newjoy markası bu da linki. ben modellerden laura olanı beğendım ama genç odalarının dolapları var onları da beğendım.Lego ya da logo öyle bişi mi markası ? biz de aynen böyle yurt dışına çalışan biyerden beğendik de
günaydın. birde örgü delisi oluyorlar. benım kuzenınkını gecen ıkı tane örmüşler dışarı çıktılar yüz kez sordu anne saçım bozulmuş mu diye.Günaydın günümüz huzur ve saglikla gecsin inşallah. . Kiz anasi olmak zor is bi gidim saci kucukhanimin istedigi gibi baglayacam derken ise gec kaldik iyi mi
ölçmedim evde tansiyon aleti yoktu
benim tansiyonum genelde düşüktür ama acaba tansiyondanmı olduki
hiç düşünmemiştim
sağol canım. ya aslında benımde başından beri ciddi bir problemım olmadı ama yapı meselesı bırazda. siz Avrupalılar bıraz daha rahat oluyorsunuz sankı bu konuslarda.depresyona girmiyorum ya ondan
şaka bir yana sen de her şeyi oluruna bırak. hamileliği ağır geçireceğimiz varsa geçircez, başımıza allah korusun kötü bi şey gelecekse gelecek. yapacak bir şey yok. ben sana o yüzden diyorum iyi düşün iyi olsun canım benim
yok canım benımkı zaten az tepıklı bır kez attıgı anda musait bır yerdeysem hemen tel elıme kameraya cekıcem dıye bekle bekle tık yok daha. işyerınde bıle bazen kapıları kapatıp göbegımı acıyorum. biri görse es kaza üşütük dıyecek.bebeğinin hareketlerine doyamayan bir tekmeden sonra ikincisini pür dikkat bekleyen bir benmiyim acaba
canım odada buyuk ıhıtmalle bebek yatmayacak. üst katta oda zaten orada yalnız kalamaz. sadee dolap ve şifonyer olacak. öylesıne bır oda . ondan dolayı kararsızım ama bılgılı annişler dolap olmadan olmaz dıyor. bebeğın kıyafetlerı ayrı hıjyenık bır yerde olmalıymıs ve bıldıgımın aksine cok fazla eşyası oluyormuş bebeklerın.gunaydın kızlarr.. esoba cok guzel cnm dolap ama nacızane ayakları daha uzun bısey alırsan altını temız tutma ımkanın olur belkı bebıslerımız allerjık olcak toza felan gelemıcekler kı kzım oyleydı maaleesef...
lıtchı bıse danıscam cnm bı fıkrın vardır belkı tetonozun 2. dozunu vurdurcamda hastayım baya yaparlarmı acaba?
yok canım benımkı zaten az tepıklı bır kez attıgı anda musait bır yerdeysem hemen tel elıme kameraya cekıcem dıye bekle bekle tık yok daha. işyerınde bıle bazen kapıları kapatıp göbegımı acıyorum. biri görse es kaza üşütük dıyecek.
evet cnm bebıslerın baya esyası oluyo ufak ufak ama hepsıde gereklı seyler... nasıl ıcıne sınerse oyle yap tabıkı cnm... allah guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın...canım odada buyuk ıhıtmalle bebek yatmayacak. üst katta oda zaten orada yalnız kalamaz. sadee dolap ve şifonyer olacak. öylesıne bır oda . ondan dolayı kararsızım ama bılgılı annişler dolap olmadan olmaz dıyor. bebeğın kıyafetlerı ayrı hıjyenık bır yerde olmalıymıs ve bıldıgımın aksine cok fazla eşyası oluyormuş bebeklerın.
valla sen deriden ibaretsin sanırım benım kaç katman var arada öyleyken bile bazen atınca dışardan görüyorum. çok az öyle güçlü atıyor bunde bır kaç defa. ama ıyı olsunda tekmelemese de olur . gerçekten dünyanın en güzel duygularından biriymiş. benım gıbı zor mutlu olan bırı bıle sonsuz mutluluk duyuyorum tekmelerden.canım sen geç hissetmeye başladın bak gör 2-3 hafta sonra sağdan sola döndüğünü bile hissedeceksin
benmde ilk hissetmeye başladığımda sadece bi pıt yapıyordu şimdi maşallah içeride kolbastı oynuyor
akşam uzantım koltuğa tv seyrediyorum göbeğimi açtım başladı hareketlere
ben güldüm eşimde noldu diyor dedim dönüp duruyor içimde.
hadi be sana öyle geliyodur diyor
sonra o da dokundu takip etti falan
bi sağıma geçiyor bi soluma
karnımın inp çıkması çok net belli oluyor
ben anca 4 kilo alabildim çocuk ayağını dayasa görebileceğim heralde
valla sen deriden ibaretsin sanırım benım kaç katman var arada öyleyken bile bazen atınca dışardan görüyorum. çok az öyle güçlü atıyor bunde bır kaç defa. ama ıyı olsunda tekmelemese de olur . gerçekten dünyanın en güzel duygularından biriymiş. benım gıbı zor mutlu olan bırı bıle sonsuz mutluluk duyuyorum tekmelerden.
kızlar bu arada dün akşam birşey öğrendim
hani bazılarımız şeker yüklemesine karşılarya
belki fikriniz değişir diye anlatmak istedim
arkadaşım ağustosta doğum yaptı
o ve eşide canan karataı dinleyip hamileliğinde şeker yüklemesi yaptırmamış
doktoruna istemediğini belirtmiş
neyse bu doğum yaptıktan sonra rahatsızlanmaya başlamıştı ara ara
yani tatlı bişey yedikten sonra çarpıntı yapıyordu bazen
ama sürekli değildi
geçen gün doktora gitmiş doktora anlatmış durumunu
doktor endokrine göndermiş
tahliller testler falan yapılmış
meğer kızda gizli şeker varmış
doktor bir güzel fırçalamış bunu neden gebelikte şekerini ölçtürmedin diye
bebeğede geçmiş olabilir diye onuda muayeneye göndermiş
şimdi fakülteden randevu almaya çalışıyorlarmış
diyet vermiş kız 50 kilo ama diyet yapıyor
diyete dikkat etmezsen 3 sene sonra şeker hastası olur ömür boyu insülin kullanırsın demiş
diyete dikkat edip çok iyi takip ederse 5 sene sonra kullanırmış
yani her durumda şekerden kaçınması gerekiyor
akşam aradı sen sen ol kesinlikle yaptır şeker yüklemesini ben yaptırmadım nelerle uğraşıyorum dedi.
e annende babanda falan varmıydı dedim
babaannesinde varmış sadece ve babası 6 kardeş hiçbirinde çıkmamış arkadaş 3 kardeş diğerlerinde yok sadece onda çıkmış o da gizli şekermiş.
Çok Şükür Güzel Geçti Canım Güzel Haberler Alınca İnsanında Keyfi Yerine Geliyo. Darısı Giricek Diğer Arkadaşların Başınaneyse olsun yılmayacam elbet çıkar bir bilen doktor : )))) çok teşekkür ediyorum canım ilgin için saolasın , nsl geçti ayrıntılı ?
neyse bunada şükür sen dokuz ay kusarım diye korkuyordun o olmadı bari. işte doguma kadar da en fazla 10 kilo alırsın. benım arkadaş bu günlerde dogum yapacak 9 kilo aldı bebek şu anda 3,200 sankı kılo ıle cok alakalı degıl bu işler.3,5 olmustur belkı.akşam resmimi çekip koyacağım
ya düşün pantolon bedenim 27
hala eski kotlarımın içine giriyorum
şu bileğin yanındaki kemk varya top gibi o bile bileğimden kalın görünüyor
dünyanın en güzel duygusu olduğuna kesinlikle katılıyorum
o tepik attıkça bağıra çağıra seviyorum onu
konuşuyorum gelecek planlarımdan bahsediyorum
görmeden aşık olduğum varlığım
kızlar ya, şu şeker olayı kafamı karıştırdı, benden doktorum istemedi. kiloma baktı, ailede şeker hastası var mı dedi yok dedim, istemedi. ne yapsam acaba?
Hayır yapmıyolar ben de bu hafta biraz kırıktım soğuk algınlığı yapmadı hemşire bi hafta on gün sonra gel dedi aşı zaten bitkin düşürüo daha kötü olursun dedi 30. Haftaya kadar yolu varmış cnmgunaydın kızlarr.. esoba cok guzel cnm dolap ama nacızane ayakları daha uzun bısey alırsan altını temız tutma ımkanın olur belkı bebıslerımız allerjık olcak toza felan gelemıcekler kı kzım oyleydı maaleesef..
lıtchı bıse danıscam cnm bı fıkrın vardır belkı tetonozun 2. dozunu vurdurcamda hastayım baya yaparlarmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?