Sabahtan beri yazdıklarınızı okudum durdum. Burda varsa bile kalmamıştır ki bu saate. Hep istanbulda sanıyordum Feyza yazınca a dedim o izmirde :) neyse bir bakayım birazdan çıkıcak dışarı belki bulurum şansıma.
Merhaba hanımlar.
KK nın EN leri yarışmasında aday belirleme süreci başlamıştır.
Sizlerde adaylarınızı bildirmek isterseniz aşağıdaki linkten konuya giriş yapabilirsiniz.
krizantemcik
biz bugün eyüp mobilyacılar sitesine gittik 3 kapılı dolap, büyüyen beşik, şifonyer, oyuncak sandığı ve raf 3800 tl ama modokodaki kalite yok @esoba havuzlu handa herşey var ucuzu da kalitelisi de bakmakta fayda var :) ben birşeyler aldım fotoğrafta çektim ama yüklenmedi... gecelik-pijama için oraya gitmek lazım ne kadar olacağımı bilemediğim için almadım gecelik 70tl pijama 50 tl
Sabahtan beri yazdıklarınızı okudum durdum. Burda varsa bile kalmamıştır ki bu saate. Hep istanbulda sanıyordum Feyza yazınca a dedim o izmirde :) neyse bir bakayım birazdan çıkıcak dışarı belki bulurum şansıma.
:) annemde kalkmış napcan silikon yorganı yün doldurayım evde var diyo ben yatamıyom izmirin sıcağında yünle çocukmu yatsın :) koca kış battaniye ile geçiyo yorganlarda daha çeyizde geldiği gibi kırmızı kurdale var
krizantemcik
biz bugün eyüp mobilyacılar sitesine gittik 3 kapılı dolap, büyüyen beşik, şifonyer, oyuncak sandığı ve raf 3800 tl ama modokodaki kalite yok @esoba havuzlu handa herşey var ucuzu da kalitelisi de bakmakta fayda var :) ben birşeyler aldım fotoğrafta çektim ama yüklenmedi
3800 verip kalitesiz almaktansa 5 verip kaliteli almak daha mantıklı bence o zaman.. ztn eşim de modokodan yana pazarlık yapabilsek modokoda inerler kesin brz daha ama ne ben ne eşim hiç pazarlık yapamıyoruz :)
:) annemde kalkmış napcan silikon yorganı yün doldurayım evde var diyo ben yatamıyom izmirin sıcağında yünle çocukmu yatsın :) koca kış battaniye ile geçiyo yorganlarda daha çeyizde geldiği gibi kırmızı kurdale var
Benim dr dr un orda varmış bir tane. Yarın gidince bir bakayım dedim ama sadece bugun mu bu kampanya? Sanki öyle gördüm gibi. Bu akşam bulmaya çalışayım bakalım gideceğim yere yakın varsa çok iyi olur. Bir de tabii kaldıysa Küvet alırım ben de
Benim dr dr un orda varmış bir tane. Yarın gidince bir bakayım dedim ama sadece bugun mu bu kampanya? Sanki öyle gördüm gibi. Bu akşam bulmaya çalışayım bakalım gideceğim yere yakın varsa çok iyi olur. Bir de tabii kaldıysa Küvet alırım ben de
3800 verip kalitesiz almaktansa 5 verip kaliteli almak daha mantıklı bence o zaman.. ztn eşim de modokodan yana pazarlık yapabilsek modokoda inerler kesin brz daha ama ne ben ne eşim hiç pazarlık yapamıyoruz :)
Peşin alıcaksanız 3500e kadar bile indirebilirsiniz. Bebişin için pazarlık yapacağını düşün o cesaret gelir normalde yapamadığımız şeyleri bebişim için diye düşününce yapabiliyoruz.