2015 Şubat Anneleri

fiyat düşüremem kesin de belki 5 binin içine şu emzirme koltugunu ekletirim :) fiyata bişi ekletmeyi daha iyi yapabiliyorum :)

fiyat düşüremem kesin de belki 5 binin içine şu emzirme koltugunu ekletirim :) fiyata bişi ekletmeyi daha iyi yapabiliyorum:)

Emzirme koltuğuyla birlikte 4200 de o zaman. Olmaz falan derse en fazla 4500e çıkarsın emzirme koltuğunda olmuş olur. Ben iğne olmaktan korkardım şimdi her akşam kendime iğne yapıyorum bebişim için yapıcam de yaparsın . Zaten pazarlık paylı satıyorlar hep.

aynen biliyorum kesin pazarlık yapabilenler için o fiyatlar çünkü babam süper pazarlık yapar nerdeyse yarı yarıya alır keske burda olsalar da beraber gitsek sen de pazarlık konusunda fena sayılmaz gibisin :)

yorganla yastık bulmuş annem almış :) şansıma bi o kalmış.
Bizde sadece onu bulduk. Bana hala acele etme diyorlar bir şey almak için bunalıma giriyorum.sanki kimse inanmıyor bebeğin doğacağına canım çok sıkılıyor. Tamam bende korkuyorum ama bunu her defasında dile getirmeninde anlamı yok.
Temkinli olucaz diye sevincimizi yaşayamadık.
Bunları diyende ailem yabancı değil.

Bebeğin parmak izi tam çıkmıyormuş doğunca o nedenle ayak izi alınıyormuş.bir nevi kimlik tespiti karışıklık olmasın diye.

bebekler icin alerji yapmayan toz çıkarmayan süt özlü bebek yorganlari varmıs kızlar gören duyan bilen kullanan ya da almayı düşünen var mı ???

Benim de doğum karnem duruyo ayak izim boyum kilom aşılarım hepsi var üstünde. Güzel bi anı benim için evime getirdim annemden, saklıyorum onu saklıycam da. Benim ilk bilgilerim 19 yıllık o kağıt.
Sen ne güzel yeni nesilsin bizim zamanımızda öyle şeyler yoktu. Benim renkli resmim bile yok. En erken 3 yaş resmim var.

Hı yook zaaten çalşmıyorum iyi gerek yok zaten

aksam yemeklerını yaptınız mı hatunlar ..bakıyom sohbet devam

aksam yemeklerını yaptınız mı hatunlar ..bakıyom sohbet devam
sorma ya biber doldurayım dedim..hastanede bi arkadasım da köfte falan yaparken eldiven giy mutlaka demişti..ete elinle dokunma demişti..aklıma o geldi..1 tencere yemek yapıcam diye 1 paket eldiven harcadım giy cıkar giy cıkar :)

bende balık temızlerken aynını yasıyorum..

Cnm ayni seyleri bana kv diyo ama hicde umrmda diil iki gun sonra agirlasip cikamatinca onlar mi alcak gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…