2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar hepimize bol tepikli günler . Biz iki gündür pek sakiniz bunyüzden gün bitmek bilmiyor aklım kalbim hep orda.

çift kat maske tak canım

Kız ne yastığı valla 10 kilo aldım bakalım dahada büyüyecek nası olca merakedyrm:)

gözünü korkutmak istemem ama bir arkadaşım ikizlere hamileydi
7. ayında 3. kata çıkarken 2 kişi kollarından tutup ona destek oluyordu
ama sakın bende öyle olurum deme çünkü o hem kısa boylu hemde 70 kiloyla hamile kalmıştı karnında dünya maketi var gibiydi

günaydın kızlar herkese hayırlı mutlu haftasonları
belim yavaş yavaş ağrımaya başladı artık
göbek büyüdükçe bel ağrısı artacak sanırım

Günaydın ablalaaaaar :) biz dün bebek arabası,emzik askısı,emzik kutusu hariç tüüüüüüüm alışverişimizi yaptık :) dolabımız da var artık bi dolu kıyafetimizde. Kıyafetleri eminönünden aldık kayınvalidemin her zaman gittiği bi yerden. 3 tane alt üst takım 1 tane nohut bi tane makine örmesi gezmelik battaniye 3 tane üst zıbın 2 kadife 2 penye olmak üzere 4 tane patikli pijama nevresim takımı 3 tane cicili bicili tulum 6 tane çorap 2 tane patik 3 tane eldiven 2 tane önlük 1 tane alt açma minderi bunlar tekstil ürünleri alışverişimiz bebeğimiz için. Kendime lohusa pijama takımı 2 tane ortadan açılan emzirme sütyeni aldık. Ordan ikeaya geçip yavruşumuza dolap 8 li askı ve 6lı 3 farklı boy kutucuklar aldık. Toplam da 800 lira harcadık. Akşama da düğüne gittik bugün pertim çıkmış vaziyette yatıyorum. Aklıma gelen ufak tefek şeyler olmadıkça bizim alışveriş bitti. Bu halimle zor yaptım son ay yapsam mahvolurdum heralde. Bugün yada bi kaç gün sonra eşim dolabı kuracak 1 ay kokusu çıkacak sonrada eşyaları yıkayıp yerleştircem inşaallah. Daha sonrada park tatağı kurar 1 ay onun kokusunun çıkmasını bekler içine düzenlerim bakmışım vakit gelmiş :) eşim ve ben çok heyecanlıyız. Artık alalım kucağımıza diyo eşim :) acele etme sağlıkla zamanında gelsin diyorum bende. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı :) sevgiler,saygılaaar..

Kızlar benimde dün kontrolüm vardı çok şükür bebeğim iyi..ama benim şekerim yuklemem yüksek çıktı doktor aksam yediklerimi sorunca ben de söyledim ve ona bağladı ama yinede haftaya tekrar yapilcak şeker yuklemesi bu hafta yediklerime dikkat etcem 3 kilo almışım doktor yeme diyip duruyo offf ya inşallah normal çıkar şekerim çok canım sıkıldı inşallah akşam yediklerimden dolayi yüksek çıkmıştır canım çok sıkıldı

nasıl yani
3 kilo aldığın içinmi doktorun yeme diyor
bu 3 kiloyu bir ayda mı aldın
yada toplamda kaç kilo aldın

Doktorum oyle bir gun once yediklerin sekerinin yukselmesine neden olmaz demisti. Pankreas duzgun calissaydi ne yersen ye sikinti olmazmis. Umarim benimki yaniliyodur canim.

BUTUN SUBAT ANNELERIN DIKKATINE!!!!

ELEVTIN ICINDE DOMUZZ VAR kullanmayin ben haziran annelerindenim buraya sizi bilgilendirmek icin yaziyorum tum hamislere duyrulur siZde obur annelere duyurursaniz sevinirimmmm
herkeze allahin izniyle bebebeklerinizi kucaklamak nasip eder insallah

uyarın için teşekkürler canım ama zaten biz biliyoruz bunu :)

Doktorum oyle bir gun once yediklerin sekerinin yukselmesine neden olmaz demisti. Pankreas duzgun calissaydi ne yersen ye sikinti olmazmis. Umarim benimki yaniliyodur canim.

Açlık şekerim bile yüksek çıktı sonra tokluk şekerim e baktılar o da yüksek çok canım sıkıldı inşallah yediklerimden dir bu hafta daha dikkat olcam .annemde de gizli şeker var gerçi

anladım canım
kilo almamak elde olan bişey değil ama işte doktorlarda kilo konusunda hassas

Istahim çok fazla var ama artık bwyaz ekmek yemicem az önce arastirdim google den çok riskliy mis şeker in yüksek çıkması bebek için çok korkuyorum allah korusun çok kötü sonuçlar la karsilasabiliyomussun başımin ağrısı dünden beri geçmedi

takma bu kdar stres yapıp onuda üme gerekirse diyet yaparsın kepekli ekmek falan yersin ama stres yapma o da üzülmesin

Banada şu şeker yüklemesi çok zor geliyo ya kızımda kötü olmuştum. Tekrar yapılmıştı. Ayın 13ünde benimde. Allah hepimize kolaylık versin. Gitmeden 2 gün öncesine kadar yediklerime daha dikkat etmeyi düşünüyorum çok yiyorum ama çok hareketliyim. Dün halam " böyle enejili gördüğüm ilk hamilesin" dedi:) napiim yapı meselesi:) o yüzden hamilelikte pek kilo almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…