hiçbişey olmadı durup dururken kanadı yarım saat arayla
sonra kanamadı gece boyunca
Bunlarda liste şeklinde işinize yarar belki diye koydum kızlarrrr
Maşallah her şey yolunda.Allah bozmasın.
Maşallah kuzucuğa , sonuna kadar sorunsuz devam etsin inşallahhhh
Bi yerde okumuştum olabilir diyordu, panik yapma ama doktoruna sor bence
Cok geçmiş olsundoktoru dün aradım şeker yüklemesi için
daha dönmemiş yurt dışından
yarın dönecekmiş sözde
işyeri hekimine soracağım geldiğinde
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün gece 2 defa durup dururken burnum kanamaya başladı
hemde öyle böyle değil bi 10 dk durduramadım
ilk kez böyle kanama oldu korkuttu beni
gece uyurkende kanar diye çok korktum ama Allahtan kanamamış
depresyona girmiyorum ya ondan
şaka bir yana sen de her şeyi oluruna bırak. hamileliği ağır geçireceğimiz varsa geçircez, başımıza allah korusun kötü bi şey gelecekse gelecek. yapacak bir şey yok. ben sana o yüzden diyorum iyi düşün iyi olsun canım benim
canım geçmiş olsun , tansiyonunu ölçtün mü?
umarım onun ve benim için en iyi karar verilmiştir. güzel dileklerin için teşekkür ederim:)Hmm değişik bir durum. İnşallah çok iyi olur canım. Bebişine böylelikle daha çok kan gider belki.
Bebişleri beklerken bir de tabii normal iş ve yaşam hayatımıza da devam ediyoruz. Her ne kadar pozitif şeyler düşünsek de bardağın dolu tarafından baksak da etkileneceğimiz yüzlerce şey oluyor. Annemle bir gün önce telde konuştum şekerim yükselmiş dedi kaç olmuş dedim 175 dedi. Bir gün sonra 50 g la şeker testi yaptırdım 172 çıktıben herşeyden etkilendiğimi düşünüyorum. En iyisi etrafla konuşmamak zaten nasılsın diyen yok. O zaman etkilenecek bişey bulamayınca daha rahat oluyorum sanki.
sen 0,4 kullanıyodun di mi canım?iğneyiKüçük kanamalar bende de oluyor hem ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ama uzun süreli bol kanlı kanama korkuttu beni. Inşallah başka bir nedeni yoktur hamileliktendir.
ben beğendım sadece almak için bir iki ay düşünürüm daha.çok güzelmiş,hayırlı olsun,bende eşimin başının etini yiyerekten mobilya takımını almış bulunuyorum,cumartesi kurulum yapılacak inşallah :)
herkesin aslında onu dinleyeceğini birine ihtiyacı var. benım kuzenım var sagolsun hamılelıgın basından berı bıkmadan usanmadan beni dinledi, teselli etti,çevredeki herkese tembihlemiş sebze pişirirseniz onu da çağırın diye. tabii yeri gelınce bende onu dınlıyorum.Benim yakınlarım da daha bana nasılsın demeden kendi dertlerini anlatırlar. Konuşamam pek.
bende senden olucam galıba ama yuksek cıkar dıye endıslenmıyorum pek.Benim açlık şekerim hem düşük çıkardı. Hiç tokluk şekeri ölçtürmedim. 50 g şeker alıp bir saat sonra toşekerkluk şekerine bakıyorlar. Onda sınırın üstünde çıktı. 100 g la tekrar deniyceklermiş birkaç gün sonra. Benim ailemde sonradan olma şeker durumu var. Annem ve ananem ilaç kullandı ama hep sonradan çıktı şekerleri.
valla bana da geldi bugun bıraktım işe geldım. inşallah uzun zamandan sonra ılk kez evım temız olacak.Gunaydin herkese. Huzurlu, hamileligimizin tadini cikardigimiz bir gun olsun..
Temizlikci gelecek bugun. Evim temiz olcak, mutluyum : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?