şöyle yazıyordu canım
tabi olur , neden sabun taraftarı değilsin ? bende nedense sabun daha mı iyi acaba diyorum, araştırmak lazım tabi
Ne zaman doğurduğunuz önemli değil. 37. haftada rapor işleniyorBen de bişi merak ediyorum mesela 37 de izne ayrıldık doğuma 3 hafta kala diye hesaplayip ama 38 de dogurduk dogumdan önceki 2 haftamiz yanacak mi sonrasına eklenecek mi
Sabunun cildi kuruttuğunu düşünüyorum ayrıca vucut için fazla kimyasalbebiş vücuduna uyan ph dengesini falan ayarlayan sampuanlar daha iyi. Ama çamaşır yıkama konusunda sabunu tercih edebiliriz diğer çamaşır deterjanlarına göre daha az kimyasal kalıyor o.
Çatlaklar için L'occitane badem yağıyla Clinique vücut yağı (deep comfort body butter) arasında kaldım. Ikisi de güzel görünüyor ne dersiniz hangisini alayım?
Devlette calisanlar icin onemli. 37 de mecbur izne cikiyorsun. 32 den 37 ye kadat calisabilir raporuyla calisiliyor. DOgum 38.de olsa o iki hafta sonraya ekleniyor. Ama ozelde frkli uygulanabiliyorNe zaman doğurduğunuz önemli değil. 37. haftada rapor işleniyor
hastanede ebe bir şişeden fazla soda içme demişti dr.un bir şey söylemedimi yada dr söyledin mi çok soda içtiğiniBen her akşam bir miktar yiyorum bağımlılık oldu hemde cidden sıkıntıya iyi geliyor. Soda ve kabak çekirdeği vazgeçilmezim ama sanki sodayı abartıyorum.
ben nedense şunu düşünüyorum hep, bazı doktorlar insanları ilaçlara yönlendiriyor, eskiden yapılan şeyler için zararlıydı diyorlar, mesela bi ara kutu süt için diyolardı şimdi de doğal süt alın için diyolar
geçmiş olsun canım çocukta ateşten çok korkuyorumOglum ateslendi gece nobetindeyim. Suya soktum titreye titreye. Bugun aksam gelemedim gecmisi okuyamadim ne cok yazmissiniz simdi de oku oku bitmedi
Atatürk orman çiftliğine yapılan köşkeSabahlari haber izlemek artik işkence oldu. Hiç mi güzel birşey olmaz bu memlekette kime neye uzelelim. Madendeki iscimemi, mevsimlik iscimemi,uzman askerimemi kime . Rabbim yardimcimiz olsun.....
Pazt verdigim tahlil sonuclari icin aradim. kAnim dusukmus 10 kusur sanirim. B12 de cok dusukmus. Igne verdi. Hep igne oluyorum hep dusuyor pihtilasmadan kaynakliymis bu.
Bizim vücudumuz daha çok hayvansaldan ürünlere uygun bence. Zeytinyağı çok bitkisel kalıyor.
ÖNCEKİNDE sormuştum . meyveli olmamak kaydıyla ıstedıgın kadar ıc dedı.hastanede ebe bir şişeden fazla soda içme demişti dr.un bir şey söylemedimi yada dr söyledin mi çok soda içtiğini
geçen indirime girmişti sabun tozu aldım ben herkes onu öneriyor , kendimden örnek vereyim benim cildim çok aşırı kuru hatta o kadar kuru ki (yani kuruydu diyeyim) banyo yapınca kuruluktan kaşınırdı pul pul dökülürdü hep neyse defne sabunu aldım içinde sadece z.yağ bi de defne var, bana çok iyi geldi kuruluğumu aldı ne nemlendirici kullanıyorum ne de başka bişey hiç gerek kalmıyor çünkü , bu değişimi sabunuma borçluyum ben : ))) bebeğim içinde böyle bi sabun bulursam onla yıkarım ben , ph önemli ama ona dikkat etmek lazım tabi
ben haber izlemiyorum gerçekten geriliyorum ve ağlamamı durduramıyorum eşimden alıyorum haberlerin özetiniiçim sıkıldı benimde izlemesen olmuyor izlesen hiç olmuyor
mesela ne gibi hayvansal ürünler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?