde aksamustu bir dılım ekmek ustu bala sardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…