canım testleri kendi kadın doğum doktorum istedi açlık kan ve şeker yüklemesini. sağlık ocakları yapıyo dedi. bende gittim orada açlık kan ve hemoglabin a1c yaptırmak istediğimi söyledim. benim bir biyolog arkadaşım var o önerdi a1c testini. sonuçlarını da aile hekimime gösterdim. pazartesi günü de kendi kadın doğum doktoruma gösterecem. açlık kan şekerim 91 çıktı benim. a1c de 5.7 çıktı. normal değerlerde bunlar şeker yüklemesine gerek olmadığını düşündüm. beslenme şeklime de dikkat edeceğim, bir diyetisyene giderim ona göre dikkat ederim. bence sen de yaptırma. zaten sınırda çıkmış fazla çıkmamış ki.. beslenmene dikkat edersin. kilo bile almamışsın pek.
Etler yüzünden fasulyeyi yemedim ama hambugerin etini götürdün.Etli Taze fasulye yaptım ama Et'ler yüzünden yemek istemedimgs macı bitsin belki ben de Mısır falan patlatırım sinema için
Gözün aydınBütün pimpirikli anneler burda toplanmış galiba. Çoğu gitti azı kaldı sağsalim doğuralımda rahatlayalım yaa
çok saolun kızlar Bi doğursaydık sağ salim kucağımıza alsak rahatlasak artık:)Gözün Aydın canımcım.
ah canım ya stres yapma ben sana nazaran berbat besleniyorum :) tatlıyı çok severim hamuişini deanladım canım bilgi verdiğin için beni aydınlattığın için tşk derim canım pzrtesi hemen gideyim sağlık ocağına söliyim dr.a belki bende senin yaptırdığın gibi yaptırdığımda bişi çıkmaz. Zaten inanki 5 ay boyunca tatlıyı canım hiç çekmedi bile 5. ay bitti canım biraz biraz tatlı istemeye başlamıştı daha yeni yeni yiyecektim şimdide bu şeker meselesi çıktı öle aşırı hamur işi de yiyen biri değilim ekmeği de beyaz değil tam buğday yiyorum ailemde şeker hastası olan biri yok. bebeğimin kilosunun ilerde gidiyor olması bnm dr.umu şüphelendirdi muhakkak yaptır dedi ilk 50lılık yapalım dedi 140 ı geçerse 100lük yaptır dedi bnde yaptırdım öle bi rakam çıktı ki tam 140 bari diyorum ya aşağıda olsa yada baya yüksek olsa direkt 100lük yaptırırdım şimdi redddüt yaşadım çok sınırda bişi boşa 100 lük o iğrenç şeyi içmek istemiyorum ama ya yapmazsam da bişi çıkarsa diyorum bebeğime bişi olursa. 3 gündür zaten bu yükleme işinin stresine çok girdim hiç bişi yiyesim gelmiyordu sanki bişi yesem şeker var içinde de şekerim fırlayacak gibi hissediyordum.
Tatlı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben yükleme olacağı akşam çikolataları götürdüm,bütün şeker belirtileri var. Çok su içerim, bebeğin kilosu yüksek, çok kilo aldım hepsi var ama çıkmadı.anladım canım bilgi verdiğin için beni aydınlattığın için tşk derim canım pzrtesi hemen gideyim sağlık ocağına söliyim dr.a belki bende senin yaptırdığın gibi yaptırdığımda bişi çıkmaz. Zaten inanki 5 ay boyunca tatlıyı canım hiç çekmedi bile 5. ay bitti canım biraz biraz tatlı istemeye başlamıştı daha yeni yeni yiyecektim şimdide bu şeker meselesi çıktı öle aşırı hamur işi de yiyen biri değilim ekmeği de beyaz değil tam buğday yiyorum ailemde şeker hastası olan biri yok. bebeğimin kilosunun ilerde gidiyor olması bnm dr.umu şüphelendirdi muhakkak yaptır dedi ilk 50lılık yapalım dedi 140 ı geçerse 100lük yaptır dedi bnde yaptırdım öle bi rakam çıktı ki tam 140 bari diyorum ya aşağıda olsa yada baya yüksek olsa direkt 100lük yaptırırdım şimdi redddüt yaşadım çok sınırda bişi boşa 100 lük o iğrenç şeyi içmek istemiyorum ama ya yapmazsam da bişi çıkarsa diyorum bebeğime bişi olursa. 3 gündür zaten bu yükleme işinin stresine çok girdim hiç bişi yiyesim gelmiyordu sanki bişi yesem şeker var içinde de şekerim fırlayacak gibi hissediyordum.
Çok acıkıyorumakşam 6 gibi yemek yedim, 2 saat sonra meyve yedim. şimdi yine açım herkes böylemi? zaten normalde de obur bir insanım. şimdi bu saatte ne yiyecem ben? dün akşam kefir içmiştim o beni yatıştırmıştı. o da bitmiş evde sürekli aç hissettiğim için çok mutsuzum :/
Çok acıkıyorumakşam 6 gibi yemek yedim, 2 saat sonra meyve yedim. şimdi yine açım herkes böylemi? zaten normalde de obur bir insanım. şimdi bu saatte ne yiyecem ben? dün akşam kefir içmiştim o beni yatıştırmıştı. o da bitmiş evde sürekli aç hissettiğim için çok mutsuzum :/
Clexane ucu pamagin bi bogumu gibi o da en fazla 3cm eder ki etmez ben de dr a sormustum istesen de bebege ulasamazsin demSen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...
cok saol canimmTevekkul edelim insallah cikmaz canim
Hasta oluyor olablir misin canim kirginlik vardir belki uzerinde deprrsyon degildir gecer dysunmemye calis dusundukce icine cekilirsin girdap gibi
sinirda olunca tekrarliyolar diye biliyorum ben ama dra danismak lazim
bi sorun olmamasna sevindim canim
Nur2808 canim dilerim saglikla saglikli bi evlat dunyaya getrmek nasip olsun sana. Yasanilan kotu tecrübeler insani korkularla b9gusmaya itiyor haklisin ama sen guclu opmaya calis bunlar hep bi ihtimal cunku saglikli oldugunu bilirken hic yuzunden basina neler gelen insanlar da var. Rabbim buyuk bilemeyiz ne yasayacagimizi ama böyle endise evhamla anca icini yer stresle yeni sıkıntilar peyda edersin kendine. Biliyorum çok zor demesi kadar kolay degil bunu basarablmek ama yapablcegmze inanmamz gerek
Teşekkür ederim canım. Ben bulucam inş. Yakın zamanda.Zemzem bizimkiler de getirmiş. Yakın olsak verirdim sana. Hac malzemeleri satan yerlerde bazen oluyor sanırım.
ben şimdi sinemadan geldim tavsiye ederim canımDur bakıyım belki şu cem Yılmaz'ın yeni filmine gidebilirim.
Evet kalbe bakıyorlar. Kalpteki damarlar üzerine duruluyor.fetal eko hangisi oluyor, sadece kalbemi bakiiliyor
ben şimdi sinemadan geldim tavsiye ederim canımDur bakıyım belki şu cem Yılmaz'ın yeni filmine gidebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?