2015 Şubat Anneleri

Tevekkul edelim insallah cikmaz canim

Peki ben niye sürekli karanlık bir odada olayım ve yatayım istiyorum. Sabahtan beri doğru düzgün bişey yemedim depresyon mu bu. Nasıl çözücem

Hasta oluyor olablir misin canim kirginlik vardir belki uzerinde deprrsyon degildir gecer dysunmemye calis dusundukce icine cekilirsin girdap gibi

sinirda olunca tekrarliyolar diye biliyorum ben ama dra danismak lazim

bi sorun olmamasna sevindim canim

Oral-b diç fırça biraz daha az kanatıyo onun dışındakiler mahvediyo. Kanamalar çoğaldı ilk başta bu kadar değildi. Diş taşı falan hiç bilmiyorum ama bi görünsem iyi olacak sanırım. Diş etimi fırçalamam gerektiğini yeni öğrendim sizden. Teşekkür ederim saolun.

:) güzel isim. Düşünücem

Canim açlık 126 çıktı tokluk kaç çıktığını bilmiyorum doktorum söylemedi haftaya tekrarliyalim dedi sadece...akşam 8 den sonra birsey yeme dedi ben ilinde saat 10 yarım ekmek yemistim doktor ondan yüksek çıktığını dusunuyo bakalım inşallah öyledir

Bana sanki ikinizin de ilacı aynıymış gibi geldi. Ne güzel kalsiyum ve d vitamini vermiş işte Dr içsene canımcım.

Evet baş ve yüzük parmaklarim arasinda oldu. Bir de sabah kalktigimda elimi sıkamıyorum. Odemden olma ihtimali yuksek olabilir. Elim ayagim sisti.
elinin üstüne cok yatma bi de elini cok kullandıgın bi iş yapıyorsan ara sıra dinlendir ellerini..tuzu azalt insallah gecer hamilelikten sonra

Krizantemcik ben dişlerimi çok sıkıyodum dişlik vermişti dişçim. Geceleri takıyorum sanırım diş etlerim de şişiyo sabah çıkarınca rahatlıyorum. Silikonmuş bir zararı olmaz di mi?
yok yok kullan onu canım bi zararı olmaz hele su stresli dönemlerinde kesin kullan daha cok sıkıyor insan çünkü böyle dönemlerde

merhaba canım :)
ilk önce dizi konusuna gelecek olursam bu aralar game of thrones, vikings, american horror story, supernatural gibi diziler takip ediyorum bunlar dışında önceden izleyip bitirdiğim dizilerde var ben tam bir yabancı dizi bağımlısı sayılırım türk dizilerini takip etmiyorum pek :)
benimde ikinci hamileliğim 3.5 yaşında bir oğlum var şimdiki bebeğimin cinsiyeti de erkek :)
bende de hafiften başladı kasılmalar
birde canım aman dikkat et hamilelik döneminde hastalık çok tehlikeli ailecek geçmiş olsun doktor kontrollerini ihmal etme sakın

Merhaba arkadaşlar. 24 haftalık hamileyim. 2 gündür uykumdan ellerim uyuşmuş olarak uyaniyorum. Bu şekilde şikayeti olan var mıydı acaba.
canım ben varıjm! 26 haftalığım şuan. 22 de başladı benim o el uyuşması şikayetleri. gece uykumdan uyandırıyordu baya his kaybı vardı parmaklarımda. doktora gittik karpal tünel sendromu dedi. egzersiz masaj verdi. 26. haftaya girdim ve şikayetlerim bitti. ödem tutuyo eller sinirleri sıkıştırıyo bu yüzden uyuşma oluyo. bence geçer yanı sıkıntı yapma hiç

canım testleri kendi kadın doğum doktorum istedi açlık kan ve şeker yüklemesini. sağlık ocakları yapıyo dedi. bende gittim orada açlık kan ve hemoglabin a1c yaptırmak istediğimi söyledim. benim bir biyolog arkadaşım var o önerdi a1c testini. sonuçlarını da aile hekimime gösterdim. pazartesi günü de kendi kadın doğum doktoruma gösterecem. açlık kan şekerim 91 çıktı benim. a1c de 5.7 çıktı. normal değerlerde bunlar şeker yüklemesine gerek olmadığını düşündüm. beslenme şeklime de dikkat edeceğim, bir diyetisyene giderim ona göre dikkat ederim. bence sen de yaptırma. zaten sınırda çıkmış fazla çıkmamış ki.. beslenmene dikkat edersin. kilo bile almamışsın pek.

Canım ya bende 8.45te içtim şekerli suyu 9.45te kan verdim ama bir gece öncesi patates kızartması yemiştim yemekte saat 19 gibi ve gecede 22-23 arası elma yemiştim 23-23.30 dan snra fln ancak kestim bnde yiyip içmeyi gecede 5 gibi 2 bardka su içtim çok susamıştım. Acaba bu yediklerimden mi böle oldu şimdi sen diyince şüphelendim patates şekeri arttırır ya azcık yedim ama eşime yapmıştım canım çekmişti. tamam da hamile insanız akşam 8 de yemeği kesince insan acıkır aç nasıl uyur yav bu şeker yükleme işini hem saat 10-11 gibi yapmazlar hemde bize 8 den snra aç kalın derler iyice saçma sapan bir şey oluyor bu iş sinir oldum cidden.

Bana sanki ikinizin de ilacı aynıymış gibi geldi. Ne güzel kalsiyum ve d vitamini vermiş işte Dr içsene canımcım.

ya canım ben zaten ilaç içmeyi sevmiyorum birden benim kan tahlillerimi fln görmeden kafadan ilaç değişince kıllandım ilaç firmaları kazansın die dr.lar yapmıyor mu benzerleri yazıyorlar. ben ona kutusunu götürdüm ilacımın ona mi kalmış bana değişik kan ilacı ile kalsiyum yazmak o yüzden de içim rahat etmedi dr.uma da ulaşamadım hast.den çıkmış 12 de.

Kimbilir ne pişirdin canın istemedi.sebzedir kesin. Senden ilham aldım.bizde bu akşam sinema gecesi yapsak şu telleri elimizden Bırakırız belki.

Etli Taze fasulye yaptım ama Et'ler yüzünden yemek istemedim gs macı bitsin belki ben de Mısır falan patlatırım sinema için

Misvak satan yerler var aslında. Ama oda kanatır hamilelik sen çünlü. Ben zemzem getirtmel istiyorum aslımda. Hastane çantasına koyayım bebeğin ağzına ilk zemzem koysunlar 1-2 damlacık. Bereket olur

Zemzem bizimkiler de getirmiş. Yakın olsak verirdim sana. Hac malzemeleri satan yerlerde bazen oluyor sanırım.

Kendi ilacını yazmaması saçmalık zaten. Orda bir kazanç olabilir. Kalsiyum da iyiymiş d vitamini falan içersen iyi olur ama sen bilirsin Dr un iç derse içersin canım.

Kardesimin demiri 5cikmisti. 2ay ilactan sonra 6a cikmisti.

Demir miktarı da kan ölçümünde bakılan bişey ama önemli olan hemoglobin miktarı o miktar bu kadar düşük çıkamaz. Yani karşılaştırırken neyi karşılaştırıyoruz bakmak lazım.

Sanırım açlıktanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…