Haydeee çok mu gerekliymiş ne için alıyorlar bari organik falan olsun boya. Bir de onu araştırıcam desene
aynen en aından ıkı alt ust daha alayım 2 tanede tulum alcam bı yeleğim var bı tanede örecek kv. ya şu süt saklamak için bşey alınıyomş napcamki onu bıde süt sağmak için işee yararmı alayımmı.Alt ust takım bikaç tane daha al bence degsmek gerekio cunku pjama gibi biseyler eklenebilir iki parçali ya da tek tulum seklinde.kalin bir iki tulum alinablir eldiven pamuklu sapka alt acma seti kundak battaniye diye bisey var disarda iyi oluyor bebisi koza gibi tutuyor icinde. Bir iki yelek corap vb
aynen en aından ıkı alt ust daha alayım 2 tanede tulum alcam bı yeleğim var bı tanede örecek kv. ya şu süt saklamak için bşey alınıyomş napcamki onu bıde süt sağmak için işee yararmı alayımmı.
yorganla yastık bulmuş annem almış :) şansıma bi o kalmış.Cnm zaten her renkten birer kuvet getirmisler
Benim de doğum karnem duruyo ayak izim boyum kilom aşılarım hepsi var üstünde. Güzel bi anı benim için evime getirdim annemden, saklıyorum onu saklıycam da. Benim ilk bilgilerim 19 yıllık o kağıt.Açıkçası tam olarak niye aliyolar bilmiyorum dogum karnesinde oluyor sonra bize veriliyor o karne elzem bisey mi bilmiyom zararlı kimyasal olmadgni umut ediyorum sonucta Yenidoğan. Ama o ilk ayak izi cok sirin oluyor minicik adimina kurban oldugum diye bakip duruyorsun
Benden duzgun bisey beklenilmez :)Evet farklı piyasadakilerden
Valla onu iyi yapmisyorganla yastık bulmuş annem almış :) şansıma bi o kalmış.
catı muayenesi dedikleri pelvis kemiğinin muayenesi kemik doguma yakın açılıyor bebek ordan cıkıyordeğil sanırım çatı başka bir şey. rahimde doğum yakınken acılıyormus onla ılgılı .yuz kez konustuk hiç dersime çalışamamısım bende.
iyi oldu ya yumuşacık silikon içi hafifte bebeğe ağırda gelmez iyi oldu bi nevresim alırım üstüne geçirmelik tamamValla onu iyi yapmis
Cnm boyle diyince bakakaldim valla ben annemle ciktim suan evde hepsi birbirine girmis durumda bende 3 uzun kollu 3 kisa kollu 3 kolsuz aldim polar tulum aldim ama yerlesince anca soylerim neler eksik diyeYa herşeyimizi aldık yazmışsıın biliyosundur ozaman sorayım ben bi hastane ckışı 3 uzun kollu çıtçıtlı 3 kısa kollu cıtcıtlı bi kalın battaniye bi ince battanye bide hastne ckşının battanyesi var , bi ayaklı alt üst şapkalı takım,3 tane ayaklı alt ,bide havlusu alındı.başkaa neler almam lazım şampuan pişik kremi küvet ateş ölçer dışındaa
Oda vardi a101de :)iyi oldu ya yumuşacık silikon içi hafifte bebeğe ağırda gelmez iyi oldu bi nevresim alırım üstüne geçirmelik tamam
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktorCanim benim ilk kizimi yikayip tertemiz giydirmislerdi hatta cok agliyodu kakasini yaoamiyodu sonra rahatlasin bebek diye tekrar goturup sicak suyla yikamislardi bizde izlemistik bebek ciktigi gibi zaten sariyolar sonra yikayip kintrolleri yapiluyo
bebeklerde parmak izi olmuyormus ayak iziyle kimlik tespiti yapılıyormus :)O neymiş mavi?
yorganla yastık bulmuş annem almış :) şansıma bi o kalmış.
Var cnm olmazmi internetten bak sana yakin olan yerlereBu A101 her ilde var mı? Ankara'da da var mı mesela?
ya ben gecen gun bebeğin ilk banyosu ile ilgili bişiler izlerken ilk 24 saat bebek yıkanmamalı diyordu..bebek verniks tabakası ile kaplı doguryormus dıs etkenlerden koruyan antikorlar içerirmiş 24 saat bebek cildinin onu emmesi gerekirmiş diyordu doktor
bebeklerde parmak izi olmuyormus ayak iziyle kimlik tespiti yapılıyormus
ogrenince bize de hbr ver içime kurt düstü şimdi :)O mavinin içindekileri bilmem lazım
Var cnm olmazmi internetten bak sana yakin olan yerlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?