var canim aileden baabam en az 15 yildir seker hastasi,5 yildir insulin kullniyor, baskada babmin sullaesinde kirkina degern otomatikman seker hastasi oluyolar, halalrim amcaalrim hepsinde var(
ikinci gebeligimde de bende oldugu için simdi korkuyorum iste : (
Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedimdepresyon mu bu. Nasıl çözücem
iyi akşamlar kızlar bnm şeker yükleme sonucum çıkmış eşim netten bakmış ve çıktı alıp getirdi.
50lılık yüklemede açlık 82 çıkmış 1 saat sonraki tokluk ise tam sınır olan 140 çıkmış.
Dr.um 140 ı geçersen 100 yaptır demişti sizce ne yapmalıyım 100lük yaptırayım mı bilemedim eşim yaptırma diyor
Canm dr a gittim geldim.karnimin sert oldugunu soyledi uzaninca biraz yumusadi kasilma degil ama tedbirimizi alalim dedi nst ye girdim sukur sorun cikmadi.galiba aranizda ilk ben girdim boylece.rahim agzi fln ii cikti.cok yordugum icin oldugunu soyledi bebegim ii olsun yerinde guvende olsun da.. hee bi de progestan ilac gunde bi tane kullanalim seni yormasin bu agri dedi.rahatlayana kadar kullancakmisim
Oral-b diç fırça biraz daha az kanatıyo onun dışındakiler mahvediyo. Kanamalar çoğaldı ilk başta bu kadar değildi. Diş taşı falan hiç bilmiyorum ama bi görünsem iyi olacak sanırım. Diş etimi fırçalamam gerektiğini yeni öğrendim sizden. Teşekkür ederim saolun.kanamaların azalmadı mı ? çok diş taşın varsa temizlettirebilirsin bi zararı olmaz onun..bi de fırcalarken diş etlerine de fırcan degsin tabi fazla bastırmadan..sadece diş yüzeyini değil de dişetlerine de masaj yaparak fırcala
Merhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim. 2 gündür uykumdan ellerim uyuşmuş olarak uyaniyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mıydı acaba.
Benim annem de babam da 20 lik çıkarmamışlar. Benimkilerde böyle yokluyo ara ara. Çıkamadı bi türlü.Benim yirmilik yaş dişim hiç oluşmamış çene yapım da müsait değilmiş bana evrimleşmiş nesilsin dediler :)
dogru demişler :) eski nesiller ısırarak yemek yedikleri için cene yapıları daha büyük ve daha sert seyler tukettikleri için de daha fazla ögütücü dişe ihtiyac duyarlarmıs..sonra sonra beslenme sekli değiştikce cene küçülmüş 20likler olusmamıs falan :) kızının adını evrim koyabilirsin :)
kaçlık yaptırmıştın canım sonucun kaç çıkmıştı ki tekrarlıcaksın?
benim 5olılıkte tokluk 140 çıktı tam sınır rakam açlık 82 acaba 100lük yaptırsam mı die düşünüyorum kararsızım
banda devlette yükleme yapsın die gittiğim dr. bnm götürdüğüm kan i acı yazmak yerine bir benzerini yazmış birde kalsiyum yazmış CALCIDAY D3 EFERVESAN tablet yazmış buda suda eriyor bnde kndi d.ruma ulaşamadım bugün soracaktım içime tereddüt düştü o yüzden buradakilere sormak istedim ama sanırım senin ki farklı bnmkinden bunun içinde 1200 kalsiyum 800 d3 varmış öle yazıyor üstünde.
elinin üstüne cok yatma bi de elini cok kullandıgın bi iş yapıyorsan ara sıra dinlendir ellerini..tuzu azalt insallah gecer hamilelikten sonraEvet baş ve yüzük parmaklarim arasinda oldu. Bir de sabah kalktigimda elimi sıkamıyorum. Odemden olma ihtimali yuksek olabilir. Elim ayagim sisti.
yok yok kullan onu canım bi zararı olmaz hele su stresli dönemlerinde kesin kullan daha cok sıkıyor insan çünkü böyle dönemlerdeKrizantemcik ben dişlerimi çok sıkıyodum dişlik vermişti dişçim. Geceleri takıyorum sanırım diş etlerim de şişiyo sabah çıkarınca rahatlıyorum. Silikonmuş bir zararı olmaz di mi?
merhaba canım :)Sopranosu çok severek ve bitmemesini dileyerek izledim...Ben de seni tanıdığıma sevindim canım :) Başka hangi dizileri izliyorsun,özellikle bu aralar?
Kasılma konusuna gelince 1 haftadan fazladır başladı işte benim 3. bebeğim olacak amaBir oğlum bir kızım var şimdi bir kızım daha olacak Senin kaçıncı bebeğin peki?
Bir de bu ara ailecek salgına yakalandık kusma ve ishal bir arada önce oğlumla eşim olmuştu sonra kızımla bana bulaştı afedersiniz su içsem çıkardım çok kötüydü dün gece de çok karnım ağrıdı bebekten mi yoksa böyle rahatsız olduğum için mi oldu bilemiyorum kızımla oğlum hala ishal ikisinin de iştahları da yok napıcam hiç bilmiyorum..
canım ben varıjm! 26 haftalığım şuan. 22 de başladı benim o el uyuşması şikayetleri. gece uykumdan uyandırıyordu baya his kaybı vardı parmaklarımda. doktora gittik karpal tünel sendromu dedi. egzersiz masaj verdi. 26. haftaya girdim ve şikayetlerim bitti. ödem tutuyo eller sinirleri sıkıştırıyo bu yüzden uyuşma oluyo. bence geçer yanı sıkıntı yapma hiçMerhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim. 2 gündür uykumdan ellerim uyuşmuş olarak uyaniyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mıydı acaba.
canım testleri kendi kadın doğum doktorum istedi açlık kan ve şeker yüklemesini. sağlık ocakları yapıyo dedi. bende gittim orada açlık kan ve hemoglabin a1c yaptırmak istediğimi söyledim. benim bir biyolog arkadaşım var o önerdi a1c testini. sonuçlarını da aile hekimime gösterdim. pazartesi günü de kendi kadın doğum doktoruma gösterecem. açlık kan şekerim 91 çıktı benim. a1c de 5.7 çıktı. normal değerlerde bunlar şeker yüklemesine gerek olmadığını düşündüm. beslenme şeklime de dikkat edeceğim, bir diyetisyene giderim ona göre dikkat ederim. bence sen de yaptırma. zaten sınırda çıkmış fazla çıkmamış ki.. beslenmene dikkat edersin. kilo bile almamışsın pek.canım yaptırdığın testleri sağlık ocağında aile hekiminden mi istedin de yaptı bende 50lılık yaptırdım tam sınırda çıktı değerim 140 açlık ise 82 ama öle bnde gebelik şekeri belirtileri yok genelde şekeri olanların suyu fazla olurmuş fazla kilo alırlarmış bebekleri iri olurmuş bnm birtek bebeğimin kilosu biraz fazla gidiyor ama ben 6-7 ayda 4 kilo aldım suyunda iyi dmişti dr.um fazla değil yani şimdi 100lükle tekrarlayıp tekrarlamamakta karar veremiyorum acaba senin yaptırdığın testlerimi yaptırsam bende onlarda da yüksek yada sınırda çıkarsa ozmn 100 lük yaptırırım belki
Canim açlık 126 çıktı tokluk kaç çıktığını bilmiyorum doktorum söylemedi haftaya tekrarliyalim dedi sadece...akşam 8 den sonra birsey yeme dedi ben ilinde saat 10 yarım ekmek yemistim doktor ondan yüksek çıktığını dusunuyo bakalım inşallah öyledir
Kardesimin demiri 5cikmisti. 2ay ilactan sonra 6a cikmisti.3 ne ya. Öyle bir kan değeri olamaz. 5 de olamaz da işte cihaz arızası sanırım.
Bana sanki ikinizin de ilacı aynıymış gibi geldi. Ne güzel kalsiyum ve d vitamini vermiş işte Dr içsene canımcım.
Kimbilir ne pişirdin canın istemedi.sebzedir kesin. Senden ilham aldım.bizde bu akşam sinema gecesi yapsak şu telleri elimizden Bırakırız belki.
Misvak satan yerler var aslında. Ama oda kanatır hamilelik sen çünlü. Ben zemzem getirtmel istiyorum aslımda. Hastane çantasına koyayım bebeğin ağzına ilk zemzem koysunlar 1-2 damlacık. Bereket olur
ya canım ben zaten ilaç içmeyi sevmiyorum birden benim kan tahlillerimi fln görmeden kafadan ilaç değişince kıllandım ilaç firmaları kazansın die dr.lar yapmıyor mu benzerleri yazıyorlar. ben ona kutusunu götürdüm ilacımın ona mi kalmış bana değişik kan ilacı ile kalsiyum yazmak o yüzden de içim rahat etmedi dr.uma da ulaşamadım hast.den çıkmış 12 de.
Kardesimin demiri 5cikmisti. 2ay ilactan sonra 6a cikmisti.
Tevekkul edelim insallah cikmaz canim
Hasta oluyor olablir misin canim kirginlik vardir belki uzerinde deprrsyon degildir gecer dysunmemye calis dusundukce icine cekilirsin girdap gibi
sinirda olunca tekrarliyolar diye biliyorum ben ama dra danismak lazim
bi sorun olmamasna sevindim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?