2015 Şubat Anneleri

kızlar durduramıyorum kendimi hiç durmadan yiyorum abur cubur özellikle
6. ayda açıldı sanırsam iştahım

kızlar durduramıyorum kendimi hiç durmadan yiyorum abur cubur özellikle
6. ayda açıldı sanırsam iştahım

hehehe D: bende durduramıyorum ama abur cuburdan mümkün mertebe uzak duruyorum. bütün çikolataları bana verseler keşke markete gitmiyorum sırf o yüzden. duba gibi olucaz ya dur bakalım

hehehe D: bende durduramıyorum ama abur cuburdan mümkün mertebe uzak duruyorum. bütün çikolataları bana verseler keşke markete gitmiyorum sırf o yüzden. duba gibi olucaz ya dur bakalım

ben çikolata değil daha çok hamur işi bisküvi poğaça kraker mısır cipsi falan yiyorum
tatlıyla aram hala yok
bedava verseler dönüp bakmam
ama tuzlu ekşi dersen yatıya giderim

Eki Görüntüle 1281586
Buda Bizim 23 Haftalık Göbeğimiz :))

maşallah sana ve göbeğineeeee.
bende koyacağım ama telefondan resim yükleyemiyorumki

ben çikolata değil daha çok hamur işi bisküvi poğaça kraker mısır cipsi falan yiyorum
tatlıyla aram hala yok
bedava verseler dönüp bakmam
ama tuzlu ekşi dersen yatıya giderim

ya ben tatlı nedir hiç bilmezdim sadece adet zamanlarımda biraz canım çekerdi o kadar yoksa gerçekten sevmezdim ki 4 5 ay gibi yemedim hep tuzlu ekşi yedim. ama birden bir istemeye başladı canım ki sorma yeminle gözüm tatlıdan başka birşey görmüyor ama yememeye çalışıyorum. hamur işi cips tarzını aramıyorum ben. kraker ağzıma sürmez oldum ki nasıl severdim anlatamam. yani dengeler alt üst oldu bende

Kızlaaar bu da ben nefes alamıyrm artık gece oturarak uyuyorum çok zor geçsin günlerde kucaklayım bebeişlerimi

Canım senin bebişin cinsiyeti nedir? Göremiyorum pek soramıyorumda, eltimin 3. Dün öğrendi oğlu olacak 2 oğlan 1 kız :)

Bebişin cinsiyeti kız,2 kızım 1 oğlum oldu çok şükür,hem kızların yaşları yakın olacak arkadaş gibi büyürler inşallah,oğlum geçen gün isyan ediyor ama,"anne iki tane kız oldu sen bana bu bebekten sonra bir de erkek kardeş yap!
Onlar iki kız oynasınlar biz de iki erkek oynayalım" diyor kerata :)

Eltini de tebrik ediyorum,iki oğlan amma tozutur büyüyünce kuduruklar

Eki Görüntüle 1281588

Gezmeye gidiyorum hadi sizde gelin buda benim göbüş taze taze

ohhh gezin bakalım siz maşallah size göbüşde pek güzel çıkmış

ay o bende de var ekşi yerken bir elimde de tatlı yiyebiliyoırum

Bende hasta oluyorum galiba halsizim boğazım ağrıyor bebişim de bugün pek sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…