2015 Şubat Anneleri

anladım canım bilgi verdiğin için beni aydınlattığın için tşk derim canım pzrtesi hemen gideyim sağlık ocağına söliyim dr.a belki bende senin yaptırdığın gibi yaptırdığımda bişi çıkmaz. Zaten inanki 5 ay boyunca tatlıyı canım hiç çekmedi bile 5. ay bitti canım biraz biraz tatlı istemeye başlamıştı daha yeni yeni yiyecektim şimdide bu şeker meselesi çıktı öle aşırı hamur işi de yiyen biri değilim ekmeği de beyaz değil tam buğday yiyorum ailemde şeker hastası olan biri yok. bebeğimin kilosunun ilerde gidiyor olması bnm dr.umu şüphelendirdi muhakkak yaptır dedi ilk 50lılık yapalım dedi 140 ı geçerse 100lük yaptır dedi bnde yaptırdım öle bi rakam çıktı ki tam 140 bari diyorum ya aşağıda olsa yada baya yüksek olsa direkt 100lük yaptırırdım şimdi redddüt yaşadım çok sınırda bişi boşa 100 lük o iğrenç şeyi içmek istemiyorum ama ya yapmazsam da bişi çıkarsa diyorum bebeğime bişi olursa. 3 gündür zaten bu yükleme işinin stresine çok girdim hiç bişi yiyesim gelmiyordu sanki bişi yesem şeker var içinde de şekerim fırlayacak gibi hissediyordum.

kizlar kuzenimle konustum bebe yagi yerine bebe sutu kullan diyor babymallda bubchen set 50 lira bu markayi Litchi de onermisti bunu almaya karar verdim birde mamajoo biberon alicam

Etli Taze fasulye yaptım ama Et'ler yüzünden yemek istemedim gs macı bitsin belki ben de Mısır falan patlatırım sinema için
Etler yüzünden fasulyeyi yemedim ama hambugerin etini götürdün.
Yine mi maç var yav. Ne maçı bu h.içi?

ah canım ya stres yapma ben sana nazaran berbat besleniyorum :) tatlıyı çok severim hamuişini de 8 kg aldım toplamda. babam ve babannem şeker hastasıydı. ben daha riskli gruptayım yani.. zaten şeker çıksa diyet verecekler.. en iyisi doğru düzgün beslenip şeker yüklemesi felan yaptırmamak.

Tatlı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Ben yükleme olacağı akşam çikolataları götürdüm,bütün şeker belirtileri var. Çok su içerim, bebeğin kilosu yüksek, çok kilo aldım hepsi var ama çıkmadı.
Siz çok stres yaptınız. Ben en ufak bir endişe duymadan gittim.
Bende normalde endişeli biriyim ama o konularda kendimi sürekli motive ediyorum. Ben hasta olmam, benim şekerim çıkmaz şu bu diye beynime sokuyorum.işe de yarıyor.
Kötü tarafında var tabii kilo diye diye kendimi kilo aldırttım ayrıca

Iyi aksamlar kizlar,

Bugun seker yuklemesi vardi. Ogle yemeginden 1 saat sonra tokluk sekerime baktilar 83 cikti. 50 gr seker yukledikten 1 saat sonra tekrar bakildi 103. Doktor sekerim dusuk dedi. Tokluk en az 100 olmaliydi dedi. Bi de bebisin amniyo suyu da fazlaymis indeksi 260 cikti. 250den ustunde erken dogum riski varmis. Diyetisyene yonlendirdi 2 hafta sonra tekrar kntrol edecek.
Biraz moralim bozuldu bilginiz var mi bu konularda? Ne kadar tehlikeli?

kızlar ben bende çıkan bir hastalık yüzünden bebeğime bişe olması korkusu yaşıyorum gebeliğimin başından beri.
Benim babam FMF hasta (akdeniz ateşi açılımı) ve 2003 yılında ortaokuldaydım bende de çıktı ilaçlar başladı ve ben ergenlikte ilaç kullandığım için birden aşırı şiştim tam ergenlikle aynalara küstüm ilacı içmesem annem dr.lar herkes bana kızıyordu içsem şişiyordum kendime güvenimi kaybettim snra lise sonda değerlerim biraz daha düzeldi ama bnm psikoloji çökmüştü üni. kazanmamı bile etkiledi bu olaylar en büyük hayalim öğretmenliği bile kıl payı kaçırdım tuttum bende babamın istediği bölümü iktisatı okumya başladım üni 1 de değerler daha düzelince ben ilacı düzenli almayı bıraktım bırakınca zayıfladım fln derken eski ınzar kendine güvenen kız oldum güçlü bir yeniden doğuş yaşadım ağrım geleceği atak geleceğini anladığımda içmeye başladım. kontroller 2 ayda birlerden 3 aylara 4 aylaara snrada 6ayda birlere düştü. Sonra troid çıktı düğünden 1 hafta önce çocuğunz zor olur dediler yıkıldım yeni evlenecek genç kıza pat die söylediler Snra evlilik bir ton stres ile oldu snra pat dr.lara inat bebek haberi ve ben FMFli annelerin çocukları down sendromu riski artıyor dediler bittim bebeğime sevinemedim snra 12. haftada ense kalınlığı var dediler daha çok korktum 2li stresi snra 3 lü stresi snra bunlar iyi ama kalbinde bişi çıkabilir dediler ayrıntılı bekleme stresi benim bebeğime FMFli olmam troidli olmam yüzünden bişi olacak hasta olacak die korktum durdum. Şimdide şeker belası geldi buldu beni derdim bebeğime bndeki hastalıklar yüzünden bişi olması. Hee bnm babamda hastaymış bana bişi olmamış kardeşimde bnde sağlıklıyız bnde FMF çıkması dışında. İşte kızlar bnm bu kadar strese girmem bu sebeplerden ötürü. Hee 2li testi yaptırdığımda kendime baya güç vermiştim beynimi aynı esobanın dediği iyi iyi diyip iyi olduğuna inandırmıştım ve sonuçlar hep iyi oldu bu son 3 haftadır fln bende duygusal bir hal var alınıyorum sinirleniyorum kıskanıyorum küsüyorum kafamda büyütüyorum olumsuz düşünüyorum herşeyi bununda etkisiyle sanırım şeker işinde kndime olumlu enerji veremedim ve böle oldu duamı eksik ettim sanırım yada teslimiyetimi mi inancımı mı bilmiyorum RAbbime emanet tüm bebeklerimiz inş sağlıkla oğlumu dünyaya getiririm tek istediğim sağlıkla bir evlat doğurmak onu sütümle emzirmek beslemekve iyi yetiştirebilmek iyi bir anne olmak

Çok acıkıyorum akşam 6 gibi yemek yedim, 2 saat sonra meyve yedim. şimdi yine açım herkes böylemi? zaten normalde de obur bir insanım. şimdi bu saatte ne yiyecem ben? dün akşam kefir içmiştim o beni yatıştırmıştı. o da bitmiş evde sürekli aç hissettiğim için çok mutsuzum :/

Nur2808 canim dilerim saglikla saglikli bi evlat dunyaya getrmek nasip olsun sana. Yasanilan kotu tecrübeler insani korkularla b9gusmaya itiyor haklisin ama sen guclu opmaya calis bunlar hep bi ihtimal cunku saglikli oldugunu bilirken hic yuzunden basina neler gelen insanlar da var. Rabbim buyuk bilemeyiz ne yasayacagimizi ama böyle endise evhamla anca icini yer stresle yeni sıkıntilar peyda edersin kendine. Biliyorum çok zor demesi kadar kolay degil bunu basarablmek ama yapablcegmze inanmamz gerek

Ceviz ye bir iki tane tok tutuyor

Canım bende 18-30 da eşimle yemek yedik bişileri yoğurtladım sebzelerden kavurup biraz az yağla yedim peynir yedim sadece korkumdan :) demin sanırım 1 elma yedim eşim kesti dilimledi verdi kaçtane yedim bilmiyorum ama 1 elma yemişimdir çünkü midem kazındı benimde işte yani bebişler cidden yedirtiyor insana ömrümde hiç böle geceler acıktığımı bilmem ben aç gezsem anlamazdım bile yemek görene kadar şimdi bir iştah geldi 6 ay ile birlikte anlatamam üstüne birde diyet yapacaz oyy oyyy şeker için güya

Cl
Sen nekullanıyosun litchi ben cleaxne kullanıyorum sanki 5 cm var gibi geliyor bana,endişelendim biran ...
Clexane ucu pamagin bi bogumu gibi o da en fazla 3cm eder ki etmez ben de dr a sormustum istesen de bebege ulasamazsin dem
cok saol canimm

Amin canım hepimize nasip olsun inşAllah. Ben şurda 1- 2 ay önce burda 2liler ayrntılılarda sorun çıkan arkadaşlar olumsz düşünmeyin güçlü olun die güç veriyordum hormonlar beni bu hale getirdi birde birikmiş bir korku yüzeye çıktı diyebilirim ama diyorum ben hep oğlumla konuşuyorum sağlıklısın annem biliyorum diyorum hep dua ediyorum elim karnımda bebeğim bile salavata tekme atıyor süreleri dinliyorum indirdim onları duyunca tekmeliyor harekete geçiyor o kadar alıştı :) Hep olumlu düşünüp olumlu enerjiyi göndermeye çalışıyorum ama 3 haftadır bunu sanırım aksattım silkelenip kendime geleceğim inşAllah ve sağlıkla mutlulukla stressiz olarak oğlumu beklemeye devam edeceğim

Bu arada kızlar son 1 saattir ara ara artan snra biraz hafifleyen sol kasığımın orda ağrı var karnım biraz sert gibi gaz gibide geliyor ama şu yalancı sancılardan olabilir mi garip oluyor arada sağa doğruda vuruyor hafif bir batma gibi bişi ve affedersiniz genital bölgeme alttanda hafif hafif batıyor ara ara. Sizce nedir bu ylancı sancılar mı başladı bende de yoksa. Ve ayrıca sol gögüs kafesinin altına batıyor orada bişi var böle normal koltukta oturamıyorum dik olarak uzanır olarak oturunca rahatlıyorum nefesimde daralma yok ama bebeğim iyice tepeyemi çıktı acaba anlamadım bu gece bana noluyor :) hayrolsun inşAllah

Güya film akşamı yaptık. Bööö çok kötü bir film izledik.
İki seçenek vardı. Eşimé birini seç dedim sırf aşk filmi olmasın diye diğerini seçti.ne biçim çıktı.
Bu erkek Milleti ne kadar kalas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…