2015 Şubat Anneleri

Kullanıyorum Cals D3. Suda eriyen. Bilmiyorum belki hepsi suda ediyordur.

banda devlette yükleme yapsın die gittiğim dr. bnm götürdüğüm kan i acı yazmak yerine bir benzerini yazmış birde kalsiyum yazmış CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış buda suda eriyor bnde kndi d.ruma ulaşamadım bugün soracaktım içime tereddüt düştü o yüzden buradakilere sormak istedim ama sanırım senin ki farklı bnmkinden bunun içinde 1200 kalsiyum 800 d3 varmış öle yazıyor üstünde.

Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)

Gözün Aydın canımcım.

Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)
dogru demişler :) eski nesiller ısırarak yemek yedikleri için cene yapıları daha büyük ve daha sert seyler tukettikleri için de daha fazla ögütücü dişe ihtiyac duyarlarmıs..sonra sonra beslenme sekli değiştikce cene küçülmüş 20likler olusmamıs falan :) kızının adını evrim koyabilirsin :)

tatlım ishalin için bişeyler yap sana tavsiyem hem mineral ve su ihtiyacın artıyor hemde dediğim gibi karın ağrısı tetiklermiş korkutmak için söylemiyorum sakın panik yapma ama dikkatli olmakta fayda var :)

Ben de o kadar ay kabız gezdikten sonra ishalin keyfini çıkarayım demiştim. Patates yedim demin. Bir de bugun hiç çıkmadım belki de geçmiştir. Karın ağrım var biraz.

Benm de 20lik çıkmadı daha çıtırım die kendimi avutuyordum kiiii Saçlarım beyazlamış onları gördüm sustum:))

vucuttaki ödeme ve kilo artısına baglı olarak sinir sıkısmasından olabiliyor..bas ve yuzuk parmaklarının arasındaki bölgede mi oluyor
Evet baş ve yüzük parmaklarim arasinda oldu. Bir de sabah kalktigimda elimi sıkamıyorum. Odemden olma ihtimali yuksek olabilir. Elim ayagim sisti.

Neyin tereddütte düştün? Hepsi aynı kapıya çıkıyor ilaçların.
Ben yılardan beri kansızlık için ilaç kullanırım ayrı ayrı bir çok dr ilaç yazmıştır hepsi ferrum Fort idi hamilelikte de onu yazdı ama burda herkes başka ilaç kullanıyor.

Ben yemek yaptım güya ama kokusundan yemek gelmedi içinden dışardan Hamburger söyledim
Kimbilir ne pişirdin canın istemedi.sebzedir kesin. Senden ilham aldım.bizde bu akşam sinema gecesi yapsak şu telleri elimizden Bırakırız belki.

Krizantemcik ben dişlerimi çok sıkıyodum dişlik vermişti dişçim. Geceleri takıyorum sanırım diş etlerim de şişiyo sabah çıkarınca rahatlıyorum. Silikonmuş bir zararı olmaz di mi?

İçini ferah tut stres yapma yeter. Şekerin yoksa da stres yükseltiyo

Bizimkiler bana umreden misvak getirmişler
Misvak satan yerler var aslında. Ama oda kanatır hamilelik sen çünlü. Ben zemzem getirtmel istiyorum aslımda. Hastane çantasına koyayım bebeğin ağzına ilk zemzem koysunlar 1-2 damlacık. Bereket olur

35 yaş üstü dedin benim tercih hakkım otomatikman gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…