bebegin donmesini saglayacak egzersiz vermek ne guzel ama di mi. Bizim dr.lar olsa aa donmedi mi mecbur sezeryan derler. Ki ters gelis tek basina normal doguma engel degil, baska seyler de varsa engelmis.
Cok okuyorum yine normal dogum sezeryan vs. Alerjik cocuklarin artmasindan sezeryani suclu bulan var. Ama normal de bizdeki gibi olmamali, cik catala ikin degil dogum. Kolaylastirici yontemler var. Ben iyi dogurmusum bu sartlarda. Sanciya dayanamayana yol gostermek yerine cocugu yaparken iyiydi diyor ebeler. Iki cocugumu da alip avrupaya yerlesesim var. Annelik garip sey herseye kaygilanir oldum
Biz Aralık'ta oda siparişini verelim dedik, çok mu geç kızlar?Eşim konuşmuş 2 haftada gelirmiş mobilyalar.
Daha 24 25haftaligim. Ben de anlamadim. Erken degil mi? Bebegin kafasina bakti yukarida mideme dogruydu. Bir daha geldiginde asagida olmasini istiyorum dedi. Magnezyumu yukseltti. Eger 30.haftada donmemis olursa egzersiz verecegim dedi.kafa dönme olayı ne oluyor
hüsranını anlıyorum canım ama dolabın kocaman ve rahat kullanabileceğin bir model olmuş, üzerine ahşaptan süsler alıp boyar yapıştırırsın çok cici olur. hayırlı olsun güle güle kullanınyok hüsrana uğrayan benim
ben başka bir model beğenmiştim
beğendiğim modeli yaptırdığımızı düşünüyordum
gele gele bu model geldi
Litchi canim maltoferi gunde iki mi alıyorsun
Ac tok nsl kullanıyorsun? Denemek icin aldım da ustune yazmams eczaci ferrasanolu iki aldriodu drlae bu da mi ayni olcak
mobilya yapılacaksa 45 gün havalandırın dediler bize boya kokusu içinBiz Aralık'ta oda siparişini verelim dedik, çok mu geç kızlar?Eşim konuşmuş 2 haftada gelirmiş mobilyalar.
Gurbet.. 1200 küsür km uzağımda özlemlerim.. Kızım ve ben.. Onun için güçlü olmaya çalışsamda yine de çoğu zaman iyi hissetmiyorum kendimi.. Eşeysiz üsemiş gibi bir başıma yaşıyorum.. Saat 11, adam çıkıp gidiyor bir şey demeden,akşam kaçta gelir Allah bilir.. Hava çok güzel.. Kızım soldan soldan vurup duruyor.. Geçen akşam vurduğu kapı o an dönmemiş olsaydım o hızla karnıma çarpacaktı,2 sn ile ayağıma çarptı kapı ve vurduğu yer kırıldı.. Sanırım hiç değerimiz yok..
hüsranını anlıyorum canım ama dolabın kocaman ve rahat kullanabileceğin bir model olmuş, üzerine ahşaptan süsler alıp boyar yapıştırırsın çok cici olur. hayırlı olsun güle güle kullanın
ben bu aralar kelebek ve melek figürlerine takmış durumdayım, kızıma bir isim bulursak inşallah ahşaptan bu figürlerle bir kapı süsü yapmak istiyorum onun için sanada önerdim :)çok teşekkür ederim canım ısınmaya başladım baktıkça resmine
Tokluk sekerime benim de bakilmadi. Doktor Isvicrede aclik sekerine bakiyoruz dedi.
Evet kuzenimin kızına anaokulunda hergün hastalar. Belkide kalabalık ortamda değilim ondan olmuyorum hasta. Doktorlarda üşümekle falan grip olunmaz başkasından mikrop geçer diyorlar çünkü.ya o bünyeyle alakalı değil canım öğretmenlik bela bi meslek okulda 650 öğrenci 60 öğretmen var herkes mutlaka hasta oluyor ve sen bunca adamın arasında savunmasız kalıyorsun ben çıcuklar sayedinde kurtulamıyordum gripten bide hepsi yüzüne yüzüne konuşuyor aksırıyor sen şanslısın tek başına çalışıyorsun keşke bizim de öyle bi inkanımız olsa .
Daha 24 25haftaligim. Ben de anlamadim. Erken degil mi? Bebegin kafasina bakti yukarida mideme dogruydu. Bir daha geldiginde asagida olmasini istiyorum dedi. Magnezyumu yukseltti. Eger 30.haftada donmemis olursa egzersiz verecegim dedi.
ben de aynıyım. kendim araştırıp kendmi hazılıryorum. ve bana en uyan doktora devam ediyorum.zaten o ebeleride anlamış değilim ya. birgün acildeyim doğumu başlamış bir kadın geldi acilde ki çatala yatırdılar nasıl bağırıyorlar kadına bağırma diye. halbuki kadın sancı çekiyor belli kalk yürü dediler kadına azarlayarak. o gün bu gündür açıkçası ebelere karşı ön yargım oldu. halbuki bana kalsa onu orada yatıştırmak konuşarak yardımcı olmak en mantıklısıydı. ama nerdeee hepsi gır gır şamata işinde doktorlarla birlikte ben anlamıyorum hasta gelince hastayla ilgilenilir ama saçma sapan konulardan konuşmak daha doğru demek ki bu ülkede. ne olursa olsun bayanın orada ufakta bir şikayeti varsa yok birşeyin deyip eve yollanan dolu idi. ben biraz beklemek zorunda kalmıştım herşeyi gördüm neler yapıldığı nasıl davranıldığını. açıkçası bana orada öyle biri davransa ben bağırırım çünkü hiç gelemem ezik gibi davranılmasına. etliye sütlüye karışmayan her yola gelen ben şu doktor veya hemşirelerin insanı insan yerine koymamasına gelemiyorum. bana yardımcı olunmayacaksa benim doktora gitmeme de gerek kalmıyor o zaman. o yüzden doktorlara ve hemşirelere hep ön yargılıyımdır baştan beri. ilk önce tartar ölçer biçerim daha sonra o doktora devam ederim. yoksa ben gerçekten dayanamayıp cıngar çıkarabiliyorum. kendi kendime normal doğumu kolaylaştırıcı şeyleri okuyorum. hazırlamaya başladım kendimi neler yapılacağına dair. yani onlara gerek kalmadı açıkçası D:
32.haftada tersti oğlum su azlıgından hastaneye yatmıştım ters geliş diyip durmuşlardı. sonra 34 te falan dönmüştü tam emin değilim haftasından ondan sonra kafa aşağıda bekledi doğuma kadar. ama 30 erken daha dönse de tekrar dönebilir.Daha 24 25haftaligim. Ben de anlamadim. Erken degil mi? Bebegin kafasina bakti yukarida mideme dogruydu. Bir daha geldiginde asagida olmasini istiyorum dedi. Magnezyumu yukseltti. Eger 30.haftada donmemis olursa egzersiz verecegim dedi.
gözünaydın atlattın şeker yükleme olayını. darısı benim gibi yaptıracak olanlara. beni de merak eden yok ona kalırsa takılma benceSelamlar. Seker yüklemesi sonuç normal cikmis bugün ogrendim. İdrar yolu enfeksiyonu cikti yalniz. Kansizliktan dolayı demir ilacini günde 2 te cikardi doktor. Pek merak eden yoksa da yazayim ben. Sorumluluk haline geldi.
Selamlar. Seker yüklemesi sonuç normal cikmis bugün ogrendim. İdrar yolu enfeksiyonu cikti yalniz. Kansizliktan dolayı demir ilacini günde 2 te cikardi doktor. Pek merak eden yoksa da yazayim ben. Sorumluluk haline geldi.
bende valla.
Ben şuan 26+2 yim
Ama gel gelelim kaç aylık sorusuna 6 aylık diyorum
İnternet hesaplarına göre 7inci ayın içindeyim
pfff sıkıldım içinde dışında ne zor"
Canım senin bebişin cinsiyeti nedir? Göremiyorum pek soramıyorumda, eltimin 3. Dün öğrendi oğlu olacak 2 oğlan 1 kız :)Seninle satlarımız aynı sanırım :) enfeksiyon için bol bol su içmelisin tatlım başka yolu yok.Çalışıyorsan tuvalete gitme sorunu çok oluyor ben çok çekiyorum evde olsam daha çok su içerim herhalde burda kendimi kısıtlıyorum zırt pırt tuvalete gitmek istemiyorum.Kansızlık bende de var kaç çıktı kan sayımın?Valla arada kaynıyoruz sanırım beni de pek merak eden olmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?