2015 Şubat Anneleri

Haftalardır ilk kez yemek yapasım geldi zor bela bir çorba yaptım. Ufff yine tembellik bastı beni.

CAnım sen kalsiyum kullanıyormusun kullanıyorsan ilacının adını bana yazarmısın ?

İnş temiz çıkar. Aslında hep böyle beslenmek lazım ama alışkanlıkları değiştirmek çok zor işte. Yarın iyi haberlerini bekliyoruz..

Benim eşim "kızıma şimdiden üzülüyorum,sürekli peşinden dolanırsın bi rahat bırakamazsın çocuğu"diyor. İnş çok abartmayız ya psiko anne olmak istemiyorum
yigenim var bnm 5 yasında ablamın kızı..ablam ona kurallar koydugunda keske bnm annem teyzem olsaymıs falan diyor..ablam da teyzen annen olsa sana 1 dk nefes aldırmazdı diyor..şöyle rahat annelere bayılıyorum ama sanırım ben onlardan olamicam :)

Hım anladım canım peki günde ne kadar ve nasıl içiyorsun aç tok ?
bnmkinin üstüne bir tek eczacı sabah 1 akşam 1 yazmış tok aç bişi yazmamış
Aç içiyorum canım genelde gece yatarken 1 tane alıyorum yanında meyve yiyorum c vitaminiyle almak etkisini artırıyormuş. Gündüz içersem deli gibi yemek yiyorum. Aşırı iştahımı açıyo. Yoksa sabah 1 yazıyolar genelde doktorlar. Ama gece içincede oluyo.

kaçlık yaptırmıştın canım sonucun kaç çıkmıştı ki tekrarlıcaksın?
benim 5olılıkte tokluk 140 çıktı tam sınır rakam açlık 82 acaba 100lük yaptırsam mı die düşünüyorum kararsızım

Kızlar merhaba, şeker yüklemesi yaptırmamaya karar veren var mı hiç? Ben açlık kan şekeri ve hemoglabin a1c yaptırdım. İkisi de gayet normal çıktı. a1c testinde son 3 ayda kan şekerindeki ortalama değeri veriyormuş. aile hekimim ve gebelik takibi yapan hemşiremle konuştum değerlerin normal şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dediler. hatta aile hekimim birçok çalışma var zararlı olduğuna dair dedi, 35 yaş üstü riskli gebeliklerde gerekli şeker yüklemesi dedi... kendi doktorum da herkese yaptırıyoruz dedi. kafam çorba oldu. yukleme yaptırmamayı tercih eden çok kişi varmış artık. sonuç olarak eşimle de konuştuk ve yaptırmamaya karar verdim. inşallah bir sorun olmaz.

Ben size kanama içinde soru sormuştum her siş fırçaladığımda afedersiniz tükürünce köpük gözükmüyo bi avuç kan çıkıyo. Aşırı derecede kanıyo. Hamilelikte böyle oldu. Gargara kullanıyorum onun için arada, sıklaştırayım madem bu ara. Her gün yapayım. Ağrı kesici bende içmiyorum başım biyerim ağrıyınca. Doktor parol içebilirsin günde iki tane dedi ama ben kıyamıyorum yavruma. Doğal yollardan masaj yada uyumayla halletmeye çalışıyorum. Anne olmak başkaymış.

canım yaptırdığın testleri sağlık ocağında aile hekiminden mi istedin de yaptı bende 50lılık yaptırdım tam sınırda çıktı değerim 140 açlık ise 82 ama öle bnde gebelik şekeri belirtileri yok genelde şekeri olanların suyu fazla olurmuş fazla kilo alırlarmış bebekleri iri olurmuş bnm birtek bebeğimin kilosu biraz fazla gidiyor ama ben 6-7 ayda 4 kilo aldım suyunda iyi dmişti dr.um fazla değil yani şimdi 100lükle tekrarlayıp tekrarlamamakta karar veremiyorum acaba senin yaptırdığın testlerimi yaptırsam bende onlarda da yüksek yada sınırda çıkarsa ozmn 100 lük yaptırırım belki

kanamaların azalmadı mı ? çok diş taşın varsa temizlettirebilirsin bi zararı olmaz onun..bi de fırcalarken diş etlerine de fırcan degsin tabi fazla bastırmadan..sadece diş yüzeyini değil de dişetlerine de masaj yaparak fırcala

Merhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim. 2 gündür uykumdan ellerim uyuşmuş olarak uyaniyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mıydı acaba.

Bende olamam muhtemelen ama kendimi de kontrol altında tutmam lazım onun farkındayım. Benim ablamda ilk çocuğunda o kadar pimpirikli davrandı ki çocuk şuan 13 yaşında hala yaz aylarında bile asla çoraplarını çıkarmaz ayağından,hasta olurum diye. Istemeden takıntılı bir çocuk haline getirdi oğlunu. İkincisini rahat bıraktı o yüzden acayip özgüvenli bir kız o da. Ooff zor iş çocuk büyütmek, gözüm korkuyor bazen

Merhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim. 2 gündür uykumdan ellerim uyuşmuş olarak uyaniyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mıydı acaba.
vucuttaki ödeme ve kilo artısına baglı olarak sinir sıkısmasından olabiliyor..bas ve yuzuk parmaklarının arasındaki bölgede mi oluyor

ben zaten doğum anı ve sonrasından korkuyorum yoksa hamilelik guzel bişi bence :) en iyi bebek karnımdaki bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…