Kullanıyorum Cals D3. Suda eriyen. Bilmiyorum belki hepsi suda ediyordur.
Benceee yer çekimsiz ortamda muz yiyelim ve Çilek TADI versin , gri de Eşofman giymiş olalım o esnada:)
20 lik dişinden olabilir canım bunun için yer olması gerekmez belki sadece küçük bi ucu cıkar belki yatay pozisyonda hiç çıkmaz..suan için cok yapabileceğin bişi yok ancak şiddetli agrı ya da şişlik yaparsa ilaç kullanman gerekir..umarım oyle bi durum yasamazsın hamileliği atlatana kdr..doğumdan sonra bi röntgen cektirip baktırırsın..eger hiç çıkmıcak gibiyse ve seni rahatsız etmeye devam ederse çektirirsin doğuma kadar da gargara ile falan idare etmeye calısırsın
Psikolog ztn bıkmıştır dert dinlemekten :)) mesela ben "bizim bi iş vardı avukat söyle dedi " diye Başlayan bi cümle duyduğumda gerisini dinlemiyorum bile :))Keşke bir tanede psikolog olaydı.
kızlar iyi akşamlar..bugün ben doktora gittim 3 4 gündür oğluşum biraz korkuttu beni az hareket ederek bende tedbir amaçlı gidip Bi baktım oğluma..herşey yolunda şükür zaten doktor karnıma dokunur dokunmaz sıkı Bi tekme attı bende tekme attı dedim evet uyumuyo senin bebiş dedi :) 34 cm olmuşuz süper dedi senın gıbi uzun Bi oğlan geliyor annesı dedı babamız gibi kilolu olabilir 950 gr :) olmuş..kendi doktorum uzak olduğundan başka Bi doktora gittik iyide oldu baya ilgiliydi..oğluşum pipisinide açtı al işte dedi bana testisleri gördüm kesinlikle dönmez bu erkek dedi zaten dönmesin annem bir sürü örgü ördü dedim alışverişi de ona göre yaptık neysekafama takılan bişey kalmadı kalbide maşallah güm güm atıyordu..çok şükür bişey çıkmadı karın ağrısı bende sordum arada olabilir dedi..kimi kişide erken başlarmış..
Ehehehh haklısın canım,mızmızlanıyoz ama en kolay zamanlardayız galibaben zaten doğum anı ve sonrasından korkuyorum yoksa hamilelik guzel bişi bence :) en iyi bebek karnımdaki bebek :)
dogru demişler :) eski nesiller ısırarak yemek yedikleri için cene yapıları daha büyük ve daha sert seyler tukettikleri için de daha fazla ögütücü dişe ihtiyac duyarlarmıs..sonra sonra beslenme sekli değiştikce cene küçülmüş 20likler olusmamıs falan :) kızının adını evrim koyabilirsin :)Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)
tatlım ishalin için bişeyler yap sana tavsiyem hem mineral ve su ihtiyacın artıyor hemde dediğim gibi karın ağrısı tetiklermiş korkutmak için söylemiyorum sakın panik yapma ama dikkatli olmakta fayda var :)
Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)
Evet baş ve yüzük parmaklarim arasinda oldu. Bir de sabah kalktigimda elimi sıkamıyorum. Odemden olma ihtimali yuksek olabilir. Elim ayagim sisti.vucuttaki ödeme ve kilo artısına baglı olarak sinir sıkısmasından olabiliyor..bas ve yuzuk parmaklarının arasındaki bölgede mi oluyor
Neyin tereddütte düştün? Hepsi aynı kapıya çıkıyor ilaçların.banda devlette yükleme yapsın die gittiğim dr. bnm götürdüğüm kan i acı yazmak yerine bir benzerini yazmış birde kalsiyum yazmış CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış buda suda eriyor bnde kndi d.ruma ulaşamadım bugün soracaktım içime tereddüt düştü o yüzden buradakilere sormak istedim ama sanırım senin ki farklı bnmkinden bunun içinde 1200 kalsiyum 800 d3 varmış öle yazıyor üstünde.
Haftalardır ilk kez yemek yapasım geldi zor bela bir çorba yaptım. Ufff yine tembellik bastı beni.
Benimde yok o dişten çıkmayada çalışmadı.Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)
Teşekkür ederim. Eşim biraz hassas da kimyasallar konusunda. Doktordan öğrendim dersem ikna olur :)
Benimde yok o dişten çıkmayada çalışmadı.
Sen sanki sinemaya gidecektin
Kimbilir ne pişirdin canın istemedi.sebzedir kesin. Senden ilham aldım.bizde bu akşam sinema gecesi yapsak şu telleri elimizden Bırakırız belki.Ben yemek yaptım güya ama kokusundan yemek gelmedi içinden dışardan Hamburger söyledim
yutmicaksın ztn guzelce tükürürsün bi kaç defa ama agzını suyla calkalama ki etkisi sürsün..valla ben de bzn baş agrısından duramıyorum..ama ilaç içmemekte direniyorum..oysaki bebege dokunmicak agrı kesicilerden alabilirim ama yine de içim rahat etmiyor..söz konusu bebişler olunca hassas oluyor insan tabi..ama rahat ol gargaradan bişi olmaz..hatta hamilelikte diş etlerinde kanama şişme falan oluyor o zaman çok çok iyi geliyor gargaralar
Kızlar yarın ikinci kez şeker yuklemem yapilcak inşallah bu sefer normal cikar bu hafta çok dikkat ettim beyaz ekmek yerine buğday ekmek yedim tatliyi kestimyemekleri bir porsiyon azalttim daha ssık sık az az yedim. Eğer normal cikarçıkarsa böyle devam etcem doğuran a kadar
Misvak satan yerler var aslında. Ama oda kanatır hamilelik sen çünlü. Ben zemzem getirtmel istiyorum aslımda. Hastane çantasına koyayım bebeğin ağzına ilk zemzem koysunlar 1-2 damlacık. Bereket olurBizimkiler bana umreden misvak getirmişler
Kızlar merhaba, şeker yüklemesi yaptırmamaya karar veren var mı hiç? Ben açlık kan şekeri ve hemoglabin a1c yaptırdım. İkisi de gayet normal çıktı. a1c testinde son 3 ayda kan şekerindeki ortalama değeri veriyormuş. aile hekimim ve gebelik takibi yapan hemşiremle konuştum değerlerin normal şeker yüklemesi yaptırmana gerek yok dediler. hatta aile hekimim birçok çalışma var zararlı olduğuna dair dedi, 35 yaş üstü riskli gebeliklerde gerekli şeker yüklemesi dedi... kendi doktorum da herkese yaptırıyoruz dedi. kafam çorba oldu. yukleme yaptırmamayı tercih eden çok kişi varmış artık. sonuç olarak eşimle de konuştuk ve yaptırmamaya karar verdim. inşallah bir sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?